Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko v generálce před sezonou porazilo v kvalitním duelu Osek

13. 9. 2014

Stejně jako loni jsme se dohodli s týmem Oseku nad Bečvou na přátelském utkání. To jsme absolvovali v páteční podvečer. Domácí, jež si letos díky postupu vybojovali účast v okresní soutěži III. třídy, se představili bez své hráčské jedničky Libora Boháče. Nicméně i tak potvrzovali svůj vysoký potenciál. Jura s Jarkem vyhráli čtyřhru doslova "po haluzi", Honzovi s Lubošem se vedlo lépe. Vedli jsme 2:0 a pokračovali dál.

Osečané bojovali o každý míček a bylo jasné, že nemůžeme hrát nikterak vlažně. Řada setů se dostala až do prodloužení a bylo to pak jen kdo s koho. Výborně se z domácích prezentoval v úderech jistý Tomáš Kužílek, který prohrál pouze s Honzou. Kvalitně hráli i jeho spoluhráči. Týmová dvojka Ondřej Boháč pakliže trefil topspin, tak bylo zle. Martinové Olivík s Rozkošným nevypustili jediný míček a nejednou nás potrápili.

Zápas jsme si prodloužili ještě o jednu sérii dvouher, když domácí nasadili pátého hráče Pavla Stejkala. Ve výsledku jsme nakonec zvítězili 14:4 resp. 18:4 a za náš tým můžu říct, že jsme si opravdu výborně zahráli a rozhodně se nedalo říct, že domácí jsou o moc horší než my.

Přátelskou družbu jsme zakončili v nedaleké hospůdce. Původně plánovaná chvíle se nakonec díky Jurovi, který se hodně kvalitně rozjel, musela prodloužit. Dokonce jsme se museli ještě do Oseku z Lýsek vracet. Domů jsme dorazili s úderem jedné hodiny ranní. Suma sumárum, stálo to za to!

. :) Zápis z utkání + přídavná utkání. 

TJ Sokol Osek "A" - TJ Sokol Tovačov C 4:14 (22:44) /4:18/ (24:56)

Body:  Kužílek 3, O. Boháč 1, Olivík, M. Rozkošný, Stejskal 0 - Malec 4,5 (+1), Lexmann 3,5 (+1), Pazdera ml. 3,5 (+1), Frehar 2,5 (+1).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář