Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelský zápas s Bukem proti Rakovu

Ve čtvrtek naše áčko zavítalo do Buku k přátelskému střetnutí. S místním oddílem totiž spojilo své síly (Buk měl totiž k dispozici jen dva hráče) proti už diviznímu týmu Rakovu. Ten dorazil ve svém pravděpodobně nejsilnějším složení.

Už samotné čtyřhry nastínily, že k vidění bude opravdu kvalitní zápas. Milan s Vlastíkem dlouho trápili Béďu Šubu s Milanem Burdou, ale nakonec podlehli ve vyrovnaném pátém setu. Domácí dvojice Martin Hrubý s Pavlem Koutným duel nad Vojtou Šubou ml. a Josefem Cigánkem urvali po čtyřech setech.

Martin si při čtyřhře pochroumal kotník a do dalších dvouher už nechtěl riskovat, a tak museli za něj zastoupit Tovačovští. V úvodní sérii Milan podlehl Béďovi, v pěti setech Vlastík smolně Milanu Burdovi. Druhý bod pro Buk/Tovačov zajistil Jarek Pazdera starší výhrou nad bojovným Vojtou, uspěl i Pavel nad Pepou Cigánkem - 3:3.

Krůček od cenného skalpu byl dlouho výborně hrající Vlastík, který měl, a to doslova, na lopatě Béďu. Koncovky ale neustál a nakonec prohrál 1:3. Stejně tak neuspěl ani Jarek st. v souboji s Milanem Burdou a padl i Pavel, který neuspěl s Vojtou. Čtvrtý bod zajistil až Milan výhrou nad Pepou Cigánkem - 4:6.

Jarek st. prohrál souboj střelby a bloku s Béďou, byť poměrně vyrovnaný. Pavlovi se podařilo udolat v pěti setech Milana Burdu. Tovačovský Milan neuspěl proti Vojtovi, ale Vlastík vzápětí zdolal 3:2 Pepu Cigánka - 6:8.

Pavel prohrál ke své nespokojenosti pětisetový mač s Béďou. Ze souboje Milanů vzešel jako vítěz ten tovačovský. Prohra Vlastíka s Vojtou už určila jako vítěze hosty. Do posledního duelu tak mohl nastoupit Jarek mladší, jemuž přepustil své místo jeho otec. Proti Pepovi Cigánkovi zahrál velmi dobře a v ofenzivním klání si vybojoval velmi cenný set.

Suma sumárum, přátelský duel splnil vše podstatné, k vidění byly pohledné zápasy plné mnohdy dlouhých kontravýměn. Všichni aktéři se shodli, že to bylo lepší než obyčejný trénink. Díky všem. - Zápis z utkání

TJ Sokol Buk A/TJ Sokol Tovačov A - SK Rakov A 7:11 (34:41)
Body: Koutný 2,5, Horák 2, Pazdera st. 1 (3), Otáhal 1, M. Hrubý 0,5 (0,5), Pazdera ml. nebodoval (1) - B. Šuba 4,5, V. Šuba 3, Burda 2,5, Cigánek 1. 

 

VIDEO Z UTKÁNÍ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář