Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko v klíčovém zápase sezony smetlo Opatovice

12. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 21. kolo:

Netradičně v pondělí jsme ve své herně v rámci předehrávky 21. kola přivítali mužstvo Opatovic. Soupeři, který se vyšplhal na šesté místo průběžné tabulky, jsme měli co vracet. Podzimní měření sil skončilo fiaskem v poměru 4:14. Z původní sestavy v týmu chyběl jen rebel Jiří Mikšánek, jeho pozici nahradil v týmu neméně zkušený Miroslav Gryc.

Samotný duel se už od začátku odvíjel podle našich představ. Podařilo se nám vyhrát obě čtyřhry, což se stalo snad poprvé v sezoně. Dařilo se nám i ve dvouhrách. Jura si na úvod poradil s Radkem Frydrychem 3:0, stejným poměrem přehrál Jarek útočníka Zdeňka Ovčačíka, Mira posléze zdolal bojovného matadora Gryce 3:1 a stoprocentní úspěšnost první série zakončil Luboš výhrou nad Jiřím Kuchařem 3:1.

Vydřená výhra Luboše 3:2 na sety nad Grycem nám už po devátém odehraném střetnutí dala jistotu neprohry, vedli jsme 9:0! První bod pro hosty obstaral Kuchař, který porazil Juru 3:1. Mirovo vítězství nad Frydrychem už definitivně určilo náš triumf. Měli jsme splněno, zápas jsme však chtěli dohrát naplno. Hostům se sice podařilo Ovčačíkem a Frydrychem snížit, ale naše série tří výher finalizovala nadmíru cenný triumf.

Je třeba neusnout na vavřínech a bojovat o každé vítězství.

Tovačov C - Opatovice A 15:3
Body: Vojtašek 4,5, Pazdera ml. 4,5, Frehar 3,5, Lexmann 2,5.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář