Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skvěle! Áčko zdolalo Kojetín na jeho půdě a drží krok se středem tabulky

13. 1. 2013

Krajská soutěž I. třídy - 12. kolo:

Áčko vstoupilo do nového rokou tou správnou nohou. V sobotu zavítalo na palubovku regionálního rivala z Kojetína. První měření sil v sezoně skončilo po boji remízou. Samotný zápas byl pro oba celky klíčový.

Úvod našim vůbec nevyšel, prohráli obě čtyřhry. Ve dvouhrách však naštěstí dokázali manko smazat. Milan si poradil s Tomáše Zítkou, Zdeněk udolal v pěti setech Jirku Zuzaňáka a svou odvetu se střelcem Lukášem Prokešem zvládl v koncovce i Jarda starší. V úvodní sérii dvouher neuspěl jen Vlastík, který podlehl 3:1 Jakubu Odehnalovi. Průběžné skóre znělo - 3:3.

Ve druhé sérii Milan nenašel recept na Zuzaňáka, ale Zdeněk vymazal Prokeše bez ztráty setu. Jarda starší si poradil s Odehnalem a uspěl i Vlastík, jenž udolal v koncovce rozhodujícího setu Zítku - 4:6. Posléze Milan v páté sadě zlomil odpor Prokeše. Zdeněk následně však nezvládl koncovku s Odehnalem, ztrátu však smazal Jarda starší. Ten nedovolil bojujícímu Zítkovi ani set. Vlastík nestačil na domácí jedničku Zuzaňáka, ale průběžný stav 6:8 hovořil pro náš tým. Výhru dokonali svými triumfy Milan, který v posledním čtvrtém setu doslova smetl Odehnala ze stolu a Zdeněk, jemuž se podařilo své napínavé drama se Zítkou dovézt k výhře a tým ke třem důležitým bodům. Jen tak dál!

Kojetín A - Tovačov A 6:10
Body: Pazdera st. 3 (3,5), Palčík 3 (4,5), Horák 3 (4,5), Otáhal 1 (3,5).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář