Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Béčko na půdě Čekyně i díky tříbodovému Vojtaškovi zlobilo, porážka už naštěstí neohrozila jistotu záchrany

9. 3. 2012

Regionální přebor I. třídy - 22. kolo:
Béčko vyrazilo v páteční podvečer ke svému poslednímu soutěžnímu vystoupení do Čekyně. S ohledem na jistotu udržení mohlo hrát v klidu. Zdeněk, který měl za sebou čtvrteční duel s Čechovicemi a před sebou sobotní utkání Krajské soutěže s Němčicemi, dostal zákonitě volno. Zdravotně indisponovaného Jiřího Frehara nahradil Jarek. Samotnou konfrontaci jsme odstartovali poměrně dobře. Mirek s Jarkem vyhráli nad dvojicí Ladislav Kundrát - Libor Štengl čtyřhřu. Pavlové sice svou prohráli, ale i tak jsme nešli do dvouher se ztrátou. Jarek, jehož náhle postihly nečekané křeče do stehen, s Pavlem Cagáškem prohrál 3:1. Zázrakem byl vůbec úvodní vyhraný set. Proti Liborovi Štenglovi příliš šancí s kamennými nohami neměl (3:0). Ale to nebylo výmluvou, neboť by s těmi hráči prohrál i tak. Úvod naopak vyšel výborně hrajícímu Mirkovi, který nejprve znechutil hru Liboru Štenglovi, pak Vlastimilu Horákovi a posléze i Ladislavu Kundrátovi. Prohrál až v posledním klání s velmi dobře hrajícím Pavlem Cagáškem. Pavel Macháček se zpočátku po prohrách hledal, ale v závěru porazil Libora Štengla a Vlastimila Horáka. Pavel Polčák po své úvodní výhře v koncovce nad Ladislavem Kundrátem už další bohužel nepřidal. V závěru se (po pivu? - pozn.) částečně stabilizoval Jarek, který překvapivě přehrál Vlastimila Horáka a v závěru v pěti setech značně potrápil Ladislava Kundráta. Nemůžu opomenout pochválit Miru, který zahrál jeden ze svých nejlepších zápasů za béčko a potvrdil, že mu přechod do vyšší soutěže problémy nedělá. V celkovém sumáři jsme prohráli 10:8, ale rozhodně jsme druhou kolej nejeli. Domácí tak potvrdili status papírového favorita a nezbývá nic jiného než jim gratulovat. My jsme si večer zpříjemnili dobrým jídlem u Kormorána.

Čekyně A - Tovačov B 10:8
Body: Vojtašek 3,5, Macháček 2, Pazdera ml. 1,5, Polčák 1.

 

Béčko s Miloticemi jen remizovalo, Palčík znovu čtyřbodový

4. 3. 2012

Regionální přebor I. třídy - 21. kolo:
Náš oddíl si předchozími dvěma výhrami v řadě splnil cíl udržení se v soutěži, a tak mohl jít do souboje bez výraznějšího stresu. Rozhodně však nebylo na místě zápasovou bitvu nějakým způsobem vypustit, neboť ve hře byla nadále možnost vzestupu na vyšší příčku. Úvod však našim vůbec nevyšel. Prohrály se obě čtyřhry, což rázem vše zkomplikovalo. Hosty táhla za úspěchem dvojice Ondřej Dorazil - Josef Pavlištík, kteří svému týmu zajistili šest bodů. Béčko se mohlo spolehnout na stabilního lídra Zdeňka, jemuž úspěšně sekundoval tříbodový Pavel Macháček. Bohužel se v koncovkách vůbec nevedlo Jiřímu Freharovi. Ten prohrál všechna svá vystoupení včetně dvou "pětiseťáků" s Kuchařem a Hadašem. Mrzet musí zejména prohra s druhým jmenovaným, nad kterým náš Jiří vedl 2:0 na sety. Škoda. Naštěstí se velmi dobře prezentoval Pavel Polčák. Kapitán týmu na úvod porazil Zdeňka Hadaše, pak sice neuspěl v souboji s duem Dorazil-Pavlištík, ale v závěrečném dramatickém souboji zdolal Zdeňka Kuchaře v rozhodujícím pátém setu v prodloužení. Díky němu tedy naše mužstvo alespoň remizovalo. Po celkovém průběhu to je asi spravedlivý výsledek. Pochvala za bojovnost!

Tovačov B - Milotice A 9:9
Body: Palčík 4, Macháček 3, Polčák 2, Frehar 0.

 

Béčko zvládlo dramatický duel s Loučkou a po dvouzápasovém půstu zvítězilo

19. 2. 2012

Regionální přebor I. třídy - 20. kolo:
Naši měli co Loučce vracet. V prvním měření sil, které se na podzim uskutečnilo na půdě soupeře, prohráli 11:7. Vyrovnaný zápas mohl být s trochou potřebného štěstí remízový. Minimální bodové odstupy nejbližších soků ve druhé polovině tabulky dávají jasný podnět k nutnosti posbírat ze zbývajících zápasů co největší počet bodů. Dnešní duel šlo považovat za klíčový a právě nasazení Zdeňka bylo jasným důkazem. Žolík z A-týmu potvrdil vysoký herní status a naplno bodoval. Výrazně se zapotil pouze s Daliborem Kurucem, jehož zdolal až v pátém setu. Je škoda, že s Jiřím Freharem nezvládli čtyřhru. Svůj dvoubodový příspěvek zopakoval Pavel Macháček, který zdolal Petera Kubicu a na závěr Jindřicha Blumu st. Dvě výhry zaznamenal také Jiří Frehar. Na jeho raketě zůstaly skalpy Michala Kuruce a Petera Kubicy. Příliš se nevedlo Pavlu Polčákovi, který ze čtyř utkání vytěžil jen jednu výhru. Ta však byla tou nejdůležitější, neboť po triumfu nad Michalem Kurucem finalizoval vítězství. Béčko tak vytěžilo z klíčového souboje maximum. Jen tak dál!

Tovačov B - Loučka A 10:8
Body: Palčík 4, Macháček 2,5, Frehar 2, Polčák 1,5.

 

Stále stejný příběh, Palčík naplno bodoval a béčko stejně i tak prohrálo

7. 2. 2012

Regionální přebor I. třídy - 18. kolo:
Béčko v myšlence možnosti úspěchu do předehrávky s Kojetínem nasadilo i Zdeňka. Ten sice po boku Jiřího Frehara v úvodní čtyřhře neuspěl, ale své zápasy ve dvouhrách zvládl na jedničku a naplno tak bodoval. Jeho spoluhráči tak úspěšní rozhodně nebyli. Přísnější měřítko snesl jen Pavel Macháček, který sice své úvodní dva zápasy prohrál (s Jiřím Kilhofem a s Vlastíkem Orsághem), ale posléze v pěti setech udolal Oldřicha Frühbauera i Luďka Vrtěla. Bodoval i po boku Pavla Polčáka i ve čtyřhře. Jednu výhru zaznamenal Jiří Frehar, který si ji vybojoval už v úvodu a jakoby si svůj účet výher vyčerpal. S trochou štěstí mohl udolat jak Oldřicha Frühbauera, tak i Jiřího Kilhofa, bohužel v koncovkách selhal. Vůbec se však nevedlo Mirkovi Vojtaškovi, jenž mohl také své soupeře výrazněji potrápit. Výsledek konfrontace je v celkovém kontextu zklamáním a to nejen pro Zdeňka, který znovu poznal pocit zmaru. Věřme si, že si naši tu smůlu už vybrali a ve zbývajících zápasech soupeře přehrají a zaznamenají ta toužebná vítězství! Držíme palce!

Tovačov B - Kojetín B 8:10
Body: Palčík 4, Macháček 2,5, Frehar 1, Polčák 0,5 (0,5), Vojtašek 0 (4).

 

Béčko s pomocí Palčíka bylo krok od remízy, bohužel v Lipníku padlo

2. 2. 2012

Regionální přebor I. třídy - 17. kolo:
Béčko vyrazilo k předehrávce do Lipníku. V naší sestavě se znovu objevil Zdeněk Palčík. Výpomoc opory A-týmu měla dovézt naše mužstvo k toužebnému úspěchu. Zdeněk ze své strany splnil vše. Po boku Jiřího Frehara porazil dvojici Václav Venclík-Radoslav Kopřiva a zvládl i svá vystoupení ve dvouhrách. Rudolfa Pešana doslova smetl, ale posléze měl nečekané problémy s Radoslavem Kopřivou. Toho nakonec udolal až v pátém setu. Posléze už opět seřídil svou útočnou mušku a bez ztráty setu přehrál Karla Záboje a Vaška. Svůj dvoubodový standart potvrdil Pavel Macháček, který pokořil 3:1 Záboje a v pětisetovém dramatu Kopřivu. Naopak vůbec se nevedlo Mirkovi Vojtaškovi, který prohrál všechny čtyři zápasy. Nebodoval ani Jiří Frehar, který po dvou utkáních přenechal svou pozici Pavlu Polčákovi. Tomu se vedlo podstatně lépe. S Kopřivou si poradil 3:0, ale bohužel v pěti setech nakonec nestačil na Záboje. Velká škoda. Úspěch byl na dosah, ale znovu to nevyšlo. Tak snad příště.

Lipník A - Tovačov B 10:8
Body: Palčík 4,5, Macháček 2, Polčák 1 (2,5), Vojtašek 0 (4), Frehar 0,5 (2,5).

 

Béčko neponechalo nic náhodě a i díky Palčíkovi přehrálo Chropyni

29. 1. 2012

Regionální přebor I. třídy - 16. kolo:
Chropyně přicestovala do Tovačova bez svých dvou hráčů základní sestavy. Absence Konečného a Tesaře byla pro béčko příznivou zprávou. Jejich pozice zaujali nadějní mladíci. Nešlo nic nechat náhodě, obzvlášť, když se v sestavě objevil hostující hráč č. 1 David Nesvadba. A i proto z toho důvodu bylo nutné nasadit ten nejlepší kalibr alias Zdeňka. Lídr A-týmu posilněn pěti svými sobotními výhrami splnil to, co se od něj očekávalo - tedy plný bodový zisk. Se svou aktivní hrou si poradil s Caletkou, Brandejsem, Křižanem a nakonec udolal i velmi dobře hrajícího Nesvadbu. Dařilo se i Mirkovi, který si bez výraznějšího potíží poradil se třemi soky. Ve vyrovnaném střetnutí nestačil v pátém setu pouze na Nesvadbu. Na jeho raketě skončily šance také Pavla Macháčka a Jiřího Frehara. Oba dva však splnili plán. Pavel M. ze tří utkání vydoloval dvě výhry a stejný počet triumfů zaznamenal i Jiří. V závěru se do hry na jeden zápas dostal také Pavel Polčák, který přehrál snaživého Petra Caletku 3:0. Konečný výsledek 14:4 vypadal dobře. Snad se béčku bude dařit i nadále. Gratulace!

Tovačov B - Chropyně B 14:4
Body: Palčík 4,5, Vojtašek 3 (4), Macháček 2,5 (3,5), Frehar 2,5 (4,5), Polčák 1,5 (1,5).

 

Béčko se stoprocentním Palčíkem mělo Hlinsko na lopatě, bohužel v koncovce naprosto selhalo

17. 1. 2012

Regionální přebor I. třídy - 14. kolo:
Béčko v dohrávce 14. kolo hostilo A-tým Hlinska. Stejně jako v prvním měření sil naše mužstvo posílil Zdeněk Palčík. Zatímco v předchozí vzájemné konfrontaci se týmové jedničce nedařilo, tak dnes to byl naprostý protipól. Zdeněk smetl všechny protivníky a získal pro béčko maximální počet bodů. V úvodní čtyřhře navíc po boku Jiřího Frehara porazili dvojici Michal Nikl-Vladimír Zlámal ml. Bohužel to nestačilo. Jeho spoluhráči zbylých pět bodů získat nedokázali. Smolný den měl zejména Pavel Polčák, který prohrál všechny zápasy a z toho hned tři v pěti setech! Nejprve se mu nepodařilo pokořit hostující jedničku Nikla, pak podlehl i přes vedení Dušanu Šebestovi a koncovka mu nevyšla ani s Vladimírem Zlámalem ml. To Pavel Macháček měl páté sety, jak se říká, pod palcem. V úvodních dvouhrách sice podlehl Niklovi a Honzovi Macháčovi, ale následných zápasech dokázal udolat Šebestu i Zlámala. Jiří Frehar měl rovněž ke dvěma výhrám blízko. S čistým štítem přehrál Šebestu, ale po pěti setech podlehl Macháčovi. Co dodat, snad jen to, že Zdeněk Palčík na vše zkrátka nestačil. Výhra se měla stát skutečností. Snad příště. Doufejme, že se béčko zvedne a zabojuje v Dřevohosticích.

Tovačov B - Hlinsko A 8:10
Body: Palčík 4,5, Macháček 2, Frehar 1,5, Polčák 0.

 

Béčko zahájilo nový rok porážkou

6. 1. 2012

Regionální přebor I. třídy - 13. kolo:
Jako první vstoupilo do zápasové akce naše béčko. Proti A-týmu Dolního Újezdu se však příliš prosadit nedokázalo. Naši vyhráli jen tři dvouhry. Velmi dobrý zápas odehrál Jiří Frehar, který se zaskvěl dvěma body. Zbylý jeden obstaral Pavel Macháček. Mirek Vojtašek s Pavlem Polčákem na úspěch nedosáhli. Vedoucí tým soutěže potvrdil své kvality a také statut jednoho z hlavních favoritů na postup do Krajské soutěže.

Dolní Újezd A - Tovačov B 15:3
Body: Frehar 2, Macháček 1, Vojtašek 0, Polčák 0.

 

Béčko senzačně remizovalo s Hranicemi, navíc nebylo daleko od případné výhry!

13. 12. 2011

Regionální přebor I. třídy - 12. kolo:
Předehrávka prvního "jarního" kola měla být soubojem myši s kočkou. Naše béčko bylo proti C-týmu Hranic jasným outsiderem. Původní prognózy se však v průběhu bitvy ukázaly překvapivě jako zcela mylné! Po desáté hře vedl náš celek 7:3! V úvodu se zadařilo zlomit pětisetové souboje. Mirek Vojtašek udolal Ottu Klose, Pavel Polčák svého jmenovce Vitoula a Pavel Macháček porazil Ladislava Němečka. Jiří Frehar sice nestačil na výborného Klose, ale Pavel M. pokořil po boji Vitoula. Velmi slibné vedení 8:4 se nám však nepodařilo zúročit. Mirek podlehl v pěti setech velmi dobře hrajícímu Zdeňku Vítkovi, střídající Jarek Pazdera nenašel recept na obranáře Němečka a podlehli také Pavel M. (Klosovi) Mirek (Vitoulovi). Napínavý souboj byl k vidění mezi nastartovaným Jarkem a Vítkem. Náš hráč zahájil souboj znamenitě, když vyhrál úvodní sadu v prodloužení a posléze ještě urval třetí set. Pohledná ofenzivní bitva se musela líbit. Bohužel měla jedno podstatné mínus - neúspěch. Jarek bojoval a svou hrou zajisté nahlodal zkušenému hráči sebevědomí. Nepříznivý stav 7:3 ještě stáhl na 10:7, ale závěr už nevyšel. Už o něco dříve zajistil pro béčko neprohru výborně hrající Jiří Frehar, který porazil Němečka 3:1. Nakonec se tedy zrodila remíza, na jednu stranu naprosto nečekaná, ale nejspíš asi zasloužená pro obě strany. Vítězství však nebylo daleko a to je příslib. Tak snad příště.

Tovačov B - Hranice C 9:9
Body: Frehar 3, Macháček 2,5, Vojtašek 2, Polčák 1,5 (2,5), Pazdera ml. 0 (2).

 

Palčík na vše nestačil, béčko doma podlehlo Čekyni

12. 12. 2011

Regionální přebor I. třídy - 11. kolo:
B-tým dnes čekala dohrávka 11. kola s Čekyní. V naší sestavě se objevila posila z áčka Zdeněk Palčík, což svědčilo o tom, že duel nebude brán na lehkou váhu. Bohužel našim nevyšel úvod, když prohráli obě čtyřhry. Zdeněk sice v prvním zápase porazil hostující jedničku Jana Kosíka, ale Pavel Polčák podlehl Ladislavu Kundrátovi a Mirek Vojtašek Pavlu Cagáškovi. Pavel Macháček naštěstí přehrál Vlastimila Horáka, ale po další neúspěšné sérii byl stav už 3:8. Posledně jmenovaný následně porazil i Kundráta a Zdeněk nevyzpytatelného Cagáška. Bohužel po smolné prohře Pavla Polčáka s Horákem a Pavla Macháčka s Kosíkem byl v podstatě konec nadějím. Hosté získali rozhodující desátý bod a zkomplikovali tak tovačovské plány. Zbytek souboje se už prakticky dohrával. Stoprocentní zisk si splnil Zdeněk. Pavel Macháček přispěl dvěma body a Mirek jedním. Bohužel se vůbec nevedlo Pavlu Polčákovi, který prohrál dva pětisetové duely a klíčových pasážích hry neměl potřebné štěstí. Hosté se mohli opřít zejména o velmi dobře hrající dvojici Kosík-Cagášek, kteří během dvouher prohráli jen jednou. Béčko si tedy připsalo porážku. Věřme, že v následujícím duelu bude mít náš tým více štěstí.

Tovačov B - Čekyně A 7:11
Body: Palčík 4, Macháček 2, Vojtašek 1, Polčák 0.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »