Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Áčko se snažilo s Neředínem držet krok, ale hosté potvrdili pozici favorita na postup

3. 3. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 19. kolo: Áčko v předehrávce změřilo síly s jedním z největších favoritů na postup do KS I. třídy týmem Neředína. Tovačovští zahájili bitvu velmi dobře, dokázali vyhrát obě čtyřhry. Bohužel další vývoj tak dobrý nebyl. Série čtyř proher rázem zamíchala kartami. Škoda zejména dvou prohraných pětisetových bitev Jana Malce a Zdeňka Palčíka. Naši se drželi ještě do stavu 5:6, posléze prohra Malce se stoprocentním Slezákem určila definitivu prohry. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - Sokol Neředín C 7:11
Body: Palčík 2,5, Otáhal 2,5, Horák 1,5, Malec 0,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko porazilo i Dubicko, výhru režírovala dvojice Palčík a Horák

26. 2. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 17. kolo: Zatímco výsledek dopoledního střetnutí byl dlouho otevřený, tak druhý duel dne se brzy zlomil ve prospěch našeho celku. Už po desáté dvouhře měl Tovačov jistotu výhry, což bylo důležitým počinem. Status neporazitelného si podmanil opět Zdeněk Palčík, který ztratil jen dva sety. Pozici stoprocentního hráče si vysloužil i Milan Horák. Třemi body přispěl Vlastimil Otáhal. Martin Ginter tentokrát vybojoval jen jednu výhru. Zápis z utkání v příspěvku.

Sokol Dubicko - Tovačov A 4:14
Body: Palčík 4,5, Horák 4,5, Otáhal 3,5, Ginter 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko to mělo v Náklu složité, ale nakonec vyhrálo

26. 2. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 17. kolo: Tovačovští zahájili sobotní program úspěšným vystoupením na půdě Nákla. V sestavě se opět objevil Martin Ginter, který zaskočil za nedostupného Jana Malce nevedl si špatně. Jeho přínos dvou bodů byl důležitý. Obdobný počet výher zaznamenali i Vlastimil Otáhal a Milan Horák. Ústřední postavou zápasu byl Zdeněk Palčík, který neokusil hořkost porážky. Zápis z utkání v příspěvku.

Sokol Náklo - Tovačov A 7:11
Body: Palčík 4,5, Otáhal 2,5, Horák 2, Ginter 2.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko porazilo i Čechovice a je v kontaktu se špičkou soutěže

29. 1. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 14. kolo: Tovačovu vyšel i druhý zápas dne. V odpoledním měření sil přehrál soka z Čechovic 14:4. Už po třináctém střetnutí měl náš tým jistotu výhry. Drtivý vývoj souboje hosty evidentně zaskočil a už nedokázali najít v dalších zápasech potřebnou motivaci. Z toho také pramenily tři skrečovaná utkání. Stoprocentní úspěšnost měl výborně hrající Vlastimil Otáhal, jenž si připsal tři výhry a triumf ze skrečovaného zápasu. Třemi body se zaskvěl Milan Horák. Ve stínu naopak zůstal Zdeněk Palčík, který ze tří střetnutí vyhrál jen jedno. Důležitými dvěma body přispěl i zaskakující Martin Ginter. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - Sokol Čechovice D 14:4
Body: Otáhal 3,5, Horák 3,5, Ginter 2,5, Palčík 1,5.

 

Áčko v přechodném azylu v Němčicích přehrálo Prostějov

29. 1. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 13. kolo: Naše áčko zahájilo své domácí střetnutí netradičně mimo svou hernu. Azyl našlo v Němčicích, ale ani jiné prostředí tovačovské hráče nerozhodilo. V sestavě se objevil Martin Ginter, jenž musel zaskočit absentujícího Jana Malce. Vyrovnaný průběh střetnutí se pozvolna začal lámat až po třináctém utkání, kdy se náš celek dostal do vedení 8:5. Definitivní k.o. soupeři se podařilo dát až v posledním kole zápasů. Na vítězství v konečném skóre 12:6 se trojice Palčík, Horák, Ginter podílela shodně třemi body. Prvně jmenovaný zaznamenal po boku v utkání dvoubodového Vlastimila Otáhala i důležitou výhru ve čtyřhře. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - OP Prostějov C 12:6
Body: Palčík 3,5, Horák 3, Ginter 3, Otáhal 2,5.

 

Áčko si z Němčic přivezlo vysokou výhru, ale nemělo to snadné

15. 1. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 12. kolo: Naši hráči A-týmu vkročili do roku 2011 tou správnou nohou. Z Němčic si přivezli vysoké vítězství. Nutno dodat, že se úspěch příliš lehce nerodil. Tovačovu se povedlo z osmi pětisetových bitev vyhrát rovnou pět, což v podstatě rozhodlo. Domácí se proti favoritovi vybičovali k velmi dobrému výkonu a svým způsobem byl výsledek krutou realitou. Mužem zápasu byl stoprocentní Vlastimil Otáhal. Zápis z utkání v příspěvku.

Sokol Němčice A - Tovačov A 5:13
Body: Otáhal 4, Malec 3,5, Palčík 3, Horák 2,5.

 

Áčko mělo v derby s Bukem namále, ale nakonec vybojovalo remízu

11. 12. 2010

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 10. kolo: I druhý zápas dne přinesl velmi vyrovnanou bitvu. Konfrontace s Bukem je vždy takové malé derby. Hosté se museli obejít bez zdravotně indisponovaného Lea Hrubého, jehož místo v týmu obsadil Miroslav Sedlák. Změna se hostům vyplatila takřka dokonale, neboť zmíněný náhradník nejprve ze stolu smetl Zdeňka Palčíka a následně porazil i Vlastimila Otáhala s Martinem Ginterem. V pěti setech na něj našel recept jen Milan Horák. Tomu se zápas rovněž povedl, když dokázal získat důležité tři body. Hosté mohli v závěru utkání završit vítězství, ale Martin Koňařík na Vlastimila Otáhala nezužitkoval mečbol. Remíza se tak stala spravedlivou dělbou bodů. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - Sokol Buk B 9:9
Body: Horák 3, Palčík 2,5, Otáhal 2,5, Ginter 1.

 

Áčko udolalo Hranice, třemi body se blýskl Ginter

11. 12. 2010

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 10. kolo: Naše první mužstvo vstoupilo do souboje s Hranicemi bez Jana Malce, kterého v sestavě po delší pauze nahradil Martin Ginter. Nutno říct, že se mu záskok povedl náramně dobře. Se třemi výhrami byl hlavním strůjcem úspěchu Tovačova. Hranice očekávaně nebyly snadným soupeřem, ale naštěstí se našim povedlo po čtrnáctém utkání finalizovat vítězný desátý bod. Následně snaha domácích poněkud opadla, čehož soupeř využil a čtyřmi výhrami v závěru skóre korigoval na konečných 10:8. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - Sigma Hranice B 10:8
Body: Palčík 4,5, Horák 3, Otáhal 1,5, Malec 1.

 

Porážka i v Lutíně, áčko se vrátilo domů bez úspěchu

27. 11. 2010

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 9. kolo: Áčku se bohužel nepodařilo odčinit zaváhání ani ve druhém zápase. Po pátém utkání se sice náš tým dostal do vedení 1:4, ale  postupně začal svou pracně vybojovanou výhodu ztrácet. O porážce se rozhodlo až v samotném závěru. Lutín tak navázal na domácí vítězství z loňské sezony a nyní je tak řada na Tovačovu. Zápis z utkání v příspěvku.

Lutín A - Tovačov A 10:8
Body: Horák 2,5, Otáhal 2, Palčík 2, Malec 1,5.

 

Áčko mělo v Neředíně smůlu, prohrálo šest pětisetových zápasů

27. 11. 2010

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 8. kolo: Tovačovští si museli na zápas do Neředína patřičně přivstat. Bohužel radosti si příliš neužili. Vyrovnané souboje se v drtivé části převážili na stranu domácích, což brzy začalo měnit prvotní plány. Po patnáctém utkání již bylo jisté, že náš celek odjede z Olomouce bez bodů. Kámen úrazu bylo šest prohraných pětisetových bojů. Snad se potřebné štěstí obrátí v odvetném střetnutí více k našim hráčům. Zápis z utkání v příspěvku.

Neředín C - Tovačov A 12:6
Body: Otáhal 2,5, Palčík 1,5, Horák 1, Malec 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »