Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj

Příspěvky

Přeborníkem Tovačova se pro rok 2022 stal Jaroslav Pazdera st.

29. 12. 2022

Ve středu 28. prosince se za účasti 13 hráčů uskutečnil tradiční Vánoční turnaj O přeborníka Tovačova. Oddílový turnaj je symbolickým zakončením roku 2022. K vidění byla zajímavá a mnohdy dramatická klání, ve kterých rozhodovaly milimetry. Své o tom může povídat tradiční černý kůň finálových bojů Zdeněk Palčík, který prohrál s Jaroslavem Pazderou st. v pátém setu v prodloužení, a to dokonce měl mečbol. Druhý jmenovaný si poradil i s Tomášem Chromcem (skončil druhý) a připsal si další zářez do své rekordní sbírky triumfů. Stupně vítězů doplnil Radek Hrubý.
 

Další umístění: 4. Zdeněk Palčík, 5. Jan Malec, 6. Miroslav Vojtašek, 7. Martin Ginter, 8. Marek Smolka, 9. Tomáš Nohejl, 10. Milan Horák, 11. Jiří Kořínek, 12. Jiří Frehar a 13. Radek Urbanec.

 

Přebor Tovačova - výsledky

10. 7. 2016

Soupis výsledků turnaje "O přeborníka Tovačova" 1988 až 2015 - ZDE.

o_prebornika_2012.jpg

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Komentářů: 0

Přeborníkem Tovačova se stal premiérově Josef Zavřel

29. 12. 2015

V úterý 29. prosince jsme symbolicky zakončili stolnětenisový rok 2015 tradičním prestižním oddílovým turnajem O přeborníka Tovačova. Pozitivem byla bezesporu slušná účast 13 hráčů, to ještě ze zdravotních důvodů nehrál, ale jinak přítomný, Martin Ginter. Naproti tomu chyběli omluvení Vlastík Otáhal, Mirek Vojtašek a David Smolka, takže rekord účastníků (14) znovu odolal.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Fotografie: 2015 | Komentářů: 0

Titul Přeborníka Tovačova obhájil Jaroslav Pazdera starší

30. 12. 2014

stupne_2014_min.jpgSoutěžní rok 2014 jsme symbolicky zakončili tradičním vánočním turnajem O přeborníka Tovačova. Sešlo se nás deset, což nebylo málo, ale ani moc. Již předem byli omluveni Zdeněk Palčík s Pavlem Macháčkem, kteří byli na horách a Vlastík Otáhal. Nově k nim přibyli nemocní Pavel Polčák a Ondra Skřipský.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Fotografie: 2014 | Komentářů: 2

Přeborníkem Tovačova pro rok 2012 se stal Jaroslav Pazdera starší

29. 12. 2012

jaroslav_st_min.jpgVánoční turnaj je pro řadu hráčů prestižní záležitostí. Ve hře je totiž titul Přeborník Tovačova. Součástí letošního ročníku byla i dodatečná oslava životního jubilea - 65 let Jiřího Matouška, dlouholetého člena a hráče oddílu. Součástí tradičního turnaje bylo zákonitě dobré jídlo a pití. Svou návštěvou nás navíc potěšil rekovalescent Honza Malec.

Ze zajímavých a zajisté pohledných zápasů vzešel jako vítěz navrátilec Jaroslav Pazdera starší, který si poradil se všemi vyzyvateli včetně obhájce prvenství Zdeňka Palčíka. Ten se musel spokojit s druhým místem. Stupně vítězů doplnil v pořadí třetí Milan Horák. Kompletní výsledky naleznete v příspěvku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Fotografie: 2012 | Komentářů: 2

Přeborníkem Tovačova pro rok 2011 se stal po roční odmlce Zdeněk Palčík

29. 12. 2011

zdenek_min.jpgStejně jako každý rok, tak i letos se konal tradiční Vánoční turnaj o přeborníka Tovačova. O titul krále oddílu se mohl po dvouleté pauze opět utkat Jaroslav Pazdera st., který byl zákonitě pasován na jednoho z favoritů. Korunu loňského vítěze obhajoval Milan Horák a mezi favorizované patřil také Zdeněk Palčík, který se radoval z triumfu v letech 2007 až 2009. Bitva tak mohla začít.

 

Nadvláda Zdeňka Palčíka byla přerušena, novým přeborníkem Tovačova se stal Milan Horák

29. 12. 2010

prebornik_2010_min.jpgZávěr roku 2010 jako tradičně zpestřil Vánoční turnaj o přeborníka Tovačova. Oblíbené akce se zúčastnila drtivá většina členů místního oddílu. Chyběli jen favorizovaný, ale tehdy zdravotně indisponovaný Jaroslav Pazdera st. a rekovalescent Lubomír Lexmann. Pozvánku obdržel i nedávný hráč A-týmu Martin Hrubý a dlouholetý člen Jiří Matoušek. Nebývale vyrovnaný průběh zápasů gradoval až do závěrečné série bitev.

V konečném zúčtování se z celkového triumfu radoval Milan Horák. S druhým místem se musel spokojit vítěz předchozích třech ročníků Zdeněk Palčík. Loňskou bronzovou příčku obhájil Vlastimil Otáhal. Kompletní pořadí naleznete v příspěvku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Fotografie: 2010 | Komentářů: 0

Přeborníkem Tovačova se stal potřetí za sebou Zdeněk Palčík

27. 12. 2009

Dnes se ve sportovní hale uskutečnil vánoční turnaj o přeborníka Tovačova. Tradiční zápasové akce, ve které změří síly hráči oddílu, se bohužel mohlo zúčastnit jen deset hráčů. Na svůj obhájený loňský triumf dokázal navázat Zdeněk Palčík, který si ve finále poradil s Martinem Hrubým. Třetí místo si vybojoval Vlastimil Otáhal.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vánoční turnaj | Komentářů: 1