Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko zahájil novou sezonu nejlépe jak mohlo, vyhrálo v Loučce!

19. 9. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 1. kolo:

O tom, jak jsou důležité čtyřhry, jsme se přesvědčili hned v prvním mistráku. Jarek s Lubošem udolali i s trochou potřebného štěstí Blumu s Kubicou 3:1 a stejně dobře se vedlo i Jurovi s Ondrou. Dobrý nástup jsme potvrdili i během dvouher.

1. série dvouher: Jura si poradil s Venců 3:1 a Jarek se Sekaninou 3:0. Luboš prohrál s Kubicou 1:3 a Ondra nenalezl recept na materiál Blumy 0:3. Vedli jsme 4:2.

2. série dvouher: Jura přehrál Sekaninu a Jarek pak Kubicu 3:0. Luboš posléze prohrál s Blumou 1:3 a Ondra s Venclů 0:3. Vedli jsme 6:4.

3. série dvouher: Jura po těžkém a vyrovnaném boji nakonec zdolal Kubicu 3:2 a velké drama plné zvratů zvládl šťastně i Jarek, který poprvé v kariéře zdolal Blumu 3:2. Uspěl i Luboš výhrou nad Venclů 3:1. Po vítězství sahal také Ondra, ale nakonec ve vyrovnaném souboji prohrál se Sekaninou 2:3. Vedli jsme 9:5.

4. série dvouher: Jura prohrál smolně s Blumou 1:3. Desátý bod nám připadl po výhře Jarka nad Venclů 3:0. O jedenáctý se postaral Luboš, který zdolal Sekaninu 3:1. Ondra v posledním zápase dne prohrál s Kubicou 1:3, ale to už nemuselo mrzet.

Zhodnocení: Kdyby nám někdo řekl před zápasem, že v Loučce budeme naplno bodovat, tak to by byla opravdu jen vzdálená science fiction. Nahrálo nám do karet, že v domácí sestavě chyběl marod Michal Kuruc a nám se zadařilo už ve čtyřhrách. Příležitost překvapit jsme nakonec zvládli a můžeme být spokojeni. Jen neusnout na vavřínech a bojovat dál!

TJ SOKOL LOUČKA "B" - TJ SOKOL TOVAČOV "C" 7:11 (31:39)

Body: Bluma st. 3, Kubica 2, I. Venclů 1, Sekanina 1 - Pazdera ml. 4,5, Frehar 3,5, Lexmann 2,5, O. Skřipský 0,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko si poprvé ve své novodobé historii zahrálo přátelák

12. 9. 2013

Období "rychlopřípravy" před startem nového soutěžního ročníku jsme si zpestřili přípravným zápasem. Stalo se tak opravdu poprvé v novodobé historii Tovačova C. Přijali jsme nabídku nováčka z Oseka nad Bečvou, který dorazil do naší herny.

Samotný zápas jsme brali jako ideální trénink na první mistrák. Nastoupili jsme v sestavě, která by měla tvořit základ do nové sezony. Hosté působili houževnatým dojmem, což bylo rozhodně ku prospěchu. Soupeře jsme nakonec porazili 17:1 (51:4), avšak podstatnější než výsledek bylo to, že jsme si dobře zahráli. Na hráčích hostů bylo znát, že škola stolního tenisu v Buku pod vedením Josefa Zavřela st. má výsledky. 

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Osek nad Bečvou "A" 17:1 (51:4)
Body: Lexmann 4,5, Frehar 4,5, Pazdera ml. 4,5, O. Skřipský 3,5 - Olivík 1, M. Rozkošný 0, F. Rozkošný 0, Spáčil 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Fantazie! Céčko drtivým závěrem zlomilo Brodek a slaví zisk šestého místa!

29. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 21. kolo:

Po táhnoucích se jednáních se nám nakonec podařilo najít s Brodkem termín, ve kterém sehrajeme zápasový rest. Duel byl pro nás stěžejní, a to hned z několika důvodů. Při pohledu na tabulku bylo jasné, že ještě můžeme zaútočit na šestou příčku. Stačilo nám k tomu jediné - neprohrát. Naše ambice však nemohly být směrovány na nic jiného než vítězství.

Dalo se počítat s tím, že Brodek neponechá nic náhodě a přijede v co nejlepším složení. To se také stalo. V sestavě nechyběl novic Petr Mazal a také zkušení Josef Kouřil s Václavem Zelenkou. Sestavu při neúčasti Ladislava Navrátila doplnil Vratislav Vaculka.

Stejně jako v Hustopečích, tak i v pátek se nám podařilo vyhrát jednu ze čtyřher, tentokrát uspěli Luboš s Jarkem. To se opět ukázalo jako stěžejní. Ve dvouhrách jsme se zpočátku dost trápili. Jura prohrál prakticky vyhraný zápas s Mazalem 2:3 a Jarek nestačil na velezkušeného Kouřila. Body zajistili svými výhrami Mira (nad Zelenkou) a  Luboš (nad Vaculkou).

Ve druhé sérii dvouher Jarek po prvním vyhraném setu nenašel na dobře hrajícího Mazala recept. Koncovky pátých setů prohráli jak Mira (s Kouřilem), tak i Luboš (se Zelenkou). Prohrávali jsme 3:6! Výhru si připsal jen Jura (nad Vaculkou).

Od třetí série jsme už zabrali. Mira smetl Mazala. Luboš sice prohrál s Kouřilem, ale v laufu hrající Jura přehrál 3:0 Zelenku a stejným poměrem i Jarek 3:0 Vaculku - srovnáno na 7:7. Luboš následně po pár smolných míčích prohrál s Mazalem 1:3, ale to byl pro hosty poslední pozitivní moment. 

Skvěle hrající Jura smetl v koncovkách setů Kouřila 3:0, Mira následně Vaculku a závěr dokonal desátým bodem Jarek, který udolal 3:0 Zelenku. Skvělý závěr! Vítězství 10:8 bylo dokonáno a oslava mohla začít!

Jura s úspěchem evidentně počítal, takže připravil těsto na bramboráky, které po utkání začal připravovat. Svou návštěvou nás po čase poctil i Lojza, který dodal i ohnivou vodu ze švestek. Nechyběl ani předseda oddílu Pavel, který přes počáteční naši bídu nakonec mohl být s výsledkem i výkonem spokojený.

Tovačov C - Brodek A 10:8
Body: Vojtašek 3, Frehar 3, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko zvítězilo v Hustopečích a získalo jistotu záchrany!

21. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 22. kolo:

Při dlouhotrvající nedohodě s Brodkem na alternativním termínu zápasu jsme využili možnost předehrání duelu závěrečného kola v Hustopečích. Náš cíl byl jasný - neprohrát. Domácí nás přivítali stylovým občerstvením oslavence Arnošta. Nutno říct, že ty chlebíčky byly výborné.

Konfrontaci jsme nezahájili špatně, podařilo se nám díky Mirovi s Jurou vyhrát jednu ze čtyřher. Po pěti následných dvouhrách jsme vedli 5:2 a posléze i 7:3. Mohli jsme se opřít o očekávanou čtyřbodovou vizitku Miry a hlavně výborný výkon Luboše, který zvládl i dvě dramatické koncovky s domácí jedničkou Pepou Pavlištíkem i Markem Kozelským.

Za očekáváním naopak zůstal Jarek, který sice potrápil Pepu Pavlištíka, s nímž sehrál při úvodních dvou setech prodloužení, ale v konečném zúčtování vytěžil jen set. Poslední duel s Tomášem Kociánem byl takřka v obdobném scénáři. Nevedlo se ani Jurovi, který rovněž vyhrál jen jeden zápas. Naštěstí se slabší výkon dvou jedinců ztratil. Podařilo se nám totiž zvítězit, což byl ideální léčebný balzám.

Hustopeče A - Tovačov C 7:11
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4, Frehar 1,5, Pazdera ml. 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko v klíčovém zápase sezony smetlo Opatovice

12. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 21. kolo:

Netradičně v pondělí jsme ve své herně v rámci předehrávky 21. kola přivítali mužstvo Opatovic. Soupeři, který se vyšplhal na šesté místo průběžné tabulky, jsme měli co vracet. Podzimní měření sil skončilo fiaskem v poměru 4:14. Z původní sestavy v týmu chyběl jen rebel Jiří Mikšánek, jeho pozici nahradil v týmu neméně zkušený Miroslav Gryc.

Samotný duel se už od začátku odvíjel podle našich představ. Podařilo se nám vyhrát obě čtyřhry, což se stalo snad poprvé v sezoně. Dařilo se nám i ve dvouhrách. Jura si na úvod poradil s Radkem Frydrychem 3:0, stejným poměrem přehrál Jarek útočníka Zdeňka Ovčačíka, Mira posléze zdolal bojovného matadora Gryce 3:1 a stoprocentní úspěšnost první série zakončil Luboš výhrou nad Jiřím Kuchařem 3:1.

Vydřená výhra Luboše 3:2 na sety nad Grycem nám už po devátém odehraném střetnutí dala jistotu neprohry, vedli jsme 9:0! První bod pro hosty obstaral Kuchař, který porazil Juru 3:1. Mirovo vítězství nad Frydrychem už definitivně určilo náš triumf. Měli jsme splněno, zápas jsme však chtěli dohrát naplno. Hostům se sice podařilo Ovčačíkem a Frydrychem snížit, ale naše série tří výher finalizovala nadmíru cenný triumf.

Je třeba neusnout na vavřínech a bojovat o každé vítězství.

Tovačov C - Opatovice A 15:3
Body: Vojtašek 4,5, Pazdera ml. 4,5, Frehar 3,5, Lexmann 2,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko dřelo v Loučce o úspěch, nakonec marně

14. 2. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 17. kolo:

Ve čtvrtek jsme vyrazili zkusit štěstí do Loučky, kde nás čekal místní B-tým. Domácí nastoupili dle očekávání ve své top sestavě, což dávalo jasně tušit o jejich ambicích. Konfrontaci jsme nezahájili špatně. Mira s Jurou vyhráli čtyřhru 3:0 a blízko k úspěchu měli i Jarek s Lubošem, bohužel jim v pátém rozhodujícím setu utekl začátek a přišla porážka.

V úvodní sérii dvouher se nám nevedlo. Jura prohrál s Jindrou Blumou starším 3:1. Stejným poměrem podlehl i Jarek místní jedničce Peteru Kubicovi, který ukázal, že mu prasátka zkrátka jdou k úspěchu naproti. Luboš následně prohrál se střelcem Michalem Kurucem smolně v koncovce pátého setu. Výhru si připsal jen Mira, který zdolal Jarka Sieklika 3:1. Prohrávali jsme 2:4.

Jura posléze nestačil na Kubicu (0:3). Jarek vzápětí tak trochu pomstil Luboše, když zdolal Kuruce i díky troše štěstí v prodloužení pátého setu. Luboš porazil Sieklika a Mira Blumu - 5:5.

Jak se Jurovi dařilo doma proti Dolnímu Újezdu, tak v Loučce to nebylo ono. Že bychom ho přechválili? Nebo to zapříčinila přítomnost pohledné hráčky Lucie Králové? Těžko říct...  Jura potřetí v zápase prohrál, tentokrát v pěti setech podlehl Kurucovi. Jarek následně zdolal Sieklika, ale Luboš smolně podlehl Blumovi 2:3 a prohrál i Mira, který nenašel recept na Kubicu - 6:8.

Tak trochu povinný bod docílil Jura až v souboji se Sieklikem. Jarek posléze nevyzrál na Blumu, Luboš na Kubicu. Mirova výhra nad Kurucem už prakticky nic neřešila.

Suma sumárum. Bylo to na remízu, bohužel ten bod chyběl... snad příště.

Loučka B - Tovačov C 10:8
Body: Vojtašek 3,5, Pazdera ml. 2, Frehar 1,5, Lexmann 1.

 

Céčko v odvetě po boji přehrálo Dolní Újezd

11. 2. 2013

 

Okresní soutěž II. třídy - 16. kolo:

Netradičně v pondělí jsme ve své herně v rámci dohrávky 16. kola přivítali Dolní Újezd. Duel byl pro oba týmy stěžejní. Hosté zajisté chtěli potvrdit svou výhru z podzimního střetnutí a my pro změnu chtěli výsledkovou odplatu. Střetnutí bylo také soubojem tří Mirků, z nich byl nakonec nejúspěšnější ten domácí, naštěstí.

Úvod nic výrazného nenastínil, po čtyřhrách to bylo 1:1 a první sérii dvouher 3:3. Luboš nenalezl recept na ďobálistu Šedu, Jura udolal v pěti setech staršího z dvojice Kotlánů, Jarek pro změnu nezužitkoval vedení 2:1 s Mirkem mladším a prohrál 2:3, Mira (ten náš) bez výraznějších potíží přehrál Ondru Suchého.

Druhá série přinesla tři pětiseťáky. Jura zlomil odpor Šedy, Jarek i přes vedení 2:0 neporazil ani druhého z Kotlánů, ztratil následné tři sady. Mira pro změnu pětisetový boj s Mirkem Kotlánem mladším zvládl. Uspěl i Luboš, který 3:0 pokořil Ondru Suchého.

Ve svém třetím duelu zabral Jarek, kterému se podařilo zvrátit nepříznivý stav se Šedou 0:2 na 3:2 ve svůj prospěch. Poslední míč sice nebyl příliš pěkný, ale mohla to být určitá satisfakce za předposlední míč v souboji s Mirkem mladší. Aspoň, že tak... Mirka následně přehrál staršího Kotlána 3:0, ten mladší si pro změnu vyšlápl na Luboše. Vydřená výhra Jury v poměru 3:2 nad Ondrou nám zajistila jistotu neprohry.

Náš triumf realizoval výhrou nad Šedou střelec Mira, bylo to 10:5. Posléze jsme už své vedení navýšili. Luboš zdolal v pěti setech Kotlána st., Jura 3:0 toho mladšího a Jarek 3:0 Ondru. Vítězství v poměru 13:5 bylo dokonáno. Trefně to okomentoval Mira. Jak je to deset, tak najednou všichni vyhrávají, poznamenal.

Svou čtyřbodovou metu si splnil Mira, pochvalu zaslouží Jura, který se poprvé v sezoně blýskl stoprocentní úspěšností. Těžký zápas jsme tak zvládli. Doufejme, že získáme body i s dalšími soupeři. 

Tovačov C - Dolní Újezd C 13:5
Body: Vojtašek 4,5, Frehar 4,5, Pazdera ml. a Lexmann oba po 2.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko zavítalo na půdu postupující Chropyně, uhrálo šest zápasů

3. 2. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 15. kolo:

Proti Chropyni, která je prakticky jistým postupujícím, jsme neměli co ztratit. Čtyřhry jsme nesehráli špatně, bohužel tížené sety neuhráli. Ani úvod dvouher se nám nevydařil. Jarek sehrál s domácí jedničkou Mirkem Zapletalem nejhorší zápas letošní sezony. Nevrátil snad ani dva balony, a to je taky umění. Následně Luboš nestačil na Antonína Tesaře. Útrum domácích bodů dal očekávaně Mira, jež zdolal nejmladšího a nejsnaživějšího člena domácích Radima Konečného. Jura prohrál s Davidem Nesvadbou. Ve druhé sérii pokračoval ve velmi slabém výkonu Jarek, který i přes mírně zlepšený výkon podlehl Radimovi 3:2. Podruhé bodoval Mira po pětisetové výhře nad Nesvadbou. Koncovka pátého setu s nadávkami se prezentujícím Tesařem naopak nevyšla Jurovi. Třetí bod obstaral Luboš po výhře nad Radimem. Posléze se zaskvěl Jarek, který konečně zabral a zvrátil nepříznivý stav 2:1 na sety s Davidem na výhru 2:3. V poslední sérii dvouher jsme uhráli jen bod. Jarek měl na lopatě i díky několika potřebným prasátkům Tesaře, ten však ustál dvě prodloužení a nakonec i ten poslední čtvrtý set. Zmíněný poslední bod obstaral Jura očekávanou výhrou na mladíčkem Konečným. Výsledek 12:6 nakonec nevypadal tak špatně.

Céčko tak ukončilo zápasový seriál s favority, nyní ho čeká veledůležitá pasáž s "hratelnými" soupeři.

Chropyně B - Tovačov C 12:6
Body: Vojtašek 3, Frehar, Pazdera ml. a Lexmann po 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko doma podlehlo druhému Rakovu, uhrálo aspoň lepší skóre

13. 1. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 12. kolo:

Céčko přivítalo doma jednoho z hlavních adeptů na postup do vyšší soutěže tým Rakova. Naše ambice zákonitě nemohli být nikterak nadnesené. Soupeře jsme hlavně chtěli potrápit, což se aspoň v některých dvouhrách podařilo.

Konfrontaci jsme zahájili tristně, prohráli jsme obě čtyřhry. Ani první série dvouher změnu nepřinesla. Jura Frehar nestačil na mladého střelce Jana Ludku. Mira nečekaně v pěti setech prohrál se Zdeňkem Zamazalem. Jarek podlehl 0:3 Miroslavu Dornicovi a Luboš neměl štěstí s hostující jedničkou Jaroslavem Ludkou, se kterým prohrál až v posledních míčkách každého setu. Skóre bylo jasně hovořící - 0:6.

První bod zařídil Mira, jemuž zůstal na raketě pomyslný skalp Jana Ludky. Spoluhráči však na jeho bod navázat nedokázali. Jarek prohrál dobře rozehraný duel se Zdeňkem Zamazalem, Jura nestačil na Jaroslava Ludku a Luboš prohrál s Dornicou - 1:9.

Hrozivý stav korigoval Jarek, jenž porazil 3:0 Jana Ludku. Luboš se smůly nezbavil ani v duelu se Zamazalem, se kterým prohrál v koncovkách setů. Jura nestačil na Dornicu a nevedlo se ani Mirovi, jehož úsilí zlomil po čtyřech setech Jaroslav Ludka - 2:12.

Závěrečná série dvouher se hrála jen z poloviny. Jan Ludka a Miroslav Dornica svá utkání skrečovali, čímž jsme alespoň získali dva body zdarma. V hraných zápasech se rozehrál Jura, který svedl se Zamazalem pětisetové drama, to však bohužel k výhře usměrnit nedokázal. Podstatně lépe se vedlo Jarkovi. Tomu se podařilo po pohledném souboji i s potřebnou trochou štěstí zdolat v pěti setech jedničku hostů Jaroslava Ludku. Duel 12. kola se tak uzavřel výsledkem 5:13.

Tovačov C - Rakov B 5:13
Body: Pazdera ml. 2 (4,5), Vojtašek 1 (3,5) + wo, Lexmann 0 (3,5) + wo, Frehar 0 (4,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko prohrálo v Dolním Újezdu, znovu v koncovkách

2. 11. 2012

Regionální přebor II. třídy - 5. kolo:

Ani napopáté jsme s C-týmem nedokázali uspět. V Dolním Újezdu nás čekal těžký zápas, a to se potvrdilo. S domácími jsme odehráli vyrovnanou partii, bohužel pro nás se špatným koncem. Vyhráli jsme pouze tři z celkových osmi pětisetových bitev. Jediným pozivním faktorem je to, že jsme hrozivé skóre 8:3 zdramatizovali na 8:7, bohužel v konečném zúčtování jsme prohráli 10:8.


Výpis zápasů a výsledků:

čtyřhry: Šeda, Suchý - Vojtašek, Lexmann 2:3, Kotlán st., Kotlán ml. - Frehar, Pazdera ml. 3:0.

Dvouhry - 1. kolo: Šeda - Frehar 3:2, Kotlán st. - Pazdera ml. 3:2, Kotlán ml. - Lexmann 3:0, Suchý ml. - Vojtašek 1:3.

2. kolo: Kotlán st. - Frehar 3:2, Kotlán ml. - Pazdera ml. 3:2, Suchý ml. - Lexmann 0:3, Šeda - Vojtašek 3:1.

3. kolo: Kotlán ml. - Frehar 3:2, Suchý ml. - Pazdera ml. 2:3, Šeda - Lexmann 2:3, Kotlán ml. - Vojtašek 0:3, Suchý ml. - Frehar 1:3.

4. kolo: Suchý - Frehar 1:3, Šeda - Pazdera 3:0, Kotlán st. - Lexmann 3:1, Kotlán ml. - Vojtašek 1:3. 

 

Dolní Újezd C - Tovačov C 10:8
Body: Vojtašek 3,5, Lexmann 2,5, Frehar 1, Pazdera ml.1.

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »