Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko prohrálo v Dolním Újezdu

7. 10. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 2. kolo:
Céčko vyrazilo k prvnímu zápasu venku do Dolního Újezdu. Konfrontace s místním D-týmem dopadla špatně. Naše plány nahlodala už samotná sestava domácích, ze které bylo patrné, že nás čeká těžký zápas. Než jsme se pořádně aklimatizovali, tak jsme už po čtyřhrách prohrávali 2:0. Ztrátu jsme naštěstí díky výhrám Mirka Vojtaška s Lubošem Lexmannem brzy smazali, ale boj gradoval. Tristně zahájil svá úvodní klání Jarek Pazdera ml., který svým sokům příliš starostí nedělal. Po desátém střetnutí byl stav nerozhodný 5:5. Bohužel domácí Václav Procházka udolal v pěti setech Mirka a velmi dobře hrající Eduard Rýček pokořil Luboše. Jarkovi se podařilo přehrát Tomáše Šebestu 3:1, ale Lojza Ligurský po boji podlehl Kataríně Házové 3:2. V závěru jsme už nevěřili v úspěch a poslali do hry náhradníka Ondru Skřipského. Ač se snahou, tak na Šebestu nevyzrál. S očekáváním poněkud zametl Jarek, který poprvé po boji porazil Házovou a to ještě mohlo zamýchat s kartami. Lojza v posledním zápase, ale už o něco dříve, nestačil na místní jedničku Procházku a bylo hotovo. Naše prognóza se smolně otočila proti nám a tím jsme soupeři podlehli.  V odvetě, která se bude hrát u nás, rozhodně soupeři nic nedarujeme!

Dolní Újezd D -  Tovačov C 10:8
Body: Vojtašek 3, Ligurský 2, Pazdera ml. 2, Lexmann 1 (3,5), Skřipský O. 0 (1).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko na úvod pokořilo nováčka z Vlkoše

2. 10. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 1. kolo:
Jako poslední čekal na svůj sezonní křest náš C-tým. V naší herně jsme přivítali nového účastníka soutěže oddíl Vlkoše. Po delší době se v našem týmu představil Stanislav Mraček, který nahradil absentujícího Mirka Vojtaška a blýskl se stoprocentním bodovým ziskem. Obdobně byli úspěšní i Alois Ligurský a také kapitán Jarek Pazdera, jenž překvapivě neztratil asi set. Výrazně se však zapotil s velmi dobře hrající Terezií Kroupovou, se kterou v prvním a ve třetím setu otáčel nepříznivý stav. Naplno bodoval také Luboš Lexmann, který po dvou zápasech přpustil svou pozici náhradníkovi Ondrovi Skřipskému. Nejmladší člen oddílu zabojoval příkladně. Nejprve pokořil Jakuba Bartáka a následně v pětisetovém dramatu s trochou potřebného štěstí udolal Michaelu Krejčířovou. Nováček tak u nás obdržel debakl, ale s ohledem na bojovnost hostů se jednalo o krutý příděl. Céčko tedy zahájilo soutěž po roční pauze tím nejlepším výsledkem. Veřme, že budeme pokračovat na vítězné vlně i nadále.

Tovačov C -  Vlkoš A 18:0
Body: Pazdera ml. 4,5, Mraček 4,5, Ligurský 4,5, Lexmann 2,5 (2,5), *Skřipský O. 2.

 

Céčko pohaslo v Hustopečích i díky bídným koncovkám

27. 3. 2011

Regionální přebor II. třídy - 25. kolo: Výlet do Hustopečí měl mít metu v podobě pokusu o vybojování remízy, bohužel tomu tak nebylo. Po zpackaných čtyřhrách jsme se příliš neprosazovali ani ve dvouhrách. V desáté sadě utkání jsme prohrávali 8:2. Podařilo se nám ještě zkorigovat nepříznivý stav na 9:4, ale dalších pět duelů jsme prohráli. Třemi body se zaskvěl Mirek Vojtašek, který podlehl pouze domácí stoprocentní jedničce Josefu Pavlištíkovi po boji 2:3. Zbývající bod obstaral Jarek Pazdera ml. triumfem nad Tomášem Kociánem. Kopec smůly si vybral Luboš Lexmann, který smolně prohrál tři zápasy v pěti setech. Domácí vyhráli zaslouženě. Škoda, že jsme jim triumf usnadnili zejména pěti prohranými pětisetovými zápasy. Po cestě jsme si alespoň spravili chuť na dobrém obědě v Osečance. Zápis z utkání v příspěvku.

Hustopeče A - Tovačov C 14:4
Body: Vojtašek 3, Pazdera ml. 1, Lexmann 0, Ligurský 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko nalezlo azyl v Buku, s výbornou podporou místních příznivců remizovalo se silným Přerovem

20. 3. 2011

Report z Buku - S ohledem na několikadenní nedostupnost naší herny, způsobenou kulturními akcemi Sokolu, jsme museli hledat alternativní prostory pro uskutečnění prestižní zápasové bitvy s Přerovem. Vedoucí hostů už hned na začátku nezastíral, že přijeli vyhrát. Tomu odpovídala i sestava doplněná Jakubem Véghem a Denisou Maděrkovou. V úvodu nám nevyšla ani jedna ze čtyřher, ale během dvouher jsme ztrátu dokázali dohnat. Nepříznivý stav srovnali svými výhrami Mirek Vojtašek, Lojza Ligurský a Jarek Pazdera ml. Následně naše jednička podlehla hostujícímu lídrovi Véghovi, ale Lojza svou nekompromisní hrou porazil Daniela Uhlíře. Poté byl k vidění asi nejlepší duel dne, kdy se Jarek utkal s Maděrkovou. Ofenzivní podívaná s řadou krásných výměn a přímé hry nakonec vyzněla pro výborně hrajícího domácího hráče v poměru 3:1. Ve své spanilé jízdě pokračoval náš Lojza, který svou tvrdě defenzivní materiální hrou své soupeře ničil. Tentokrát porazil Michala Gerháta. Vedli jsme 5:4. Další podrobnosti a zápis z utkání v příspěvku.

 

Céčko v Jezernici statečně vzdorovalo, ale na úspěch nedosáhlo

11. 3. 2011

Regionální přebor II. třídy - 23. kolo: Podruhé za sebou jsme cestovali půdu soupeře. Do Jezernice jsme jeli s cílem se porvat o bodový úspěch. Ten se nakonec nezrodil, ale nutno říct, že jsme favoritovi svou kůži lacino nedali. V úvodu nečekaně zářil Jarek Pazdera ml.,  který se nejprve zaskvěl proti Miloslavu Zapletalovi famózním obratem z 0:2 na sety a 4:7 ve třetí sadě, konečným triumfem 3:2. Posléze opět agresivní hrou překvapivě pokořil i domácí dvojku Bohuslava Bočana 3:0. Těžkou konfrontaci s místním hráčem č.1 Jaroslavem Kubáčem už  vybojovat nedokázal a podlehl v pátém setu v prodloužení. Posléze se na pozici naší jedničky dostal třemi výhrami v řadě Mirek Vojtašek. Bohužel nám nevyšla poslední série utkání, během které jsme prohráli tři pětisetové bitvy. Značný vliv na naše výkony měl vzestup teplotního chladu. V závěru ještě zabojoval Luboš Lexmann, který tak kosmeticky upravil výsledek na 6:12. Domácí potvrdili svou kvalitu a rovněž i pozici favorita duelu. Střetnutí byly pohledné s řadou výborných výměn. Kéž by se tak všechny celky prezentovaly útočnou hrou bez sporné materiální výpomoci od antitopspinů, trav či jiných (pa)vynálezů. Zápis z utkání v příspěvku.

Jezernice - Tovačov C 12:6
Body: Vojtašek 3, Pazdera ml. 2, Lexmann 1, Ligurský 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 3

Céčko remizovalo s Dolním Újezdem B

4. 3. 2011

Regionální přebor II. třídy - 22. kolo: Večer nás čekalo odvetné utkání s béčkem Dolního Újezdu. Z podzimního měření sil jsme vybojovali s ohledem na vývoj střetnutí celkem nečekanou remízu. Na půdě soupeře se bitva nesla v obdobném vývoji. Důležitá byla vyhraná čtyřhra dvojice Mirek Vojtašek - Lubomír Lexmann. Ta se nakonec ukázala jako klíčová, neboť ve dvouhrách jsme s vyjímkou stoprocentního Mirka Vojtaška domácí celek nedokázali přehrát. Remíza byla nakonec spravedlivou odměnou pro obě mužstva.

Dolní Újezd B - Tovačov C 9:9
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 2,5, Pazdera ml. 2, Skřipský O. 0.

 

Céčko v dohrávce doma podlehlo Hranicím

2. 3. 2011

Regionální přebor II. třídy - 21. kolo: Střetnutí s Hranicemi jsme zahájili v určité nejistotě.  Se soupeřem jsme se snažili držet krok, ale v rozhodujících pasážích hry nám štěstí nepřálo. Své o tom mohl povědět Luboš Lexmann, kterému se nepodařilo bodovat. Smůlu v koncovce měl i Jarek Pazdera ml., který svému jmenovci Šeděnkovi podlehl v pěti setech i díky finálnímu zlomovému prasátku. Své si očekávaně splnil Mirek Vojtašek. Bod si do svých statistik připsal také Alois Ligurský, který spolu s Jarkem Pazderou ml. exceloval ve čtyhře. Je však nutné ocenit kvality soupeře, jenž potvrdil svůj status favorita. Zápis z utkání v příspěvku

Tovačov C - Hranice D 7:11
Body: Vojtašek 4, Ligurský 1,5, Pazdera ml. 1,5, Lexmann 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko v těžké bitvě v Buku vybojovalo remízu

18. 2. 2011

Regionální přebor II. třídy - 20. kolo: Utkání s Bukem bylo prestižní bitvou. Cílem bylo neprohrát, což se v konečném zúčtování podařilo. Domácí nenastoupili v plné síle, ale i tak nás nečekalo nic snadného. K úspěchu je totiž táhl stoprocentní Kamil Nevřiva, který se výrazněji zapotil jen s naší jedničkou Mirkem Vojtaškem, jehož porazil v pěti setech. Klíčovým faktorem našeho úspěchu byly dvě zvládnuté koncovky Jarka Pazdery ml., který si ze zápasů nakonec připsal tři veledůležité body a triumf s Aloisem Ligurským ve čtyřhře.  Dvě výhry zaznamenal Luboš Lexmann a Mirek Vojtašek. Vítězství  měl na kontě i už zmíněný Alois Ligurský.

Sokol Buk C - Tovačov C 9:9
Body: Pazdera ml. 3,5, Vojtašek 2, Lexmann 2, Ligurský 1,5.

 

Céčko vydřelo výhru nad Lhotou

11. 2. 2011

Regionální přebor II. třídy - 19. kolo: V předehrávce 19. kola jsme na domácí půdě změřili síly s týmem Lhoty A. Konfrontace měla být naší jednoznačnou záležitostí, ale bohužel se tak nestalo. Prapor úspěchu drželi pevně Mirek Vojtašek s Lubošem Lexmannem, kteří zajistili maximální počet bodů, tedy devět. Onen klíčový bod zajistil Alois Ligurský. Naopak zcela vyhořel Jarek Pazdera ml., který prohrál všechny tři své bitvy v pěti setech. Velmi blízko svému prvnímu bodu sezony měl Ondřej Skřipský, který sehrál s Jaromírem Šandlem vyrovnanou partii, ale nakonec ji v pátém setu prohrál. Zápis utkání v příspěvku.

Tovačov C - Lhota A 10:8
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4,5, Ligurský 1, Pazdera ml. 0 (3,5), *Skřipský O. 0 (1).

 

V Miloticích nemělo céčko o co hrát, ale zisk šesti výher potěšil

7. 2. 2011

Regionální přebor II. třídy - 18. kolo: Utkání s Miloticemi bylo víceméně jen nutností. Domácí suverénně vládnou II. třídě, a prakticky nemají konkurenci. V chladných prostorách jsme svou kůži lacino nedali. Mohli jsme se opřít o vynikajícího tříbodového Pavla Polčáka a  potěšil i výkon Mirka Vojtaška, jenž si rovněž připsal tři skalpy.  Měl blizoučko i k tomu čtvrtému, ale  v prvním duelu nezvládl slibně rozehrátý pátý set s Jakubem Andršem. Zbylá dvojice Jarek Pazdera ml. a Alois Ligurský proti "materialistům" účinnou hru nenašla.

Milotice A - Tovačov C 12:6
Body: Polčák 3, Vojtašek 3, Pazdera ml. 0, Ligurský 0.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »