Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Oslabené céčko padlo ve Lhotě

16. 2. 2015

OS II. třídy - 18. kolo: Dohrávka se Lhotou měla být v naší režii, ale bohužel nebyla. Na půdu soupeře jsme dorazili bez nemocného Honzy, což bylo sice citelné oslabení, ale nemohli jsme se na to vymlouvat. Po čtyřhrách to bylo 1:1, což bylo ještě schůdné. Bohužel dvouhry jsme nezvládli.

Domácí táhl za úspěchem materialista Juráň, na kterého se hrálo špatně. Zlomit ho dokázal jen Luboš, ale to až v závěru střetnutí, což už nic neřešilo. Tamní prostředí nám dlouhodobě nesvědčí, Lhota potvrdila, že je velice nepříjemným soupeřem, obzvlášť ve své herně. Chybělo nám více štěstí. Na druhou stranu lze říct, že soupeř šel úspěchu více naproti, a také proto bral nakonec nejspíš zaslouženě i ty tři body.

Máme co napravovat.

SDH Lhota A - TJ Sokol Tovačov "C" 10:8 (42:27)
Body: Juráň 3,5, Sehnal 2,5, Šandl a Petřvalský po 2 - Pazdera ml. 3, Lexmann a Frehar po 2,5, Ligurský nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko smolně prohrálo v Brodku

3. 2. 2015

OS II. třídy - 19. kolo: Vzhledem k přeloženému utkání s Lhotou jsme realizovali předehrávku se silným Brodkem. Chtěli jsme uspět, a to ziskem alespoň dvou bodů. S týmem, který nastoupil v očekávaně kompletní sestavě, jsme drželi krok. Věděli jsme, že cesta k úspěchu povede jedině přes domácí čtyřku, dále pokud možno, urvat co nejvíce bodů na Vaškovi Zelenkovi a pokusit se vydolovat nějaký bod na elitní dvojici Josef Kouřil - Petr Mazal.

Bohužel při stavu 8:4 se vidina úspěchu začala rozplývat. Naději ještě vykřesal Jarek, který v pěkném zápase udolal místní legendu Josefa Kouřila 3:2, a Honza jež zdolal Vaculku, ale prohry Luboše a Jury definitivně zhasly naši naději. Poslední dva triumfy Jarka a Honzy jen kosmeticky upravily výsledek na konečných 10:8.

V dodatku ještě zmíním, že jsme prohrály tři pětisetové zápasy. Honza s Kouřilem a Mazalem a Jarek s Mazalem, jemuž nakládal poněkud více prasátek. Bohužel koncovky nám nevyšly, chyběl jediný bod respektive výhra. Škoda, snad příště.

Sokol Brodek u Přerova - TJ Sokol Tovačov "C" 10:8 (35:33)
Body: Mazal 4,5, Kouřil 3,5, Zelenka 2, Vaculka nebodoval - Pazdera ml. 3,5, Malec 2,5, Lexmann a Frehar po 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko uteklo v Hlinsku hrobníkovi z lopaty a skvělým zvratem bralo nakonec tři body!

30. 1. 2015

OS II. třídy - 17. kolo: Páteční výjezd do Hlinska měl jednoduchý cíl, a to se pokusit o neprohru. Domácí nastoupili bez očekáváného Matýse, což nám dávalo určité šance úspěchu. Po čtyřhrách to bylo otevřené, avšak další výsledky nám začaly pořádně podlamovat nohy. Náš pomyslný prapor držel skvěle hrající Honza, který deptal jednoho hráče soupeře za druhým. Jeho spoluhráčům se moc nevedlo, což při průběžném skóre 7:4 dávalo tušit negativní výsledek.

To, co nám nevyšlo doma s Loučkou, se podařilo, a to nečekaně v Hlinsku. Vše odstartovali svými výhrami Jura a konečně se restartující Jarek, následné výhry Honzy a Luboše zcela změnili obraz zápasu. Průběžný stav 7:8 byl ideálním impulzem pro náš tým, atmosféra gradovala a hrálo se skoro jako o život. Výborně bojující Jura se dočkal v pátém setu skalpu místní trojky Sýkory, čímž zajistil našim barvám devátý bod. V nesmírně dramatickém zápase uspěl i Jarek, který se Vláďou Zlámalem prohrával 2:0 na sety a i ve třetím, ale nakonec utkání otočil, vyhrál 2:3 a dokonal tak dost překvapivou výhru. Svůj galavečer zakončil ziskem svého čtvrtého bodu Honza a mohli jsme slavit vcelku nečekaný, ale bojovností zasloužený triumf!

SDH Hlinsko "B" - TJ Sokol Tovačov "C" 7:11 (34:38)
Body: Beránek 3, Sýkora a Šromota po 1,5, Zlámal ml. 1 - Malec 4,5, Pazdera ml. 2,5, Frehar a Lexmann po 2.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko remizovalo doma s Loučkou, vcelku zbytečně

26. 1. 2015

OS II. třídy - 16. kolo: Střetnutí s Loučkou mělo být pro naše hráče reparátem za neúspěch z palubovky soupeře. Soupeř přijel v poměrně slušné sestavě, s jedničkou Králem, ale bez střelce Kuruce, což nám dávalo šanci na úspěch. Bohužel úvod duelu nám tak úplně nevyšel. Po čtyřhrách to bylo 1:1 a po první sérii dvouher 3:3. Po slušné sérii jsme se ujali vedení 7:3 a byli tři body od výhry. Bohužel nezvládli jsme to, odhodlaný soupeř se chytl a ztracené pětisetové duelu Luboše s Jurou se nakonec ukázaly jako zlomové. Remízu v posledním klání večera zajistil céčku Jarek. Zpackaný zápas při vedení 7:3 mrzí, ale je třeba ocenit bojovnost hostů, kteří šli úspěchu více naproti.

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Loučka "B" 9:9 (32:33)
Body: Pazdera ml. 3, Lexmann 2,5, Malec 2, Frehar 1,5 - P. Král 3,5, Bluma st. 3,5, Sieklík 2, I. Venclů nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko vstoupilo do jarní části vítězstvím, doma zdolalo tým Chropyně

12. 1. 2015

OS II. třídy - 14. kolo: Do nového roku jsme samozřejmě chtěli vstoupit úspěšným výsledkem. Na druhou stranu jsme nevěděli co čekat od nevyzpytatelné Chropyně, která si na své půdě připsala skalp našeho béčka. Hosté dorazili bez své jedničky Chrastiny, což hrálo do našich karet. Vyhráno jsme rozhodně neměli T. Křižan a Gašpařík byli silnými soupeři, a to také v zápasech potvrdili. Po čtyřhrách to bylo 1:1, po první sérii s dvouhrami 4:2. Hosté začali kousat a rázem to bylo 6:6. Klíčová byla výhra Honzy Malce nad Tomášem Křižanem, devátý bod nám dal jistotu neprohry. Úspěch potvrdili svými výhrami Luboš a Jarek.

Na výhru jsme se nadřeli, ale cíl dne jsme si splnili. Nyní všechny naše myšlenky už míří na nedělní bitvu s bratrským béčkem.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Chropyně "C" 11:7 (38:28)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3, Malec 2,5, Frehar 2 - T. Křižan a Gašpařík 2,5, R. Konečný st. 2, J. Křižan nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko doplácí na vyrovnanost tabulky, je osmé

28. 12. 2014

ilu_tovacov_c_min.jpgVzhledem k faktu, že je období povánočního volna, tak je čas na malé hodnocení výsledků první poloviny sezony. Začneme od našeho třetího týmu, tedy céčka.

To do sezony vstoupilo s jasným cílem hrát v klidném středu tabulky. Základní sestava Jaroslav Pazdera ml., Lubomír Lexmann, Jan Malec a Jiří Frehar by si své měla odehrát a stanovenou metu i splnit. V záloze jsou připraveni i Alois Ligurský a Ondřej Skřipský.

 

Po první polovině sezony náleží céčku osmá příčka. Bilance pěti vítězství, tří remíz a pěti porážek nezní špatně, byť některé prohry byly hodně smolné a možná také i zbytečné. Jmenovat můžeme vyrovnaná klání s bratrským béčkem, s Loučkou nebo s Dolním Újezdem B.

Pakliže bychom měli nějaké výsledky vyzdvihnout, tak by to byly nejspíš vítězství na půdě Dolního Újezdu C, kde naši po většinu střetnutí prohrávali a také to domácí nad Hlinskem B.

Cíl do druhé poloviny sezony? "Rádi bychom se udrželi v první polovině tabulky. Myslím si, že i při troše potřebného štěstí bychom mohli hrát na sedmou příčku," poznamenal kapitán týmu Jaroslav Pazdera ml.
 

Průběžná úspěšnost jednotlivců v ročníku 2014/2015 po 13. kole
 
Jaroslav Pazdera ml. 11 41 27 14 65,85 %
Lubomír Lexmann 12 47 26 21 55,32 %
Jan Malec 12 47 24 23 51,06 %
Jiří Frehar 13 51 20 31 39,22 %
Alois Ligurský 4 16 3 13 18,75 %
Ondřej Skřipský 1 3 0 3 0,00 %
 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Na půdě Přerova nemělo céčko co hrát, přesto si zápas užilo

7. 11. 2014

OS II. třídy - 8. kolo: Je příjemné jet na zápas zcela bez nervů. V Přerově, který suverénně vede soutěž, jsme ani žádné bodové ambice mít nemohli. Jediným cílem bylo možná neodjet domů ve skóre zápasu s nulou. Při neúčasti Honzy Malce jsme museli trošku improvizovat... Domácí nás nechali díky doplněné sestavě o okresní hráče žít. Večerní metu nebýt nuloví splnil hned v úvodní sérii dvouher Jarek, který šťastně udolal Martina Krudence. To byl na dlouhou dobu náš jediný bod. Až za stavu 7:1 bodoval Luboš výhrou nad tradičně zarputile bojujícím Pavlem Kyrychem, jehož též porazil "Lojza" s Jarkem. Přes playery Lukáše s Tomášem nebyla žádná šance. Luboš sice trápil Martina, ale ve výsledku stejně jako bojující Jura pětisetové bitvy ve svůj prospěch neurvali. Výsledek 14:4 jsme brali jako úspěšný. Kvalitní zápas s výbornou atmosférou jsme završili posezením u piva v nedaleké hospůdce, kde i solidně naživo hráli. Děkujeme přerovským borcům za kvalitně strávený páteční večer!

SK Přerov "D" - TJ Sokol Tovačov "C" 14:4 (46:21)
Body: T. Chromec 4,5, Krudenc 3,5, Valašík a Vysloužil po 2,5 (2,5), Kyrych 1 - Pazdera ml. 2, Lexmann 1, Ligurský 1, Frehar nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko uhrálo zlaté tři body v Dolním Újezdu

2. 11. 2014

OS II. třídy - 7. kolo: Věděli jsme, že v Dolním Újezdu nás nečekaná nic snadného. Proti místnímu céčku, které mimochodem v prvním zápase sezony zdolalo naše béčko, jsme chtěli urvat remízu. Plán se neměnil ani po tom, co jsme na místě viděli, že nebude hrát Libor Viliš. Po čtyřhrách to bylo "zaplaťpánbůh" 1:1. Po první sérii dvouher jsme se však výrazněji nechytali, 4:2 vedl soupeř. Slabý výkon Jarka nevěstil nic dobrého, naštěstí dobře zahráli jeho spoluhráči a tím se nám dařilo držet s domácím týmem krok. Ve třetí sérii se konečně mírně chytil Jarek a rázem jsme začali tlačit. Pomohl nám i fakt, že do posledního svého utkání nenastoupil Michal Procházka, získali jsme tak bod zdarma. Jarek výhrou nad Pavlem Šedou zajistil jistotu neprohry a zisk tří bodů korunoval výhrou Luboš. Prohra jinak skvěle hrajícího Honzy s Vaškem Procházkou už naštěstí nic na naší "nečekané" výhře nezměnila.

Sokol Dolní Újezd "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 8:10 (35:34)
Body: V. Procházka 4,5, Šeda 2, Anděl 1,5, M. Procházka nebodoval - Malec 3, Lexmann 2,5, Pazdera ml. 2, Frehar 1,5 (3,5) + 1 x w.o. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko pro boji remizovalo s Brodkem

27. 10. 2014

OS II. třídy - 6. kolo: Proti Brodku je vždy o motivaci postaráno. Zápas je vždy o tom, kdo konečně porazí veterána Josefa Kouřila. Je převelikou škodou, že se nám nepodařilo uhrát obě čtyřhry. Vedení 2:0 by hrálo tu možná rozhodující roli. Bohužel ve dvouhrách jsme nedokázali proti výborně hrajícímu soupeři odskočit. Smůlu měl hlavně Honza Malec, který měl v pátém setu na kolenou Kouřila. Smolně nakonec prohrál, což hostům hodně pomohlo. Vysoký level potvrdil Petr Mazal, který tvrdě narazil až na bez nervů hrajícího Luboše. Remízu nakonec uhrál v posledním utkání večera Jarek v těžkém duelu s Vaškem Zelenkou. Remíza byla asi zaslouženou dělbou bodů, byť v nás trošku hlodá fakt, že jsme měli na výhru.

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Brodek u Přerova 9:9 (35:34)
Body: Lexmann 3, Pazdera ml. 2,5, Frehar 2, Malec 1,5 - Kouřil 4,5, Mazal 3,5, Zelenka 1, Vaculka nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko znovu úspěšné, doma zdolalo Lhotu

17. 10. 2014

OS II. třídy - 5. kolo: Duel se Lhotou jsme původně měli odehrát na půdě soupeře, ale vzhledem k nedostupnosti herny soupeře jsme si po dohodě prohodili pořadatelství.

Do utkání jsme vstoupili výborně. Po čtyřhrách jsme vedli 2:0 a po dvou sérií dvouher už 7:3. Hosté však vzdorovali, výborně hrál zejména Zdeněk Sehnal, který zvládl v koncovkách všechna svá utkání a nepoznal pocit prohry.

Honza zajistil po výhře nad Josefem Zámorským desátý bod, což nám dodalo pocit klidu. Duel nakonec skončil 12:6. Jedinou stinnou stránkou jsou jen ty čtyři prohrané pětisetové zápasy. Tři body však zůstaly doma, což se počítá.

TJ Sokol Tovačov "C" - SDH Lhota "A" 12:6 (46:23)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3,5, Malec 2,5, Frehar 2,5 - Sehnal 4, Říha 1, Zámorský 1, Petřvalský nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »