Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko se stoprocentním Vojtaškem a navrátilcem Mračkem přehrálo v odvetě silný Dolní Újezd!

8. 1. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 13. kolo:
V neděli nás čekal první zápas nového roku. Na své půdě jsme v odvetě přivítali silný tým Dolního Újezdu D. Po delší době se v naší sestavě představil Stanislav Mraček. Staronová posila ač ne v ideálním zdravotním rozpoložení ukázala, že má stále vysoký herní potenciál. Úvod nám vyšel skvěle. Stanik s Lubošem porazili dvojici Eduard Rýček - Katarína Házová 3:1 a Mirek s Lojzou smetli Petra Bouchala s Václavem Procházkou 3:0. Dařilo se i následně. Stanik přehrál Bouchala a Luboš nepustil do hry Katarínu. Nečekaně vyrovnaný byl zápas Mirka s Rýčkem, který nakonec podlehl až v pátém setu. První bod hostů zařídil očekávaně Procházka, který si bez ztráty setu poradil s Lojzou. Vedli jsme 5:1. Další drama přišlo v souboji Luboše s bojovníkem Bouchalem. Hostující hráč hrál velmi dobře a Luboš po několika zmařených šancích měl problémy. Nakonec však taktickou hrou závěr zvládl a nepříznivý stav v pátém setu zvrátil a vyhrál. Mirek následně smetl Katarínu a Lojza porazil Rýčka. Těžký zápas se odehrál mezi Staníkem a Procházkou. Úvodní dvě sady byly vyrovnané, ale závěry vyhrál hostující střelec. Stanik však výborně držel hru a po zásluze uťal třetí set, v tom čtvrtém svého soka doslova smetl, a tak přišel na řadu pátý rozhodující set. Zpočátku to vypadalo velmi nadějně, náš hráč vedl 5:1 a tuším ještě 8:4. Bohužel několik smolných míčů, pokažený servis a v prodloužení také absence potřebného štěstí nakonec pomohla hostující jedničce k výhře. Celkem pech. Posléze Mirek přehrál Bouchala, Lojza sice v pěti setech podlehl Kataríně, ale Stanik porazil Rýčka. Velmi dobře rozehranou partii s Procházkou měl také Luboš. Bohužel po úvodním setu, který zaslouženě vyhrál, mu už nebylo přáno. Soupeř vracel mnoho těžkých míčů a bohužel pro nás úspěšně. Naštěstí to byl poslední radostný okamžik hostů. Lojza vydřel zápas s Bouchalem, Stanik udolal Házovou a Luboš smetl Rýčka. Pomyslnou třešničkou byl závěrečný zápas dvou jedniček. Mirek dostal jasný úkol pomstít porážky Stanika s Lubošem a zároveň i sám oplatit Procházkovi porážku z úvodního zápasu sezony. Naše slova si Mira vzal k srdci a svého soka přehrál 3:1. Dosáhli jsme nad těžkým soupeřem vysokého vítězství a odčinili jsme tak zaváhání z úvodního měření sil. Pochvalu zaslouží všichni naši hráči. Mirek za splnění "limitu", Luboš za zvrat s Bouchalem, Lojza za tradiční bojovnost a v neposlední řadě také Stanik za výborný výkon a ochotu nastoupit. Dnes nehrající kapitán Jarek, který bojuje prozatím /jen/ s virózou, tak mohl spokojeně podepsat vítězný zápis. Céčko tak do nového roku vstoupilo tou, jak se říká, správnou nohou. Vítězstvím se náš oddíl vrátil před Přerov, který zápas třináctého kola hrál už v pátek, do čela průběžné tabulky! Skvěle!

Tovačov C - Dolní Újezd D 14:4
Body: Vojtašek 4,5, Mraček 3,5, Lexmann 3,5, Ligurský 2,5.

 

Skvělé! Céčko zvládlo těžký duel v Čekyni a přezimuje na prvním místě tabulky!

11. 12. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 11. kolo:
V neděli jsme zavítali na půdu Čekyně, kde nás čekalo místní silné béčko. Domácí během soutěže byli dokonce v čele tabulky, což kvalitou potvrdili i dnes. Bohužel jsme nezvládli úvod. Obě čtyřhry jsme prohráli blbě 3:2 a ztrátu tak museli dohánět ve dvouhrách. Mirek Vojtašek s Lubošem Lexmannem naštěstí splnili úlohu favoritů a Libora Štengla resp. Jiřího Oujezdského porazili. Pak ovšem Josef Špaček svou hrou nehrou znechutil Jarka Pazderu, kterému narozdíl od soupeře nespadlo snad žádné klíčové prasátko. Neuspěl ani Lojza Ligurský, který nenalezl recept na Vlastimila Horáka. Vývoj byl nevyzpytatelný i nadále. Mirek přehrál Oujezdského, ale Luboš podlehl Horákovi a Lojza ve hře materiálů Špačkovi. Klíčovou výhru obstaral naštěstí Jarek Pazdera, který zlomil těžký duel s výborně hrajícím Štenglem v pátém setu. Na jeho triumf navázali vítězstvím Mirek (nad Horákem) a Luboš (nad Špačkem). Lojza sice posléze nestačil na Štengla, avšak Jarek přehrál Oujezdského a Mirek Špačka. Příznivý vývoj jsme už nepustili. Luboš v důležitém zápase zdolal Štengla a finální desátý bod zařídil výhrou nad Oujezdským Lojza. V posledním zápase náročné bitvy už v laufu hrající Jarek smetl domácí jedničku Horáka 3:0 a triumf byl dokonán. Naši hráči zaslouží velkou pochvalu za skvělý comeback do zápasu a za zasloužené vítězství nad silným protivníkem. Mohli jsme být spokojení, stejně jako Vojtěch Zona, který jel na tento duel s námi. Céčko tak zaslouženě přezimuje na prvním místě tabulky Regionálního přeboru III. třídy, skupiny A. Bravo!

Čekyně B - Tovačov C 7:11
Body: Vojtašek 4, Lexmann 3, Pazdera ml. 3, Ligurský 1.

 

Céčko v předehrávce přehrálo Vlkoš, Skřipský si připsal premiérové čtyři body

7. 12. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 11. kolo:
Netradičně ve středu jsme oprášili své pálky a vyrazili na zápas. Naše cesta vedla do nedaleké Vlkoše, kde jsme díky soupeřově dobré vůli mohli předehrát původně nedělní duel z příštího týdne. Přivítalo nás velmi pohledné a zároveň příjemné prostředí haly, z toho by si měly vzít příklad jiné "věhlasnější" oddíly, a samozřejmě také domácí hráči. Po pauze se v naší sestavě objevil nejmladší člen oddílu Ondra Skřipský. Nutno říct, že si vedl velmi dobře. Rozehrannost z úterního tréninku potvrdil i v zápasech. Ve čtyřhře s Jarkem Pazderou sice ztratili úvodní set, ale další tři už zvládli. Zápasem jsme kráčeli bez klopýtnutí. Domácí mladíci Daniel Pokorný, Jakub Barták a Josef Řihošek však žádný míč nevypustili, což přineslo i několik pohledných výměn. Ve dvouhrách ztratil jen jeden set Luboš Lexmann, na kterého v jedné sadě našla recept Terezie Kroupová. Na dva zápasy se dostal do hry také Zdeněk Kuča, který nahradil právě kapitánku týmu. Podařilo se nám tedy zvítězit s čistým štítem. Spokojeni jsme tedy mohli být všichni i Vojtěch Zona, který okoštoval Lubošův i místní léčivý lektvar. Dosáhli jsme deváté výhry sezony.

Vlkoš - Tovačov C 0:18
Body: Vojtašek 4,5, Pazdera ml. 4,5, Skřipský O. 4,5, Lexmann 4,5.

 

Céčko si hravě poradilo s béčkem Lhoty a realizovalo osmou výhru v sezoně

4. 12. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 10. kolo:
Céčko v nedělním střetnutí očekávaně potvrdilo pozici favorita. V samotném konfrontaci jsme ztratili jen jednu dvouhru. Čestný úspěch hostů zaznamenal po výborném výkonu Roman Petřvalský. Tomu se podařilo v pěti setech udolat Jarka Pazderu. Nutno však říct, že mu úspěch usnadnila nehorázná smůla našeho hráče, který zahrál poslední tři míčky čtvrtého setu v sérii prst, kant a síť. Stačil by jediný "zhaluzený" balón a bylo hotovo na 3:1, bohužel,... aby toho nebylo málo, tak se scénář opakoval i v pátém setu, který hostující sok dokonal stylovým prasátkem. Prakticky nebylo divu, že se náš hráč po právu zlobil na okolnosti, které ho stály vítězství. Doufám(e), že se už nic podobného opakovat nebude.

Tovačov C - Lhota B 17:1
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4,5, Ligurský 4,5, Pazdera ml. 3,5.

 

Céčko bez ztráty kytičky přehrálo Dolní Újezd a je nadále první!

20. 11. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 8. kolo:
Hosté dorazili do naší herny v počtu tří hráčů, což nám zákonitě situaci zlehčilo. V jediné hrané čtyřhře Mirek s Lubošem přehráli soupeře 3:0 a ve vítězných sadách jsme pokračovali i během dvouher. Soupeř rozhodně odevzdaným dojmem nepůsobil. Několik pasáží her bylo vyrovnaných. Dařilo se nám vyhrávat závěry setů, a to se projevilo i na výsledku. Hráčům Dolnímu Újezdu jsme toho příliš nedarovali, prakticky se jednalo jen o dva sety. Vítězství jsme završili do maximální výše - tedy na 18:0. Pro soupeře to byl možná až krutý výsledek, ale pro nás výborný. Výhrou jsme si zajistili první místo v tabulce minimálně do dalšího kola. Dosáhli jsme šesté výhry v řadě a sedmé v sezoně. Výborná práce! Jen tak dál!

Tovačov C - Dolní Újezd E 18:0
Body: Lexmann 3,5, Vojtašek 3,5, Pazdera ml. 3, Ligurský 3 + 5 x wo

 

Céčko pošesté vítězně, doma vysoko přehrálo tým Chropyně

13. 11. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 7. kolo:
Zápasem s Chropyní jsme odstartovali domácí sérii zápasů. Hosté z Chropyně dorazili psychicky posilněni vysokým vítězstvím z Vlkoše. od samotného začátku se nám dařilo. Dostali jsme se do vedení 7:0 a ještě bez ztráty setu. Soupeř rozhodně nebyl tak odevzdaný, jak může skóre napovídat. Velmi dobře hráli zejména talentovaní mladíci Jiří Baďura a Radim Konečný. Utkání nabídlo několik pohledných výměn, o které se postarali právě tito dva jmenovaní hráči. Podařilo se nám potvrdit roli favorita a soupeře porazit vysokým rozdílem, ale mnohdy jsme se pořádně zapotili. Své o tom můžou říct Lojza Ligurský a Jarek Pazdera. Lojza indisponován potížemi s kolenem podlehl po velkém boji Baďurovi i Rad. Konečnému. Posledně jmenovaný potrápil svou výbornou hrou i Jarka. Ten naštěstí po úvodním prohraném setu zvýšil herní aktivitu a výborně hrajícího soupeře pokořil. Mužem zápasu byl Luboš Lexmann, jemuž se povedlo naplno bodovat a ještě navíc neztratit ani set. Stoprocentní úspěšnost měli také Mirek Vojtašek a Jarek. Lojza se musel pro dnešek spokojit se dvěma body. C-tým dosáhl šestého vítězství ze sedmi dosud odehraných zápasů! Jen tak dál!

Tovačov C - Chropyně D 16:2
Body: Lexmann 4,5, Vojtašek 4,5, Pazdera ml. 4,5, Ligurský 2,5.

 

Céčko zvítězilo vysokým skóre na půdě Všechovic

7. 11. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 6. kolo:
V pondělní večer jsme vyrazili na neznámou do Všechovic. Už samotná cesta byla jedním velkým labyrintem. K samotnému střetnutí - Na úvod jsme v pátém setu prohráli druhou čtyřhru, což domácí určitě nabudilo. V následujících dvouhrách jsme však začali plnit roli favorita. Prohra Lojzy Ligurského s velmi dobře hrajícím Jiřím Šindelkem bylo prvním a zároveň posledním naším zaváháním. Domácí ale rozhodně nebyli snadným soupeřem. Nutno říct, že jsme se i v chladném prostředí tamní herny patřičně zapotili. Bez výraznějších potíží zvládal soupeře tradičně jistý Mirek Vojtašek, který neztratil ani set. Stoprocentním bodovým ziskem se zaskvěli Luboš Lexmann, jehož v koncovce nedokázal pokořit ani Vojtěch Novák, a Jarek Pazdera ml., jemuž se podařilo zahrát několik pohledných a zároveň slibných míčů. Svou misi splnil také Lojza Ligurský. Jeho zarputilá hra přinesla našemu týmu tři body. Ze Všechovic jsme si tak odvezli plný bodový počet a vrátili se do čela skupiny A. Jen tak dál!

Všechovice B - Tovačov C 2:16
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4,5, Pazdera ml. 4, Ligurský 3.

 

Céčko ve šlágru podzimní části doma udolalo Lipník a vládne soutěži!

31. 10. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 5. kolo:
Céčko čekal netradičně v pondělí zápasový rest. Souboj s Lipníkem B šlo směle označit jako nejspíš největší tahák podzimní části soutěže. Úvod byl z naší strany rozpačitý. Po páté sérii zápasů jsme prohrávali 1:4. Naštěstí jsme se brzy vrátili do hry. Mirek Vojtašek přehrál zkušeného Oldřicha Hlobila a posléze i Michala Kovala, Luboš Lexmann Vladimíra Hubáčka, Jarek Pazdera pokořil Michala Mainuše a bylo to 5:4. Lojza Ligurský po velkém boji sice podlehl Hlobilovi 2:3 na sety, ale výhry Jarka (nad dobře hrajícím Hubáčkem) a Mirka nás opět vrátili do vedení. Zlomovým okamžikem byla sladká výhra Luboše nad nevyzpytatelným Hlobilem, na kterou navázal velmi dobře hrající Lojza, jenž výhrou nad bojujícím Mainušem dokonal triumf našeho celku - vedli jsme 10:6. Zbylé dvě utkání jsme možná i částečnou ztrátou motivace sice prohráli, ale to nás v konečném výsledku nemuselo trápit. Svou normu čtyř bodů si splnil tradičně výborný Mirek Vojtašek, velmi dobře zahrál také Luboš Lexmann - jeho triumf nad Hlobilem měl ty očekávané emoce (vítězné gesto vs. zloba hostujícího hráče)  . Několik podařených úderů se povedlo i Jarkovi Pazderovi a zapomenout nelze ani na tradičně zarputilý výkon Lojzy Ligurského, který zápas rozhodl desátým bodem. V dresu hostů se třemi výhrami blýskl Michal Koval. Céčko si tak po velkém a napínavém boji připsalo velmi cenné vítězství a může se radovat z průběžného statusu krále Regionálního přeboru III. třídy, skupiny A. Naši hráči zaslouží velkou pochvalu za kvalitní a bojovný výkon! Jen tak dál!

Tovačov C - Lipník B 10:8
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 2,5, Pazdera ml. 2, Ligurský 1.

 

Céčko látalo sestavu a nakonec na půdě Přerova vyhrálo!

21. 10. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 4. kolo:
Dvě hodiny před odjezdem se zjistila tristní skutečnost, že v podstatě jsou k dispozici jen Mirek Vojtašek a Ondra Skřipský. Listina marodů: Lojza Ligurský (koleno), Luboš Lexmann (nemoc), Jarek Pazdera ml. (po nemoci), Stanislav Mraček (nemoc). S ohledem na žalostný stav sestavy nakonec dvojice Lexmann-Pazdera ml. cestovala a udělala dobře. Jarek Pazdera s Ondrou Skřipský úspěšně vydřeli čtyřhru 3:2 nad dvojicí Karel Kovář, Jan Kyselák. Mirek Vojtašek s Lubošem Lexmannem sice tak úspěšní nebyli, ale ztrátu dohnali během dvouher. Jarek Pazdera v první dvouhře přehrál Michala Gerháta 3:0. Výhry sbíral očekávaně Mirek Vojtašek, který zvládl i náročný zápas s Karlem Kovářem, kdy ve čtvrtém setu zvládl klíčové prodloužení a nakonec zvítězil 3:2. Nepříznivý stav otáčel i velmi dobře hrající Jarek Pazdera. Ten prohrával s Janem Kyselákem už 2:0, ale posléze vyhrál všechny zbývající sety. Dařilo se i Luboši Lexmannovi, který zkušeně zvládl zlomové pasáže zápasů a stejně jako Jarek Pazdera prohrál jen s domácí jedničkou Jakubem Véghem. Do počtu nebyl ani Ondra Skřipský, který bojoval o každý míček a získal zaslouženě několik setů. Céčko i přes nepříznivé faktory zahrálo skvěle a zaslouženě si odvezlo z Přerova plný počet bodů! Velká pochvala musí být na místě!

SK Přerov H - Tovačov C 7:11
Body: Vojtašek 4, Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3, Skřipský O. 0,5.

 

Céčko přehrálo Dřevohostice, normu si opět splnil Vojtašek

16. 10. 2011

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 3. kolo:
Céčko se do druhé domácí konfrontace muselo obejít bez marodů Stanislava Mračka a Jarka Pazdery ml., ale i tak dokázalo těžkého soupeře porazit. Úvod našim vyšel znamenitě, když dokázali vyhrát obě čtyřhry. Své soupeře jako tradičně ničil stoprocentní Mirek Vojtašek, kterému úspěšně sekundovali Luboš Lexmann a Lojza Ligurský. Ti si připsali po třech výhrách. Druhý jmenovaný mohl atakovat body čtyři, ale v pátém setu podlehl Jiřímu Šimákovi. Dalším zápasovým testem si prošel nejmladší člen oddílu Ondra Skřipský. Tomu se sice během dvouher i přes tři získané sety nepodařilo zvítězit, ale v důležité čtyřhře po boku Lojzy Ligurského pomohl v pětisetovém dramatu vybojovat výhru nad dvojicí Ivo Ondruška - Vlastimil Pecháček. Céčko si tedy připsalo druhý úspěch sezony a bezesporu zaslouží pochvalu.

Tovačov C -  Dřevohostice B 12:6
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann a Ligurský 3,5, Skřipský O. 0,5.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »