Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaje: ve dvojicích zvítězili Plšek s Krčkem, jednotlivce ovládl premiérově Vlach

22. 12. 2014

dsc_0667a.jpgTo byla podívaná! V sobotu 20. prosince jsme ve sportovní hale uspořádali dva tradiční vzpomínkové turnaje. O napínavá a opravdu pohledná střetnutí nebyla nouze. A jak to dopadlo? Dvojice ovládli Josef Plšek s Kamilem Krčkem hájící tým Horní Moštěnice před obhájci prvenství z Přerova Lukášem Valašíkem a Jindřichem Blumou mladším. V jednotlivcích potvrdil roli jednoho z favoritů přerovský Martin Vlach, který ve finále předčil Pavla Koutného z Buku. Třetí skončil již oceněný Krček.

 

 

Samotný počet účastníků předčil původní očekávání. Dorazila většina hráčů z užší elity, a to nejen z Olomouckého kraje. Jména jako Zdeněk Daněk, Aleš Grmela, Otmar Mergenthal, Svatopluk Maděrka, Lukáš Valašík, Jindřich Bluma mladší či Pavel Koutný to jen potvrdila. Hned šestadvacet dvojic bojovalo o triumf v turnaji věnovaném Tomáši Hanečkovi, při čemž hráči souběžně procházeli i do druhého z turnajů (Memoriál Františka Přecechtěla), který se hrál jako soutěž jednotlivců.

Nástrahami vyřazovací fáze nakonec prošli jen ti nejlepší a možná také i ti nejlépe fyzicky připravení. Řada z hráčů toho měla už večer, jak se říká, dost. Turnaj to byl velmi kvalitně obsazený, a proto si ocenění svých výsledků můžou o to více vážit. Představilo se zde 52 hráčů, což byl historicky druhý nejvyšší počet účastníků na těchto turnajích.

Tímto samozřejmě děkujeme všem hráčům za jejich účast i předvedenou hru a budeme se znovu těšit na další shledání, a to třeba 28. března, kdy pořádáme další vzpomínkový turnaj, a to Memoriál Bořivoje Otáhala.

Oddíl stolního tenisu tímto zároveň děkuje sponzorům turnaje – firmám: ESKO-BAR Tovačov, Drinex Olomouc, BETONIKA Lobodice, TOPOS PREFA Tovačov, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Mountfield Přerov, ZOMAplast Přerov a INLOBO Lobodice za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálů.

Závěrem chceme také poděkovat starostovi města Tovačov panu Mgr. Leonu Bouchalovi za jeho účast na turnaji, krásné ceny pro hráče a slíbenou podporu města při pořádání dalších turnajů ve stolním tenisu.

 

Memoriál Tomáše Hanečky (turnaj dvojic)
 
 
Pořadí Jméno Družstvo

1.

Josef Plšek, Kamil Krček

Sokol Horní Moštěnice

2.

Lukáš Valašík, Jindřich Bluma ml.

SK Přerov

3.

Michal Palásek, Zdeněk Daněk

TJ Ostrava

4.

Pavel Koutný, Martin Hrubý

Sokol Buk

5.

Lukáš Venclů, Pavel Gorecki

Sokol Jezernice

6.

Michal Vlach, Zdeněk Vlach

Sokol Němčice

7.

Vít Dvořák, Otmar Mergenthal

Slavia Kroměříž

8.

Ivan Hejdušek, Dalimil Machander

TTC Komořany

 

Memoriál Františka Přecechtěla (turnaj jednotlivců)

 

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Martin Vlach

SK Přerov

2.

Pavel Koutný

Sokol Buk

3.

Kamil Krček

Horní Moštěnice

4.

Josef Plšek

Horní Moštěnice

5.

Jindřich Bluma ml.

SK Přerov

6.

Lukáš Valašík

SK Přerov

7.

Zdeněk Daněk

TTC Komořany
 8.

Ivan Hejdušek

TTC Komořany

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář