Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Bořivoje Otáhala

Příspěvky

Oddílová pozvánka: 8. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

9. 3. 2011

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 2. dubna se uskuteční tradiční turnaj, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu. Přihlášení je ještě možné před zahájením turnaje do 8:00. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči 1., 2., 3. třídy regionálního přeboru, divize (hráč v základu týmu divize, popř. odehráno více než 50% utkání) a pozvaní. Propozice turnaje jsou k dispozici v příspěvku popř. ZDE.

Loňský ročník vyhrál hranický Bedřich Šuba, který si ve finále poradil s Pavlem Koutným z Buku. Třetí místo si vybojoval Lubomír Trabura z Nového Jičína.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Memoriál Bořivoje Otáhala | Komentářů: 0

Putovní pohár zamířil opět do Hranic, prvenství obhájil Bedřich Šuba

20. 3. 2010

ObrazekDnešní den byl ve znamení konání jedné z našich nejpopulárnějších akcí. Sedmého ročníku Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala se zúčastnilo třiačtyřicet hráčů. Dorazila většina tradičních jmen. Svůj čtvrtý triumf si doslova vydřel Bedřich Šuba, který si ve finále poradil s Pavlem Koutným ze Sokolu Buk. Třetí místo patřilo novojičínskému Lubomíru Traburovi. Vítězem turnaje útěchy a tedy pátým nejlepším hráčem turnaje byl Pavel Gorecki z Lipníku nad Bečvou. Nejúspěšnější ženou se stala Dagmar Benešová z Ondratic.

 

Oddílová pozvánka: 7. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

10. 3. 2010

ObrazekV sobotu 20. března se uskuteční tradiční turnaj, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu. Přihlášení je ještě možné před zahájením turnaje do 8:00. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči 1., 2., 3., 4. třídy regionálního přeboru, divize (hráč v základu týmu divize, popř. odehráno více než 50% utkání) a pozvaní. Propozice k turnaje jsou k dispozici v příspěvku.

 

Loňský ročník turnaje vyhrál hranický Bedřich Šuba, který si ve finále poradil s oddílovým kolegou Lukášem Venclů. Třetí místo patřilo šternberskému Igoru Coufalovi před Pavlem Koutným z Buku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Memoriál Bořivoje Otáhala | Komentářů: 0

Putovní pohár převzal hranický Šuba

4. 4. 2009

ObrazekMemoriál Bořivoje Otáhala vstoupil dnešním dnem již do svého šestého ročníku. Výborně obsazený turnaj, na který dorazilo i několik nových zvučných jmen, ovládl Bedřich Šuba. Hranický hráč si ve finále poradil s oddílovým kolegou Lukášem Venclů a potřetí se mohl radovat ze zisku putovního poháru. Třetí příčku obsadil Igor Coufal ze Šternberku.
 

Memoriál Ing. Bořivoje Otáhala

18. 4. 2008

 

Závěrečný turnaj série E.C. vyhrál Ptáček

14. 4. 2008

Obrazek Memoriál Ing. Bořivoje Otáhala byl šestou a zároveň poslední zastávkou v rámci letošní série eStránky Cupu. Nástrahy play off nejlépe zvládl Jaroslav Ptáček ze Slavoje Bruntál, který v dramatickém finále porazil hranického Bedřicha Šubu. Třetí pozici obsadil Luděk Hrachovec.
 

Pozvánka: 5.ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

6. 4. 2008

Obrazek V sobotu 12. dubna se v tovačovské sportovní hale uskuteční šestý a zároveň poslední turnaj v rámci 2. série eStránky Cupu. Akce se můžou zúčastnit pouze pozvaní hráči. Zahájení a rozlosování proběhne v 8:00. Podrobnosti v příloze.