Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko vstoupilo do sezony úspěšně, urvalo pět bodů

4. 10. 2014

KS I. třídy - 1. kolo: První duel sezony je vždy stěžejní. Do Tovačova dorazil nováček soutěže, tým Albrechtic. Soupeř byl velkou neznámou, snad jen s výjimkou Vyviala, který znovu ukázal neskutečnou jistotu a chytrost při hře s materiálem.

Po čtyřhrách to bylo 1:1. Klíčový bod zajistili Zdeněk s Vlastíkem. Právě druhý jmenovaný se ukázal ve vynikajícím světle, když dokázal navíc vybojovat tři výhry z dvouher. Blízko k nim měli i Milan s Jarkem starším, kteří měli doslova na lopatě hvězdného Vyviala. Milan vedl ve třetím či ve čtvrtém 6:1 a nakonec prohrál. Jarkem starší měl ve třetí sadě několik mečbolů a nakonec i on v pátém prohrál.

Moc se nevedlo Zdeňkovi, který se nedokázal dostat do rytmu hry. Našim chybělo kousek pomyslného štěstí, a tak výsledná remíza byla brána jako úspěch. 

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Město Albrechtice 9:9 (35:35)
Body: Otáhal 3,5, Horák 2, Pazdera st. 2, Palčík 1,5 - Vyvial 4,5, Sopčák 2,5, Muroň 2, Adamec a Santarius nebodovali.

KS I. třídy - 2. kolo: Střetnutí s Krnovem se dalo označit jako klíčové. Případný tříbodový zisk by byl vítanou odměnou. Byla spíše otázka, v jaké sestavě sok dorazí. Účast Štěpánka s Galetkou hovořila za vše.

Byla škoda, že se hned v úvodu nepodařilo urvat obě čtyřhry. Milan s Jarkem starším neměli k úspěchu daleko, bohužel bod jako Zdeněk s Vlastíkem nezajistili.

Hosty táhl jistý Štěpánek, který nepoznal hořkost porážky. Soupeři byla na škodu zdravotní indispozice Galetky, který by byl zajisté daleko těžším protivníkem. Ale na to se už po čase nikdo ptát nebude. Výsledek je výsledek. Z našich dobře zahrál Milan, autor tří bodů. Vcelku se našim dařilo zvládat pětisetové boje, což bylo klíčem k vítězství. Výsledný zisk tří bodů byl zaslouženou odměnou za dobře odvedenou i odehranou práci.

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Krnov 10:7 (37:29)
Body: Horák 3, Palčík a Otáhal 2,5, Pazdera st. 2 (3,5) - Štěpánek 4,5, Kozák 1,5 (3,5), Zboraj 1, Galetka nebodoval. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář