Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko opět smolně prohrálo s favoritem z Kojetína

3. 2. 2011

Regionální přebor II. třídy - 17. kolo: V rámci dohrávky 17. kola jsme doma přivítali třetí nejlepší tým soutěže Kojetín. S favoritem jsme odehráli více než vyrovnanou partii, bohužel se k nám v klíčových chvílích nepřiklonilo ono důležité štěstí. Po čtyřhrách to bylo 1:1 a utkání dvouher byly rovněž vyrovnané. Jarek Pazdera ml. odehrál vynikající zápas s jedničkou hostů Bohdanem Malým. Velmi pohledná ofenzivní konfrontace nakonec bohužel vyzněla v pátém rozhodujícím setu pro zkušenějšího borce. Prohráli jsme i další velké bitvy. Luboš Lexmann podlehl Miroslavu Floriánovi a posléze i Jaroslavu Štruncovi. Ve svém druhém zápase neuspěl opět v pěti setech Jarek Pazdera ml., jenž velmi smolně prohrál se Zdenkem Horákem. Rozhodující set dokázal zvládnout jen Mirek Vojtašek, který jako jediný porazil lídra hostů Malého. Prapor naděje dokázala držet jen tradiční opora tříbodový Pavel Polčák. Stejně jako na podzim jsme soupeři bohužel podlehli 7:11. Zápis utkání v příspěvku.

Tovačov C - Kojetín C 7:11
Body: Polčák 3,5, Vojtašek 2, Lexmann 1, *Pazdera ml. 0,5 (2,5), *Ligurský 0 (2).

 

Céčko remizovalo v Dolním Újezdu

23. 1. 2011

Regionální přebor II. třídy - 16. kolo: Bitva s Dolním Újezdem pro nás nezačala dobře, neboť jsme prohráli obě čtyřhry. Naštěstí se nám podařilo ztrátu smazat během dvouher. Domácí byli po úspěchu hladoví, což bylo citelné. Konečným výsledkem konfrontace byla remíza. Pro oba celky nejspíš zasloužená odměna. Zápis z utkání v příspěvku.

Dolní Újezd C - Tovačov C 9:9
Body: Vojtašek 3, Lexmann 3, Pazdera ml. 2, Skřipský R. 1.

 

Céčko potřetí v řadě prohrálo, s Opatovicemi to bylo fiasko

16. 1. 2011

Regionální přebor II. třídy - 15. kolo: K odvetnému měření sil jsme proti Opatovicím nastoupili bez lídra Mirka Vojtaška, což bylo citelné oslabení. Jediným pozitivem byl návrat rekovalescenta Luboše Lexmana, jenž se představil ve vítězné čtyřhře s Pavlem Polčákem.  Proti favorizovanému celku se nám vůbec nedařilo. Už po jedenáctém zápase jsme už prakticky neměli o co hrát. Prohráli jsme takřka vše. Špatný výsledek kosmeticky upravili  Pavel Polčák dvěma vítězstvími a Alois Ligurský jednou výhrou. Zklamáním bylo vystoupení Jarka Pazdery ml., jenž opět zbytečně prohrál dva pětisetové souboje. Zápis utkání v příspěvku.

Tovačov C - Opatovice A 4:14
Body: Polčák 2,5, Ligurský 1, *Lexmann 0,5 (0,5), *Skřipský O. 0 (4), Pazdera ml. 0.

 

Céčko sice prohrálo, ale Lipník potrápilo

7. 1. 2011

Regionální přebor II. třídy - 14. kolo: K prvnímu zápasu nového roku jsme odcestovali do Lipníka. V dobrém rozpoložení bez svazujících myšlenek nutnosti úspěchu jsme odstartovali s jasným favoritem večerní konfrontaci. Na úvod jsme prohráli obě čtyřhry, ale zejména ta první byla zpočátku velmi zajímavá. Jarek Pazdera s Ondřejem Skřipským domácí dvojici trápili, škoda, že se jim nepodařilo vyhrát druhý set, po kterém by se už dostali do vedení 2:0. Roli lídra potvrdil Mirek Vojtašek, který za povzbuzování ostatních spoluhráčů zlomil odpor výborně hrajícího Vladimíra Hubáčka a završil tak čtyřbodový večer. Výkonem příjemně překvapil Jarek Pazdera, který dvěma výhrami přerušil svou dlouhodobou výsledkovou krizi. Pochvalu zaslouží i Alois Ligurský, jenž získal bod, ale nebyl daleko ani od toho druhého. Velmi dobře zahrál i nejmladší člen týmu Ondřej Skřipský, jenž trpělivou a snaživou hrou vybojoval dva sety a několik prodloužení. Zápis utkání v příspěvku.

Sokol Lipník D - Tovačov C 11:7
Body: Vojtašek 4, Pazdera ml. 2, Ligurský 1, Skřipský O. 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 1

Céčko bojovalo v Hlinsku, vysoká porážka byla krutým výsledkem

10. 12. 2010

Regionální přebor II. třídy - 13. kolo: K poslednímu zápasu roku 2010 jsme zavítali na půdu Hlinska. Cíl byl jednoduchý, tedy nedat jasnému favoritovi svou kůži lacino. Už po čtrnáctém střetnutí měli domácí jistotu výhry, ale redukce skóre byla realizovatelná. Bohužel jsme prohráli všech pět pětisetových bojů, což hrálo velkou roli. Pavel Polčák prohrál dva dramatické souboje s Petrem Beránkem a s Jiřím Mikou. Ve stejném poměru podlehl i Jarek Pazdera ml. prvně jmenovanému a ztratil i zápas s Miroslavem Sýkorou. Drama nevyhrál ani Alois Ligurský, jenž v bitvě materiálů podlehl Vladimíru Zlámalovi. Vysoká porážka byla příliš krutou. Zápis utkání bude doplněn.

SDH Hlinsko B - Tovačov C 13:5
Body: Polčák 2,5, Vojtašek 2,5, Pazdera ml. 0, Ligurský 0.

 

Céčko porazilo bojovné Hustopeče

5. 12. 2010

Regionální přebor II. třídy 12. kolo: I přes sněhem zaváté cesty k nám tým Hustopečí úspěšně dorazil. Hosté nebyli lehkým soupeřem, což dokazovali během samotných střetnutí. Jistotu výhry jsme vybojovali až po patnácté hře, kdy Pavel Polčák završil jsou stoprocentní bodový zisk výhrou nad Markem Kozelským. Výborně zahrála i dvojice Luboš Lexmann-Mirek Vojtašek, jenž vyhrála shodně po třech zápasech. V naprosté výkonnostní krizi je stále více uvadající Jarek Pazdera ml., jenž svou sérii neúspěchů prodloužil o další čtyři utkání. Zápis utkání v příspěvku

Tovačov C - Hustopeče A 11:7
Body: Polčák 4,5, Lexmann 3,5, Vojtašek 3, Pazdera ml. 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko remizovalo v Přerově

26. 11. 2010

Regionální přebor II. třídy - 11. kolo: Po dlouhé době jsme se utkali s Přerovem. Domácí tým tvořilo převážně perspektivní mládí, které ukázalo onen hlad po úspěchu. Po úvodní výhře jsme v pěti setech selhali ve druhé čtyřhře, což se později ukázalo jako jeden z klíčových faktorů. Naštěstí výborně zahrál čtyřbodový Pavel Polčák, kterého třemi výhrami podpořil Mirek Vojtašek. Nadmíru důležitý byl i bod Luboše Lexmanna, který tak v součtu finalizoval devátý získaný bod. Na svůj "přerovský komplex" očekávaně doplatil Jarek Pazdera, jenž vyhořel ve všech pasážích hry. Přerovští v půli bitvy začali taktizovat a nasazením Tomáše Chromce a tím si prakticky zachránili bodový zisk. S remízou je naše mužstvo spokojeno. Otázkou je, zda-li i ambiciózní vedení Přerova. Zápis utkání v příspěvku.

SK Přerov E - Tovačov C 9:9
Body: Polčák 4, Vojtašek 3,5, Lexmann 1,5, Pazdera ml. 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko po velkém boji udolalo Jezernici

23. 11. 2010

Regionální přebor II. třídy 10. kolo: V pondělní dohrávce 10. kola jsme doma přivítali tým Jezernice. Jak dobře nám vyšel úvod, tak další pasáž byla pravým opakem. Po desátém zápase bylo skóre nerozhodné 5:5. Soupeř bodoval a my jsme začali mít problémy. Hosté se mohli spolehnout na výborně hrající dvojici Bohuslav Bočan - Jaroslav Kubáč, která se postarala o šest bodů. Oba jmenovaní se prezentovali v tom nejlepším světle zejména  při pohledných výměnách  s Jarkem Pazderou. V domácím dresu velmi dobře zahrál tříbodový Mirek Vojtašek, po dvou výhrách si připsala zbývající trojice Pavel Polčák, Luboš Lexmann a Jarek Pazdera. Nutno říct, že nám do karet nahrávalo i poněkud velké množství nepopulárních "prasátek". Jezernice byla těžkým soupeřem a o to více úspěch těší. Zápis utkání v příspěvku

Tovačov C - Jezernice 11:7
Body: Vojtašek 3,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 2,5, Polčák 2,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko uspělo s favorizovaným Dolním Újezdem, remízu zajistil Pazdera

14. 11. 2010

Regionální přebor II. třídy - 9. kolo: Na domácí půdě jsme přivítali čtvrtý tým tabulky Dolní Újezd B. Pozice outsidera nám vyhovovala. K střetnutí jsme přistoupili s cílem soupeře potrápit, což se podařilo. Souboj byl nakonec velmi vyrovnaný a bylo zřejmé, že se rozhodne až v posledních střetnutích. Za stavu 7:6 jsme prohráli tři utkání v řadě, z toho dvě v pěti setech, což nadmíru mrzelo. Naštěstí se nám závěr podařil. Mirek Vojtašek třetí výhrou dne snížil na 8:9 a Jarek Pazdera ml. vydřel triumf nad výborně hrajícím Ondřejem Suchým ml., čímž finalizoval účet střetnutí na 9:9. Zápis utkání v příspěvku

Tovačov C - Dolní Újezd B 9:9
Body: Vojtašek 3, Polčák 2,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko bylo v Hranicích blízko úspěchu, ale nakonec těsně prohrálo

5. 11. 2010

Regionální přebor II. třídy - 8. kolo: Večer jsme zavítali do Hranic. Střetnutí jsme zahájili po dvou zbytečně ztracených čtyřhrách nadmíru špatně. Posléze se nám podařilo do boje vrátit díky úspěšným dvouhrách. Za stavu 6:6 jsme bohužel ztratili tři zápasy v řadě. V klíčových pasážích nám příliš nepřálo potřebné štěstí. Pavel Polčák ztratil vedení v pátém setu s domácím Jiřím Staviařem a následně i celý zápas. Zdravotní potíže nepustily do plné zátěže Luboše Lexmanna, jenž se představil pouze v  úvodní čtyřhře. Ve dvouhrách už hrál Alois Ligurský, kterému se bohužel v klíčových koncovkách příliš nedařilo. Zápis utkání v příspěvku

Sigma Hranice D - Tovačov C 10:8
Body: Polčák 3, Vojtašek 3, Pazdera ml. 2, *Ligurský 0 (4), *Lexmann 0 (0,5).

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »