Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko prestižní derby v Buku nezvládlo, v Jezernici však remizovalo

9. 3. 2013

Krajská soutěž I. třídy - 17. a 18. kolo:

Prestižní derby A-týmů Tovačova a Bukem bylo tahákem kola, o tom žádná... Samotný zápas nabídl kvalitní podívanou, snad jen ten výsledek mohl být alespoň příznivější. Po čtyřhrách to bylo 1:1. Pochvalu si zasloužili Zdeněk s Vlastíkem, kteří navázali na svá predešlá vítězství. Ve dvouhrách už to bylo slabší. S domácí elitou držel krok jen Jarda starší, který nejprve poblokoval střelce Martina a posléze si poradil jak s Pavlem, tak i Vaškem. Zdeněk i Milan vyšli zcela bodově naprázdno, což bylo velice nemilé překvapení. Milan přitom sehrál vyrovnané bitvy jak s Leošem, tak i Martinem, bohužel páté sety nebyly v jeho režii. Na Leoše, který i přes svou počáteční nespokojenost byl znovu úspěšný, vyzrál až Vlastík . Jeho precizní čopy ho zcela vyřadily ze hry, Vlastík se tak po zásluze dočkal vítězství. V celkovém zúčtování to byl pátý bod Tovačova, další už nepřišly. Po zápase jsme navštívili vyhlášenou Osečanku, kam za námi dorazil také B-tým Buku a už dříve tu pojídaly divizní Němčice. Celkem rarita, tolik mančaftů v jedné restauraci.

Do Jezernice s námi odpoledne cestoval už Martin, který chtě nechtě musel zaskočit za Vlastíka, jehož odvolaly rodinné záležitosti. Utkání se vůbec nevyvíjelo pro naše barvy dobře, prohrávalo se už 5:1. Jakoby to navazovalo na neúspěšný závěr zápasu v Buku. Naštěstí ne nadlouho. Na svá povedená utkání si nejspíš vzpomněl Zdeněk, který ukázal, že i s ohraným Destem ještě něco může ve hře předvést. I ta zatáčka párkrát zafungovala. Herně se pozvedl i Milan, který mj. zvládl souboj se svým jmenovcem Jiřím. Dobře zahrál i proti Pavlovi Rytířovi a Davidu Zigmundovi, škoda jen, že nezvládl koncovky pátých setů. K úspěchu přispěl důležitým bodem i Martin, na jehož raketě zůstal pomyslný skalp talentovaného Michala Krále. Duel i díky stoprocentní úspěšnosti Jardy staršího dospěl do remízového stavu, což s ohledem na vyrovnanost zápasů byl spravedlivý výsledek.  

Buk A - Tovačov A 10:5
Body: Koutný 3 (4,5), M. Hrubý 2,5 (3,5), L. Hrubý 2,5 (3,5), Dorazil 2 (3,5) - Pazdera st. 3 (3,5), Otáhal 1,5 (3,5), Palčík 0,5 (3,5), Horák 0 (4,5).

Jezernice A - Tovačov A 9:9
Body: Pazdera st. 4, Palčík 2, Horák 2, Ginter 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář