Jdi na obsah Jdi na menu
 


Famózní vstup áčka do nové sezony, po dvou kolech vládne kraji!

3. 10. 2015

KS I. třídy - 1.  a 2. kolo: Naše áčko vstoupilo do nové sezony kraje na výbornou. V domácím prostředí nejprve v dopoledním klání pokořilo silný Bludov 10:5 a v odpoledním duelu rozstřílelo nováčka z Jedlí 10:0.

Proti Bludovu se zaskvěli stoprocentním bodovým ziskem Jarda starší s Milanem, výborně se vedlo i Vlastíkovi, který otočil zápas s Kubou Jelínkem, byť prohrával už 0:2 na sety. Pokořil i Josefa Brokeše, nestačil jen na Pavla Srba. Dlouho se trápil Zdeněk, který se sám rozhodil už během čtyřhry a pak se dlouho ve hře hledal. Po opětovném nalepení potahu už svitla jiskřička naděje. Pětisetový duel s Pavlem Srbem sice prohrál, ale v posledním zápase udolal v koncovce rozhodující sady Brokeše, čímž dokonal tovačovský triumf na 10:5.

Odpolední soupeř z Jedlí byl velkou neznámou. Při rozehrávce pobavil vtipnou vsuvkou Zdeněk: „Mně se chce zvracet!" Při otázce, jestli ze své hry nebo z nivy, kterou si dal na oběd, nás jeho odpověď zklamala. Prý se přežral, tak je mu blbě z jídla. laugh

A teď už k samotnému klání. Na úvod se zvládly celkem přesvědčivě obě čtyřhry a na vítězné vlně se pokračovalo i při zápasech dvouher. Zvyšující se skóre trefně okomentoval náš organizační pracovník Vojtěch Zona: „To vypadá tak na 10:0," pověděl s úsměvem v meziřeči, a nakonec měl pravdu. smiley

„Věřil jsem, že bychom mohli uspět, ale rozhodně jsem nedoufal v tak dobrý průběh. V prvním zápase nám pomohlo, že se až tak nedařilo Brokešovi, který je jinak velmi kvalitní hráč. Velice dobře zahráli Milan s Vlastíkem, v závěru se naštěstí vzchopil Zdeněk, což nám pomohlo. Odpolední zápas byl až neskutečně rychlý. Výsledek deset nula jsem rozhodně nečekal. Hráči Jedlí zase tak špatně nehráli. Ten výsledek byl pro ně trochu krutý. Celkově můžeme být maximálně spokojeni, vyhrát na úvod sezony hned dvě utkání se hned tak nepodaří. S novým čtyřbodovým hodnocením výher to vypadá ještě lépe. Musíme však zůstat při zemi, máme před sebou ještě spoustu těžkých utkání," zhodnotil sobotní počínání Jaroslav Pazdera starší, vedoucí áčka a předseda klubu.

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Sokol Bludov 10:5 (36:24)
Body: Pazdera st. a Horák 3,5 (3,5), Otáhal 2 (3,5), Palčík 1 (4,5) - Srb 2,5 (3,5), Jelínek a V. Blaťák 1 (3,5), Brokeš 0,5 (4,5).

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Sokol Jedlí "A" 10:0 (30:7)
Body: Pazdera st., Otáhal, Palčík, Horák všichni po 2,5 (2,5) - Jarmara, Altman, Haltmar a Tomášek nebodovali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář