Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko bojovalo, ale v koncovkách s favorizovanou Chropyní selhalo

28. 10. 2012

Regionální přebor II. třídy - 4. kolo:

Zápas s Chropyní byl spíše o tom, jak se nám podaří potrápit favorita. I přes tristní výsledek lze říct, že jsme rozhodně soupeři cestu k bodům neulehčili. Už v samotných čtyřhrách jsme sahali po úspěchu. Bohužel, jak Mira s Lubošem, tak Jura s Jarkem klíčové pasáže koncovek nezvládli. Skóre po pěti zápasech 0:5 hovořilo za vše. První náš bod zaznamenal Mira, který přehrál Miroslava Gašpaříka 3:0. Bohužel následně Luboš neuspěl s Antonínem Tesařem a Jarek nedotáhl slibně rozehraný, nutno říct pohledný, zápas (vedl 2:0) s Davidem Nesvadbou. Svou druhou výhru zaznamenal Mira (nad Miroslavem Zapletalem), na kterou navázal triumfem Jura (nad Gašpaříkem). V závěru se k nám, stejně jako v úvodu, otočilo štěstí zády. Luboš prohrál dva pětisetové zápasy (s Gašpaříkem a Zapletalem), v rozhodující sadě prohrál jak Mira (s Tesařem), tak i Jura (se Zapletalem). Výhra Jury nad Nesvadbou už prakticky nic neřešila. Suma sumárum, šest prohraných pětisetových bitev, hovořilo za vše podstatné... 

Tovačov C - Chropyně B 4:14
Body: Vojtašek 2, Frehar 2, Lexmann 0, Pazdera ml. 0.

 

Céčko uhrálo v Kojetíně šest zápasů, mohlo však více

21. 10. 2012

 

Regionální přebor II. třídy - 3. kolo:

Výjezd do Kojetína byl bez bodové mety. Samotný průběh však ukázal, že v případě kompletní sestavy bylo možné s ohledem na vývoj pomýšlet na úspěch. Sehráli jsme v podstatě na palubovce favorita vyrovnanou bitvu se špatným koncem. Jarek s Ondrou prohráli trošku smolně čtyřhru 3:2, druhá dvojice Mira s Lubošem byla naštěstí úspěšná. Bohužel v následné dvouhře Mira podlehl svému jmenovci Floriánovi 3:1, Ondra nestačil na zkušeného Zdeňka Horáka. Posléze Jarek možná trošku překvapivě přehrál Martina Pištěláka, bohužel Luboš podlehl Bohdanovi Malému 3:0. Mira pak nedal šanci Horákovi, a kdyby býval Jarek zužitkoval výhodu 2:1 na sety proti Malému, tak se možná zápas mohl vyvíjet lépe. Obzvlášť když Luboš poměrně hladce pokořil Floriána. V koncovce s Pištělákem selhal jinak úspěšný Mira. Jarek posléze porazil Floriána a Luboš Horáka. Bohužel poslední sérii dvouher jsme trestuhodně nezvládli a zákonitě tak nemohli pomýšlet na bodový zisk.

Kojetín C - Tovačov C 12:6
Body: Lexmann 2,5, Pazdera ml. 2, Vojtašek 1,5, Skřipský O. 0.

 

 

Céčko vstoupilo do sezóny nesprávnou nohou, v Rakově vysoko prohrálo

8. 10. 2012

Regionální přebor II. třídy - 1.kolo:

Céčko vyrazilo ke svému prvnímu mistráku nové sezóny do Rakova. Tedy na půdu mužstva, které zajisté bude bojovat o přímý postup. I přes bojovný výkon naši favoritovi podlehli vysoko 15:3. Škoda některých koncovek, výsledek mohl být alespoň trošku příznivější.

Rakov B - Tovačov C 15:3
Body: Jar. Ludka a O. Frydrych po 4,5, Dornica 3,5, Jan Ludka 2,5 - Vojtašek 2, Frehar 1, Lexmann a Ligurský 0. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko v kompletní síle přehrálo bojovnou Čekyni a těší se z jistoty prvního místa a postupu!

11. 3. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 22. kolo:
Čekyně byla naším posledním soupeřem v sezoně. O první místo už jsme nemohli přijít, neboť nám proti Přerovu hrál do karet lepší vzájemný zápas. Utkání jsme však vypustit rozhodně nechtěli, a proto jsme nastoupili v plné palbě i se Staňou. Ten spolu s Lubošem porazil ve čtyřhře Vlastimila Horáka a Libora Štengla. Ve druhé se Jarek s Lojzou výrazně zapotili s dvojicí Josef Špaček - Jiří Oujezdský, kterou zdolali až v pěti setech. V první dvouhře sice Staňa prohrál 3:1 s dobře hrajícím Vlastimilem Horákem, ale odpočatý Mira si stejně jako v pátek poradil s Liborem Štenglem. Trochu nečekaně vyhrál i Jarek, jenž po dramatickém a těžkém boji snad poprvé ve své krátké hráčské kariéře porazil Josefa Špačka! Úvodní sérii zakončil výhrou nad Jiřím Oujezdským Luboš - vedli jsme 5:1. Mira během dvou dnů nepotěšil ani Vlastimila Horáka, kterého znovu porazil s čistým štítem. Druhou výhru zaznamenal aktivně a dobře hrající Jarek, který si poradil nečekaně 3:0! s Liborem Štenglem a oplatil mu tak porážku z pátka. Luboš, jenž nebyl po nemoci fit, neuťukal bojovného Josefa Špačka. Bodovou ztrátu smazal svou výhrou nad Jiřím Oujezdským do tempa se dostávající Staňa. Dalším bodem přispěl Jarek, který vyhrál souboj s nejlepším soupeřem dnešního dne v poměru 3:0! Nutno říct, že se rozhodovalo převážně v koncovkách, které překvapivě Jarek zvládl. Třetí bod hostů obstaral Libor Štengl, jemuž se podařilo porazit Luboše. Staňa vítězstvím nad Josefem Špačkem finalizoval desátým bodem náš triumf. Svých sto procent si splnil Mira, který jako jediný z nás nepovolil soupeři ani set. V závěru se ještě zapotil Staňa, který po boji zdolal Libora Štengla 3:2 na sety. V posledním střetnutí podtrhnul výhru céčka ziskem čtrnáctého bodu Jarek.

Céčko soutěžní ročník 2011/2012 zakončilo vysokým vítězstvím, prvním místem v tabulce a může se tak těšit z postupu do Regionálního přeboru II. třídy! Velká gratulace!

Vedoucí mužstva Jarek tímto děkuje všem svým spoluhráčům - jmenovitě týmové jedničce Mirkovi Vojtaškovi, Stanislavu Mračkovi, Lubomíru Lexmannovi, Lojzovi Ligurskému a Ondrovi Skřipskému za vynikající výsledky, díky kterým tým dokázal ovládnout skupinu A Regionálního přeboru a zajistil si tak postup do vyšší soutěže!

Tovačov "C" - Čekyně "B" 14:4
Body: Pazdera ml. 4,5, Vojtašek 4 (4), Mraček 3,5, Lexmann 1,5, Ligurský 0,5 (0,5).

 

Céčko zvítězilo ve Lhotě, Ligurský zastínil své spoluhráče ziskem čtyř bodů

6. 3. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 21. kolo:
Netradičně v úterý jsme cestovali k dohrávce do Lhoty. Tam nás čekalo místní béčko. Domácí, kteří nastoupili v poněkud kombinované sestavě, nám svou kůži lacino dát nechtěli, ale to se dalo čekat. Museli jsme oželet Luboše, jehož do hry nepustila nemoc. Jeho pozici zaujal Lojza, který svou úlohu zvládl na jedničku. Úvodní čtyřhry jsme zvládli. Jarek s Mirkem porazili 3:1 dvojici Roman Petřvalský-Jakub Hlaváč a Ondra s Lojzou stejným poměrem porazili Kateřinu Hlaváčovou s Miroslavem Hradilíkem. Po šesti zápasech jsme vedli 0:6. První bod domácím zařídil nečekanou výhrou v pátém setu nad Mirkem velmi dobře hrající Petřvalský. Posléze si Lojza poradil s Hlaváčem, Jarek s Hlaváčovou a Ondra zvládl těžký pětisetový "mač" s bojovným Hradilíkem. Mirek po svém neúspěchu už soupeřům toho moc nedovolil. Vyprovodil je od stolu sobě vlastní hrou. Ondra své poslední dva zápasy prohrál, ale moc nechybělo k tomu, aby v jejich koncovkách zabodoval. Jeho výkon zaslouží pochvalu. Do pozice hlavní hvězdy večera se po svém triumfu dostal zaslouženě Lojza, který po velmi podařeném výkonu korunoval své vystoupení plným počtem bodů. Domácí se mohli spolehnout na opravdu výborně hrajícího Petřvalského. Ten v předposledním střetnutí v těžké bitvě zlomil v pěti setech i odpor Jarka, i přesto, že prohrával 1:2 na sety. Zvítězil zaslouženě. Nutno říct, že se závěr zápasu dohrával v dost hlučném prostředí, hlavně ze strany od výčepního rohu, což rozhodně našemu hráči do karet nehrálo. To bylo snad asi jedinou kaňkou jinak zajímavého a dobrého utkání. Céčko se výhrou vrátilo v tabulce znovu před Přerov na první místo. Gratulujeme!

Lhota B - Tovačov C 4:14
Body: Ligurský 4,5, Vojtašek 3,5, Pazdera ml. 3,5, Skřipský 2,5.

 

Céčko si ze sněhem zavátého Dolního Újezdu přivezlo tři body

17. 2. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 19. kolo:
Utkání s éčkem Dolního Újezdu jsme na základě nabídky domácích sehráli už v pátek. Do sněhem zavátého místa utkání jsme přicestovali s Ondrou, který v sestavě nahradil nemocného Lojzu. Místní prostředí nám příliš nevyhovuje. Chladné klima, nepříjemné světlo a poněkud "prašná" podlaha dělá své. Měli jsme tak dva soupeře.  Na výmluvy se však nehraje. Čtyřhřy jsme zvládli výborně. Mirek s Lubošem porazili 3:1 dvojici Filip Štěpán - Michal Procházka a Jarek s Ondrou si poradili s Michalem a Pavlem Derychovými 3:0. Následovaly dvouhry. Luboš bez výraznějších problémů porazil Filipa 3:0. Zajímavý byl zápas Jarka s Michalem Procházkou. Domácí jednička hrála výborně, je jen škoda, že svou hru korunovala s tak velkou pomocí nepěkných prasátek. Jarek sice hrál s ohledem na podmínky v údržbovém režimu, ale kdyby měl trochu potřebného štěstí, výhra ho minout nemusela. Potopila ho i fair play záležitost, kdy přiznal soupeři jedno z prasátek, které bylo, ale soupeř ho neviděl. Jako odměnu svého příkladného jednání dostal během následujících setů několik dalších. Takhle svět oplácí!  Škoda, že mu nebylo přáno ve čtvrtém setu, kdy prohrával 10:3 a nakonec ještě v prodloužení ve dvou případech měl setbol. Inu neodvážnému štěstí nepřeje. Následně Ondra v pěti setech zdolal Michala Derycha a posléze i Pavla. Smolně však prohrál s Filipem a nakonec také po boji s Michalem Procházkou. Náš Lídr Mirek si zápas opět mohl užít. Žádnému ze soupeřů nepovolil ani set a zapsal si tak do své listiny úspěchů další stoprocentní zápis. Luboš stejně jako Jarek prohrál jediný zápas, a to s Michalem Procházkou. Ostatním sokům set nedaroval. V konečném zúčtování jsme si připsali vítězství 14:4. Čtyři body jedničky týmu Mirka netřeba dále komentovat. Jedná se o neměnný zápis. Velkou pochvalu za svůj výkon zaslouží Ondra, který ukázal, že zahrát opravdu umí. Výborně!

Dolní Újezd E - Tovačov C - 4:14
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 3,5, Pazdera ml. 3,5, Skřipský O. 2,5.

 

Céčko smetlo Všechovice, pro dobře hrající hosty to byl až příliš krutý debakl

5. 2. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 17. kolo:
Zápas se Všechovicemi jsme rozhodně podcenit nemohli. Nad zkušenými harcovníky jsme sice v prvním vzájemném klání na podzim zvítězili vysoko 17:1, ale rozhodně to tak zcela jednoznačné nebylo. Prakticky stejný scénář se udál i dnes. Zvládli jsme obě čtyřhry. Luboš se Staníkem přehráli duo Petr Ševčík - Roman Šindelek a Lojza s Jarkem po čtyřech setech porazili dvojici Jiří Šindelek - Josef Šindelek. Do dvouher už naskočil Mirek, který na úvod přehrál Romana Š. Staník si poradil se Ševčíkem. Výrazně se zapotil Luboš, který zdolal výborně hrajícího Jiřího Š. až v rozhodujícím pátém setu. Úvodní vítězné kolo dvouher zakončil Jarek triumfem 3:0 nad Josefem Š. Podařila se nám pohledná série dvanácti výher bez ztráty setu. Nutno říct, že hosté k zisku setu měli několikrát velmi blízko - jmenovitě zejména Jiří Šindelek, který sehrál vyrovnaný duel s Jarkem a v úvodním setu potrápil i Mirka. V poslední sérii zápasů se do hry dostal Lojza, jemuž přepustil svou pozici Luboš. V souboji s Josefem Šindelkem Lojza prokázal své vlastnosti bojovníka a svého soka pokořil 3:1. Dosáhli jsme tak počtvrté v sezoně nejvyššího možného vítězství 18:0. Hosté si takový příděl rozhodně svou hrou nezasloužili. Navýšili jsme si tak účet na 45 bodů a dál se můžeme těšit z prvního místa v tabulce RP 3. třídy.

Tovačov C - Všechovice B 18:0
Body: Mraček 4,5, Pazdera ml. 4,5, Vojtašek 4, Lexmann 3,5 (3,5), Ligurský 1,5 (1,5).

 

Céčko po skvělém výkonu zvládlo bitvu roku a je blízko, blizoučko!

27. 1. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 16. kolo:
Tak a nastal den D. Zápas s Lipníkem mohl hodně napovědět o tom, zda-li máme šanci obhájit první místo v soutěži. Na tento duel resp. na výsledek zajisté netrpělivě čekal tým Přerova alias největšího soupeře v boji o přímý postup. Na horkou půdu jsme odcestovali v papírově nejsilnější možné sestavě. Nemocného Lojzu Ligurského nahradil Stanislav Mraček. Náš organizační lídr Vojtěch Zona měl jasno: "Hoši, bude dobré, když neprohrajete. Ta remíza by byla úspěchem." Takže cíl byl jasný. Úsměvný byl už samotný odjezd od haly, kdy na Mirovým autě namrzly zadní skla, takže byl naprosto "dokonalý rozhled". Ale jinak v pohodě. Po cestě jsme nabrali Luboše a mířili směr Lipník. Přijeli jsme ideálně, ale domácí neměli zatopeno, takže to příliš ideální na hru nebylo. Rohová kamna se postupně rozehřívala, takže v průběhu už se teplota dostala na příznivější čísla. Přivítal nás Vašek Venclík s Michalem Mainušem, zakrátko dorazil Laďa Hubáček. Největším překvapením byl  příchod Petra Zenáhly, kterého domácí zlanařili nejspíš na poslední chvíli. Čekali jsme spíše Michala Kovala s Oldřichem Hlobilem, ale ti k dispozici nebyli. Ve čtyřhrách jsme bojovali, ale jak Luboš se Stanikem, tak Mirek s Jarkem nezvládli páté sety ač v nich drželi vedení! Jak řekl Luboš: Aspoň jednu čtyřhru jsme měli vyhrát! To nám bude chybět! V první dvouhře Stanik, který od zápasu s Dolním Újezdem nehrál, nestačil na ofenzivu Venclíka. Náš první bod obstaral Mirek, který si poradil s Mainušem 3:0. Posléze kupodivu dobře hrající Jarek pokořil Hubáčka. Nutno, ale dodat, pokud by náš hráč nedotáhl ztrátu ve čtvrtém setu, tak by dle svých slov pátý nezvládl. Na sérii výher navázal Luboš, který si poradil ze Zenáhlou 3:1. Jeho sokovi to příliš nešlo, tréninkový deficit byl znát. Stanik posléze zabojoval a porazil Mainuše. Překvapení obstaral Hubáček, který v pěti setech pokořil Mirka! Nutno říct, že Laďa hrál výborně. Mira jeho forhendový útok s boční rotací přes svůj materiál několikrát nezbloknul, což nejspíš rozhodlo. Celkem škoda no. Bylo to 4:4. Jarek posléze udolal v pěti setech po několika šťastných míčích Zenáhlu. Optimismus nám zase narušila domácí jednička Venclík, který si poradil s Lubošem. Bohužel následně Stanik selhal proti stále lepšímu Hubáčkovi hladce 3:0. V důležité bitvě Mirek v nervydrásajícím souboji zdolal Zenáhlu. Venclíka jako první výrazněji potrápil Jarek, který s nim zahrál snad nejlepší ofenzivní výměny za celou svou letošní sezonu. Kvalita a zkušenosti zákonitě rozhodly. Domácí jednička očekávaně vyhrála. Pro Jarka byla potěšující Vaškova slova, že je rychlej a že hrál dobře. Kéž by takovou hru hrál více než často. Drama vrcholilo. Každý zápas mohl rozhodnout. Dařilo se nám. Luboš porazil Mainuše, jako jediný, s Mirou, bez ztráty setu. Skvěle udržel hru a následnou koncovku Stanik, který přetlačil Zenáhlu a Mira v další dramatické bitvě udolal střelce Venclíka 3:2! V tuto chvíli jsme měli jistotu neprohry! Desátý bod finalizoval Jarek, který po boji zdolal Mainuše. Všechny sety byly vyrovnané. V paměti zůstane Michalova obrana u zdi, kdy až skoro neuvěřitelně pochytal čtyři Jarkovy rohové forhendové smeče! Výstavních bylo i několik jeho nečekaných bekhendových útoků, ze kterými se náš kapitán jen podíval. V posledním klání potvrdil svou výbornou formu Hubáček, jenž udolal v pěti setech Luboše. To už naštěstí na našem triumfu nic nemohlo změnit. Hotovo! Ve výborném zápase jsme dokázali letos i podruhé Lipník porazit! Celkem nečekané. Nutno říct, že mohl vyhrát kdokoliv. Zlomové byly pětisetové bitvy. Z celkových osmi jsme vyhráli čtyři, což bylo v celkovém kontextu nejspíš to rozhodující. Bylo co slavit. Udělali jsme tedy výjimku a po cestě zašli na nějaký ten alkohol do hospody v Troubkách. Céčko tak ukázalo, že hrát umí a dál a dál se vyhřívá na skvostném prvním místě tabulky! Velká gratulace! Skvěle!

Lipník B - Tovačov C 8:10
Body: Vojtašek 3, Pazdera ml. 3, Mraček 2, Lexmann 2.

 

Céčko ve šlágru jara uhájilo před favorizovaným Přerovem svou tvrz i první místo v soutěži!

22. 1. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 15. kolo:
Konfrontace s Přerovem byla prakticky vzato zápasem roku. Poté, co jsme hosty na podzim porazili na jejich vlastní půdě, bylo i s ohledem na postavení obou celků v soutěži jasné, že na nás soupeř vyrukuje v největší síle. Předpoklad se stal realitou. Přerov evidentně přijel pro výhru. Sestavou si hosté zákonitě zajistili i papírovou úlohu favorita. Podstatné je to však to, že jsme jim dokázali vzít vítr z plachet. Luboš s Mirkem bez ztráty setu přehráli dvojici Jan Kyselák - Michal Gerhát, na druhém stolu Jarek s Lojzou nestačili na Jakuba Végha s Danielem Uhlířem. Dvouhry odstartoval výhrou nad Kyselákem dobře hrající Luboš. Na druhé straně Jarek v souboji s Véghem sice začal dobře, ale posléze mu zcela odešla hra, což bylo proti takovému hráči konec nadějím. Mirek přestřílel Gerháta, ale Lojza nestačil na Uhlíře. I do druhé série jsme vstoupili dobře. Jarek si poradil s Kyselákem a Mirek smetl domácí dvojku Végha. Blízko k výhře měl i Lojza, který měl na lopatě Gerháta. Nakonec náš bojovník prohrál v pěti setech. Uhlíř vzápětí přehrál Luboše, a tak po desátém střetnutí to bylo 5:5. Pak Mirek po velkém boji pokořil v pěti setech nevyzpytatelného Kyseláka. Lojza sice prohrál s Véghem, ale Luboš si poradil s Gerhátem. Jarek s tréninkovým deficitem proti Uhlířovi nic neukázal. Nešlo mu nic, a tak nebylo divu, že přerovský talent ho vyprovodil od stolu 3:0. Naštěstí Lojza v nervydrásajím boji udolal Kyseláka a dostali jsme se tak do vedení 8:7. Végh se následně výrazně zapotil s Lubošem a mohl být rád, že vyhrál 3:2. Hosté už během poloviny bitvy zvažovali střídání, které mělo vést k definitivnímu zvratu a vítězství. Střídali nakonec až v závěru. Do hry proti Jarkovi nastoupil v pozici žolíka Hrabica. Zkušený kapitán mladého výběru hostů se rozehrával už v průběhu střetnutí a bylo znát, proč je v první patnáctce úspěšnosti soutěže. Přerov tak šel do bitvy o všechno. Jarek se díky Bohu dokázal zrestartovat a konečně v neděli ukázal své silné stránky hry. V ofenzivní konfrontaci soka přehrál 3:0 a svou misi zvládl na výbornou. V tuto chvíli jsme měli jistotu neprohry. V závěrečné bitvě se utkali obě jedničky týmů alias Mirek proti Uhlířovi. Náš lídr zvládl první set, ale posléze bohužel vzal otěže zápasu do svých rukou výborně hrající Uhlíř. Ten nakonec Mirka porazil 3:1 a zajistil tak svému týmu remízu. Výsledek je pro hosty zajisté zklamáním. Přerovští mladíci jsou si vědomi, že nemůžou prohrát, ale o to spíše nás těší, že u nás vyhrát nedokázali. Zápas byl vyrovnaný po celý průběh hry, prakticky mohl vyhrát kdokoliv. Remíza je tak zaslouženým výsledkem pro oba celky. Céčko zvládlo veletěžký souboj a udrželo tak Přerov na uzdě. I po patnáctém kole se náš tým drží v čele soutěže! Skvěle!

Tovačov C - Přerov H 9:9
Body: Vojtašek 3,5, Lexmann 2,5, Pazdera ml. 2, Ligurský 1.

 

Céčko deklasovalo Dřevohostice na jeho vlastní půdě a dál se vyhřívá v čele tabulky!

13. 1. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 14. kolo:
V pátek jsme zavítali do Dřevohostic. V místní herně nás čekal nevyzpytatelný místní B-tým. V příjemném prostředí se nám však hrálo dobře už od samotného úvodu. Zvládli jsme obě čtyřhry. Jarek s Lojzou udolali houževnatou dvojici Ivo Ondruška - Vlastimil Pecháček a Mirek s Lubošem přehráli Michala Procházku s Jiřím Šimákem. Vítězně jsme zahájili i dvouhry. Jarek porazil Pecháčka a Luboš bojovníka Procházku. Lojza sice nestačil na domácí dvojku Šimáka, ale ztrátu smazal jasným vítězstvím Mirek nad Ondruškou. Posléze jsme se už začali více potit. Jarek pokořil dobře hrajícího Procházku 3:1, Luboš zvládl se Šimákem koncovku v pátém setu a stejně tak zabojoval Lojza v souboji s Ondruškou. Mirek bez výraznějších problémů smetl Pecháčka a velmi dobře hrající Jarek přehrál 3:1 Šimáka a finalizoval desátým bodem jistotu vítězství.  Luboš se sice dle svých slov trápil, ale dokázal opět zvládnout důležitou koncovku pátého setu tentokrát proti Ondruškovi. Vyrovnaný souboj zvládl v rozhodující sadě proti Pecháčkovi také výborně hrající Lojza. V závěrečných čtyřech střetnutích jsme soupeři už nedarovali ani set. Jarek si poradil, ač v tom třetím setu ztratil slibné vedení, s Ondruškou. Následně Luboš přehrál Pecháčka, Lojza místního kapitána Procházku a účet zápasu finalizoval poklidným vítězstvím Mirek nad Šimákem. Konečné skóre 17:1 bylo pro místní tým kruté. Domácím nám rozhodně cestu k úspěchu neulehčili. Završili jsme tak dvanáctou výhru sezony a udrželi tak první místo v průběžné tabulce před dotírajícím Přerovem. Celé naše mužstvo zaslouží pochvalu za výborně odvedenou práci. Skvěle!

Sokol Dřevohostice B - Tovačov C 1:17
Body: Vojtašek 4,5, Pazdera ml. 4,5, Lexmann 4,5, Ligurský 3,5.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »