Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko po boji remizovalo s Bukem, ale mohlo i vyhrát!

1. 12. 2012

Krajská soutěž I. třídy - 8. kolo:

Konfrontace s Bukem byla jako tradičně vyhecovaná. Hosty přijeli povzbudit další hráči Buku (Josef Hrubý a Milan Suchý). Dorazil také Martin Hrubý, kterého do zápasu nepustil svalový problém.

Našim bohužel vůbec nevyšly čtyřhry. Vlastík se Zdeňkem neměli na Pavla s Vaškem žádnou protizbraň. V koncovce pátého setu neuspěl ani Jarda starší s Milanem. Naštěstí se manko podařilo našim snížit. Milan po velké bitvě zlomil Pavla Koutného v rozhodující sadě a Zdeněk udolal Vaška stejným poměrem 3:2. Následně Jarda st. pokořil vyhecovaného Leoše 3:1. Škoda, že Vlastíkovi nevyšlo proti Mirovi Sedlákovi několik slibných topspinů. Po čtyřhrách a první sérii dvouher to bylo 3:3.

Jarda st. se s Vaškem dlouho tahal o první set. Ten si nakonec vybojoval a vyhrál i dva následující. Na druhém stole pozvolna se rozehrávající Pavel zlomil odpor dobře hrajícího Zdeňka a stav srovnal na 4:4. Vlastík následně i s trochou potřebného štěstí nahlodal sebevědomí Leoše a naši tak šli do vedení. To navýšil výborně hrající Milan, který si poradil s Mirovou taktikou "servis a bác". Následně došlo na nejsledovanější dvouhru dne. Jarda st. vs Pavel. Souboj dvou ještě nedávných spoluhráčů rozhodně nemohl nudit. Z konfrontace blok versus útok vyšel k naší radosti lépe prvně jmenovaný, kterému se podařilo ukořistit klíčové balony v závěrečných pasážích setů a zvítězit 3:1.

Následně se našim barvám vůbec nevedlo. Vlastík prohrál s Vaškem. Milan bohužel ztratil slibně rozehraný duel s Leošem (vedl 2:0 na sety!) a Zdeněk hladce selhal proti Mirovi Sedlákovi. Stav 7:8!

Milan posléze své zaváhání napravil, když porazil Vaška 3:1. Bylo jasné, že poslední dva duely rozhodnout o vítězi a poraženém. Ještě teď Zdeněk lituje své tak trochu zbytečné prohry s Leošem 2:3 na sety. Je však nutné ocenit i herní kvalitu hostujícího hráče. I když je fakt, že při vzpomínce na poslední jejich duel, kdy Leoš zakončil loňský vzájemný souboj unikátním dvojitým ušmudlancem , tak tohle mrzí dvojnásob. Co už.... Jarda starší se s výborně hrajícím, ač méně pohyblivým, Mirou trápil. Hostujícím snajprovi vyšlo několik přesně cílených útoků po lajně a hned byl v laufu. Naštěstí pro naše barvy pátý set se už odvíjel podle představ a byl tak realizován devátý bod. V celkovém sumáři je remíza úspěchem, ale je tam to ale...

Kdo byl na zápase přítomný, tak se mohl cítit skoro jako na fotbale. Ještě chyběly ty mexické vlny, jak někdo vtipně poznamenal. Dunělo to tam víc, jak při úvodním derby s Kojetínem.  Následně se oddíl přesunul na "Paňák", ale už bez Bučáků, kteří spěchali na další zápas...

Tovačov A - Buk A 9:9
Body: Pazdera st. 4, Horák 3, Otáhal 1, Palčík 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář