Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko poprvé v sezoně nastoupilo v plné palbě a zdolalo favorizované Hlinsko!

4. 12. 2015

12. kolo (předehráno 3. prosince): Hlinsko A - Tovačov B 7:11, body: Macháč 4,5, Nikl 2,5, Mika a Beránek nebodovali - Zavřel a Ginter po 3, R. Hrubý a Vojtašek po 2,5.

Poprvé v sezoně naši nastoupili v plné palbě s Pepou i Martinem, a to se vyplatilo. Tři body z půdy favorizovaného Hlinska jsou velmi cenným počinem. Vzhledem k bodovému manku, které se po čas neúspěšných tažení béčka vytvořilo, je potřeba nepodcenit žádného ze soupeřů a nastupovat v co nejsilnější sestavě a vítězit!

Předchozí výsledky:

11. kolo: Tovačov B - Chropyně B 6:12, body: Ginter 2,5, Vojtašek 2, Macháček 1, R. Hrubý 0,5 - Zapletal 4,5, Křižan 4, Nesvadba 2,5, Rad. Konečný 1.

V podstatě se dá říct, že to mohl být remízový zápas, velká škoda třech prohraných pětisetových zápasů.

10. kolo: Tovačov B - Milotice A 6:12, body: Zavřel 3, Vojtašek 1,5, R. Hrubý 1, Macháček 0,5 - O. Dorazil 4,5, Hadaš 3,5, Andrš 3, Trčálek 1 (3,5), Janovský nebodoval (1).

Do sestavy se vrátil Pepa, ale kýžené vítězství se nekonalo. Velká škoda. Nutno pochválit soupeře za kvalitní výkon.

9. kolo: Tovačov B - Jezernice B 13:5, body: Macháček 4, Vojtašek a R. Hrubý po 3,5, Pazdera ml. 2 - Mich. Král 3,5, Frankovič 1 (3), J. Kubáč 0,5, Bočan a Dohnal (1,5) nebodovali.

V důležitém utkání jsme po velmi dobrém výkonu porazili Jezernici v její komplet sestavě. Je pravda, že v některých dvouhrách nám pomohlo trochu toho štěstí, ale bylo fakt načase! V předchozích jsme ho vůbec neměli. Skvělý výkon ověnčený čtyřmi body podal kapitán Pavel, svůj kvalitní standard si odehráli Radek Hrubý s Mirou a kupodivu i náhradník Jaroslav Pazdera se konečně ukázal v lepším světle a urval po dlouhé době dva pětiseťáky! Dobře my!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář