Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Béčko doma pohořelo s Dolním Újezdem

27. 3. 2011

Regionální přebor I. třídy - 25. kolo: Béčko v předposlední soutěžním klání sezony příliš nezaujalo. S favorizovaným A-týmem Dolního Újezdu uhrálo jediný zápas. O bod se postaral rekovalescent Pavel Polčák. Naši hráči neměli štěstí v pětisetových bitvách. Prohráli hned pět duelů, což se projevilo na výsledném debaklu. Dvakrát neuspěl Pavel Macháček (+ čtyřhra s Pavlem Polčákem) a jednou podlehli soupeři Stanislav Mraček a Jiří Frehar.

Tovačov B - Dolní Újezd A 1:17
Body: Polčák 1, Macháček, Frehar, Mraček všichni 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko se zakouslo do Rakova a zvítězilo

13. 3. 2011

Regionální přebor I. třídy - 23. kolo: Naše béčko se opět ukázalo v pozitivním světle. Na domácí půdě si poradilo s Rakovem 11:7. Na výhře se podíleli všichni hráči. Výbornou formu potvrdil říbodovým ziskem lídr Pavel Macháček, tři vítězství zaznamenal také Jiří Frehar. Dvojice Stanislav Mraček - Miroslav Vojtašek se prezentovala shodně po dvou bodech.

Tovačov B - Rakov B 11:7
Body: Macháček 3, Frehar 3, Vojtašek 2, Mraček 2.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko v klíčovém utkání přehrálo Brodek

4. 3. 2011

Regionální přebor I. třídy - 21. kolo: S ohledem na vývoj průběžné tabulky odcestoval náš B-tým do Brodku s jasným cílem zvítězit. Do karet našim hráčům nahrál i fakt, že domácí nastoupili pouze ve třech, což byl kontumační zisk 5 bodů. Své si splnil stoprocentně úspěšný Milan Horák. Dvěma body se prezentoval Pavel Macháček s Jiřím Freharem a vítězný účet 13 završil výhrou také Stanislav Mraček.

Brodek A - Tovačov B 5:13
Body: Horák 3 (3,5), Macháček 2 (3,5), Frehar 2 (3), Mraček 1 (3).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Hranice si z Tovačova udělaly fackovacího panáka

1. 3. 2011

Regionální přebor I. třídy - 22. kolo: Když náš B-tým nastupoval k domácí předehrávce s Hranicemi, tak chtěl bezesporu uhrát nějaký solidní výsledek. Bohužel realita byla naprosto odlišná. Tovačov prohrál všech osmnáct zápasů a postaral se tak o nejhorší svůj výsledek z posledních let. Samotná střetnutí nebyla tak jednoznačná, jak tomu může výsledek svádět, nicméně se nepodařilo oslovit paní Štěstěnu a finalizovat mnohdy slibná vedení. Prohra čtyř pětisetových duelů musí mrzet. Ve dvou z nich neuspěl Pavel Macháček a po jednom neúspěchu si připsali Jiří Frehar a Stanislav Mraček.

Tovačov B - Hranice C 0:18
Body: Macháček 0, Frehar 0, Mraček 0, Vojtašek 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko si připsalo skalp Hlinska

20. 2. 2011

Regionální přebor I. třídy - 20. kolo: B-tým překvapil. Naši vstoupili do střetnutí s Hlinskem nečekaně dobře díky dvěma vyhraným čtyřhrám.  Dalším klíčem  k budoucímu triumfu byla účast Milana Horáka. Právě jeho stoprocentní bodový zisk byl zásadní. Nelze opomenout ani dvoubodové hráče Pavla Macháčka a Jiřího Frehara. Právě výhra posledně jmenovaného byla tou desátou týmovou, což finalizovalo náš úspěch. Už ani nemusí mrzet zbylá dvě prohraná utkání v pěti setech.

Tovačov B - Hlinsko A 10:8
Body: Horák 3,5 (3,5), Macháček 2,5, Frehar 2,5, Mraček 1,5, *Vojtašek 0 (1).

 

Béčko podlehlo Lipníku, hosty ničil jen Macháček

6. 2. 2011

Regionální přebor I. třídy - 18. kolo: Po dvou výhrách si naše béčko úspěch nepřipsalo. I přes výhodu domácího prostředí se zrodila vysoká porážka. Hlavním důvodem neúspěchu bylo šest prohraných pětisetových zápasů. Koncovky zvládl jen ve formě hrající muž bez nervů Pavel Macháček, jenž přehrál tři hráče. Naopak se v závěrečných pasážích nedařilo Pavlu Polčákovi, který tři utkání takto prohrál a dvakrát neuspěl ani Mirek Vojtašek. Veřme, že do nejbližšího budoucna se k našim hráčům všech tří oddílů ona paní Štěstěna více přikloní.

Tovačov B - Lipník B 5:13
Body: Macháček 3,5, Frehar 1, Polčák 0,5, Vojtašek 0.

 

Béčko opět úspěšné, překvapilo i favorizovaný Kojetín

28. 1. 2011

Regionální přebor I. třídy - 17. kolo: Náš B-tým dosáhl pátého vítězství v sezoně. Po výborném výkonu porazil třetí tým tabulky Kojetín. Na úspěchu se podíleli všichni hráči. Mužem zápasu byl Pavel Macháček, jenž si na své konto připsal tři výhry. Po boku svého jmenovce Polčáka  vybojoval i důležitý bod ze čtyřhry. Druhý jmenovaný si připsal dvě výhry stejně jako ve formě hrající dvojice Stanislav Mraček-Jiří Frehar.

Kojetín B - Tovačov B 8:10
Body: Macháček 3,5, Polčák 2,5, Mraček 2, Frehar 2.

 

Béčko má čtvrté vítězství, doma porazilo Čekyni

23. 1. 2011

Regionální přebor I. třídy - 16. kolo: Po vysoké prohře na půdě Přerova se B-tým dočkal úspěchu doma, když přehrál mužstvo Čekyně. Prvním pozitivním faktorem byl zisk obou čtyřher. Dalšími pak nasazení čtyřbodového Milana Horáka, jehož na pozici lídra vydatně podpořil  třemi výhrami Pavel Macháček. Po bodu si připsali Pavel Polčák a Stanislav Mraček.

Tovačov B - Čekyně A 11:7
Body: Horák 4,5, Macháček 3,5, Polčák 1,5, *Mraček 1,5, *Frehar 0,5.

 

Béčko lídra soutěže z Přerova příliš nepotrápilo

14. 1. 2011

Regionální přebor I. třídy - 14. kolo: B-tým vyrazil otestovat kvalitu "déčka" Přerova. Statečný výkon však na úspěch nestačil. Po vítězné čtyřhře Pavlů Polčáka s Macháčkem přicházely další úspěchy poskrovnu. Prvně jmenovaný se blýskl vítězstvím nad Oldřichem Berezou. Výhru přidal i Stanislav Mraček, který bez ztráty setu přehrál Davida Kubíka. Bohužel to bylo ze strany našeho týmu vše. Pavel Macháček prohrál dva pětisetové zápasy s Tomášem Chromcem a s Davidem Kubíkem. S posledně zmíněným neuspěl v rozhodujícím setu ani Mirek Vojtašek. Zápis z utkání v příspěvku.

Přerov D - Tovačov B 15:3
Body: Polčák 1,5, Mraček 1, Macháček 0,5, Vojtašek 0.

 

Béčko vstoupilo do nového roku přesvědčivou výhrou

9. 1. 2011

Regionální přebor I. třídy - 14. kolo: Náš druhý celek zahájil svou zápasovou kapitolu roku 2011 úspěšně. Na domácí půdě si poradil s týmem Lipníka a připsal si třetí vítězství v sezoně. Čtyřbodovou metu splnil Milan Horák a výborně si vedli i jeho spoluhráči. Pavel Polčák se zaskvěl třemi body a dvojice Pavel Macháček - Stanislav Mraček dvěma.

Tovačov B - Sokol Lipník C 12:6
Body: Horák 4, Polčák 3,5, Macháček 2,5, Mraček 2, *Frehar 0.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »