Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přeborníkem Tovačova se stal premiérově Josef Zavřel

29. 12. 2015

V úterý 29. prosince jsme symbolicky zakončili stolnětenisový rok 2015 tradičním prestižním oddílovým turnajem O přeborníka Tovačova. Pozitivem byla bezesporu slušná účast 13 hráčů, to ještě ze zdravotních důvodů nehrál, ale jinak přítomný, Martin Ginter. Naproti tomu chyběli omluvení Vlastík Otáhal, Mirek Vojtašek a David Smolka, takže rekord účastníků (14) znovu odolal.

Nyní k samotnému turnaji. Hráči byli rozděleni losem do dvou základních skupin. Hrálo se systémem každý s každým, přičemž ze základní skupiny do té finálové postupovali tři nejúspěšnější a vzájemné zápasy se započítávaly i do finálové skupiny.

Většina utkání končila víceméně očekávanými výsledky, jen tradičně Zdeněk ukazoval, že nejen fotbal, ale i pingpong nemá mnohdy logiku. laugh Nicméně je třeba pochválit jeho houževnatost k tomuto vánočnímu turnaji, snad ji přenese i do mistrovských utkání v krajské soutěži.

Z premiérového prvenství a držitele titulu se nakonec radoval Pepa Zavřel. Druhé místo obsadil Zdeněk Palčík, třetí skončil Jaroslav Pazdera st, který doplatil na těsné prohry 2:3 jak se Zdeňkem, tak i s Milanem, jasná výhra 3:0 nad Pepou mu tak nepomohla.

Tradiční ocenění hráčů neproběhlo z důvodu, že nám nějaký dobrák podruhé zamknul rozvodnu, kde byly připraveny ceny.

Posléze proběhla menší forma schůze, na které byly odprezentovány výsledky jednotlivých týmů a také vize do druhé poloviny sezony. Cíle se nemění, vše je založeno na záchraně v soutěžích, a to navíc už bude jen příjemné plus.

Vánoční turnaj o přeborníka Tovačova 2015 - celkové pořadí

# hráč tým
1. Josef Zavřel ml. Tovačov B
2. Zdeněk Palčík Tovačov A
3. Jaroslav Pazdera st. Tovačov A
4. Milan Horák Tovačov A
5. Jan Malec Tovačov C
6. Pavel Macháček Tovačov B
7. Radek Hrubý Tovačov B
8. Lubomír Lexmann Tovačov C
9. Jaroslav Pazdera ml. Tovačov C
10. Jiří Frehar Tovačov C
11. Pavel Polčák Tovačov C
12. Marek Smolka Tovačov C
13. Alois Ligurský Tovačov C

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2015

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář