Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neúplné béčko vstoupilo do sezony prohrou v Rakově

21. 9. 2015

OS I. třídy - 1. kolo: V okleštené sestavě, ale už s novicem Radkem Hrubým, který k nám přestoupil ze Sokolu Buk, vyrazilo naše béčko do Rakova. Absence nemocného Pepy a Martina byla citelná.

Domácí nasadili do hry krajskými soutěžemi ostřílené matadory Ludku s Vykopalem, což byla záruka možná i stoprocentního bodového zisku. Útrum tomuto faktu dal Mirek, který nejprve po boku Radka přehráli Ludku s Wroblowským a sám Mira si v dramatické koncovce vybojoval skalp Vykopala a duel zakončil se ziskem tří bodů.

Kvalitní výkon podal se dvěma body Radek. Trošku za očekáváním zůstal pouze s bodem Pavel. Lojza i přes snahu cíleného úspěchu nedosáhl. Výsledná prohra 11:7 až tak moc mrzet nemusela. Jisté je jedno. Do dalších bojů je třeba vylepšit sestavu.

„Nebyli jsme v kompletní sestavě, což vlastně ani soupeř. Nicméně celkový výsledek nebyl až tak špatný. Mě mrzí porážka s Wroblowským. Pokud bych vyhrál, tak by to možná ještě mohlo být zajímavější. Svůj standard si splnil Mira a musím pochválit Radka,” pověděl v hodnocení utkání Pavel Macháček, kapitán týmu.

SK Rakov "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 11:7 (39:22)
Body: Ludka 4, Vykopal 3,5, Wroblowský 2, L. Zamazal 1,5 - Vojtašek 3,5, R. Hrubý 2,5, Macháček 1, Ligurský nebodoval.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář