Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko si výhrou v Dolním Újezdu zajistilo 7. místo

2. 4. 2015

OS II. třídy - 26. kolo: Sezonu jsme vyrazili zakončit do Dolního Újezdu. Místnímu béčku jsme měli co oplácet, předchozí vzájemné měření sil, které se odehrálo u nás, jsme smolně prohráli 8:10.

Utkání bylo vcelku vyrovnané, důležité bylo, že se nám dařilo díky několika výhrám soupeři odskočit, což nás nakonec nasměrovalo k výhře. Desátý bod zajistil Jarek výhrou nad nevyzpytatelným Ctiradem Holíkem. Honza sice prohrál dobře rozehraný zápas s Ondřejem Suchým starším, ale vše si vynahradil s Jarkem v dodatečně dohrávané čtyřhře, kterou i přes "výpadky" vyhráli. Hlavně se zaskvěli Luboš s Jurou, kteří v pátém setu prohrávali 9:5, ale nakonec zápas otočili ve svůj prospěch a dokonali tak náš triumf.

Skvělý zápas odehrál Luboš, který po zdravotním volnu působil jistě a zcela po zásluze naplno bodoval. Svůj standard si odehrál Honza i Jarek, který si ale nedá za rámeček prohraný duel 2:3 s Markem Zábranským, kdy mu stůl byl při forhendových útocích krátký. Juru trápily zdravotní potíže, ale dokázal bojovat a přispěl k úspěchu zvládnutou čtyřhrou.

Díky tříbodovému zisku jsme poskočili v tabulce na konečné sedmé místo před Hlinsko B, se kterým máme při rovnosti bodů lepší vzájemné zápasy (oba jsme vyhráli).

Tímto děkuji svým spoluhráčům nejen za výborně odehraný zápas v Dolním Újezdu, ale také za úspěšně odehranou sezonu, kterou jsme zvládli bez výraznějších problémů. Škoda jen té série hloupě prohraných zápasů 10:8, mohli jsme být v tabulce klidně na 4. či 5. místě. V každém případě cíl sezony byl splněn.

TJ Sokol Dolní Újezd B - TJ Sokol Tovačov "C" 6:12 (25:41)
Body: Suchý st. 2, Zábranský 2, Holík 1, Suchý ml. 1 - Lexmann 4,5, Malec a Pazdera ml. 3,5, Frehar 0,5.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář