Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko dřelo v Loučce o úspěch, nakonec marně

14. 2. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 17. kolo:

Ve čtvrtek jsme vyrazili zkusit štěstí do Loučky, kde nás čekal místní B-tým. Domácí nastoupili dle očekávání ve své top sestavě, což dávalo jasně tušit o jejich ambicích. Konfrontaci jsme nezahájili špatně. Mira s Jurou vyhráli čtyřhru 3:0 a blízko k úspěchu měli i Jarek s Lubošem, bohužel jim v pátém rozhodujícím setu utekl začátek a přišla porážka.

V úvodní sérii dvouher se nám nevedlo. Jura prohrál s Jindrou Blumou starším 3:1. Stejným poměrem podlehl i Jarek místní jedničce Peteru Kubicovi, který ukázal, že mu prasátka zkrátka jdou k úspěchu naproti. Luboš následně prohrál se střelcem Michalem Kurucem smolně v koncovce pátého setu. Výhru si připsal jen Mira, který zdolal Jarka Sieklika 3:1. Prohrávali jsme 2:4.

Jura posléze nestačil na Kubicu (0:3). Jarek vzápětí tak trochu pomstil Luboše, když zdolal Kuruce i díky troše štěstí v prodloužení pátého setu. Luboš porazil Sieklika a Mira Blumu - 5:5.

Jak se Jurovi dařilo doma proti Dolnímu Újezdu, tak v Loučce to nebylo ono. Že bychom ho přechválili? Nebo to zapříčinila přítomnost pohledné hráčky Lucie Králové? Těžko říct...  Jura potřetí v zápase prohrál, tentokrát v pěti setech podlehl Kurucovi. Jarek následně zdolal Sieklika, ale Luboš smolně podlehl Blumovi 2:3 a prohrál i Mira, který nenašel recept na Kubicu - 6:8.

Tak trochu povinný bod docílil Jura až v souboji se Sieklikem. Jarek posléze nevyzrál na Blumu, Luboš na Kubicu. Mirova výhra nad Kurucem už prakticky nic neřešila.

Suma sumárum. Bylo to na remízu, bohužel ten bod chyběl... snad příště.

Loučka B - Tovačov C 10:8
Body: Vojtašek 3,5, Pazdera ml. 2, Frehar 1,5, Lexmann 1.