Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

První porážka! Áčko nestačilo na Čechovice

26. 11. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 9. kolo:
Osm zápasů. Tak dlouhá byla série neporazitelnosti A-týmu. Tovačovští podlehli Čechovicím 12:6. Samotný výsledek konfrontace byl pro naše hráče možná až příliš krutý. Zdeněk Palčík prohrál pětisetové drama s Reném Pekařem. Hned dva duely v rozhodujícím setu neukočíroval do vítězného konce Vlastimil Otáhal. Nejzkušenější hráč našeho oddílu neměl svůj den, v odpoledním duelu nebodoval. Příliš se nevedlo ani Honzovi Malcovi, který vybojoval jen jednu výhru. Jediným hráčem, který silnému soupeři dokázal výrazněji konkurovat, byl tříbodový Milan Horák. Aktuálně nejúspěšnější hráč týmů nestačil jen na domácí jedničku Tomáše Kvapila. Áčko nakonec porážka stála první místo v tabulce. Novým lídrem Krajské soutěže II. třídy, skupiny A je tým Sigma Hranice "B". S tímto soupeřem se naši utkají už v následujícím kole. Bude to tedy prestižní boj o první místo. Veřme, že s úspěšnějším výsledkem pro naše mužstvo.

Čechovice D - Tovačov A 12:6
Body: Horák 3, Palčík 1,5, Malec 1, Otáhal 0,5.

 

Áčko se zapotilo v Němčicích, ale metu výhry splnilo

26. 11. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 8. kolo:
Po sérii domácích zápasů zavítal náš A-tým na půdu soupeře. Prvním sokem dne byly Němčice. V loňské sezoně nepříliš úspěšný tým se výkonnostně zvedl a svou zvýšenou kvalitu potvrdil i v souboji s Tovačovem. Ještě po desáté hře byl stav nerozhodný 5:5! Naštěstí se našemu celku podařila série pěti vítězných zápasů v řadě, rozhodlo o celkovém triumfu.

Němčice A - Tovačov A 8:10
Body: Palčík 3,5, Horák 2,5, Otáhal 2,5, Malec 1,5.

 

Áčko se proti Šternberku výrazně zapotilo, Malec zaznamenal tři body

12. 11. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 7. kolo:
Už samotný průběh konfrontace nastínil, že střetnutí bude nasmírně vyrovnané. Hosté se prezentovali ofenzivou, která v nejednom případě slavila úspěch. Vyčnívali zejména Alois Černoch ml. a střelec Martin Kubánek. Status hráče odpoledne si vysloužil Honza Malec, který potvrdil známé rčení, že s plným žaludkem jde všechno lépe. Po velmi vydatném obědu se zaskvěl hned třemi výhrami. Úvodní dva zápasy vyšly také Milanu Horákovi, je jen škoda, že v tom třetím podlehl Ondřeji Coufalovi v pěti setech. Svého kolegu z týmu pomstil odpoledne dvoubodový Zdeněk Palčík, který mu ani nedal příležitost zisku setu. Za očekáváním zůstal Vlastimil Otáhal, který se výrazněji chytl až opět v závěru. V pátém setu podlehl Kubánkovi, ale v závěru zabojoval a přehrál Vémolu. Výhru měl v posledním zápase na raketě Milan, ale štěstí mu nepřálo a velmi dobře hrajícímu Kubánkovi podlehl 3:1. Snad příště. Utkání skončilo remízou, která se jeví jako zasloužená pro obě strany.

Tovačov A - Šternberk 9:9
Body: Malec 3,5, Horák 2,5, Palčík 2, Otáhal 1.

 

Áčko přehrálo Moravský Beroun, Palčík se zaskvěl čtyřmi body

12. 11. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 6. kolo:
Ještě po sedmém zápasu byl průběžný stav 4:3, což jasně nasvědčovalo vyrovnanému souboji. Definitivní rozhodnutí obstaral výborně hrající Zdeněk Palčík, který porazil Romana Glücka 3:0 na sety. Tentokrát se příliš nedařilo Vlastimilu Otáhalovi, jenž se chytl až vydřenou výhrou v pěti setech nad jmenovcem Kusmičem. Hned tři pětisetová dramata musel absolovat Honza Malec. Dvě z nich dokázal po boji přetavit ve svůj triumf. Výhru Tovačova podpořil dvěma vítězstvími také Milan Horák. Poslední dvě dvouhry soupeř vzdal a zrodil se tak výsledek 13:5. Áčko si připsalo pátou výhru sezony! 

Tovačov A - Moravský Beroun 13:5
Body: Palčík 4,5, Horák 2,5 (+ 1x wo), Malec 2,5, Otáhal 1,5 (+ 1x wo).

 

Áčko smetlo Náklo a spokojeně se vyhřívá na špici tabulky

29. 10. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 5. kolo:
Druhý soupeřem našeho prvního týmu bylo Náklo. Tovačovští posilněni jasným vítězstvím nad Přerovem soupeře prakticky k ničemu nepustili. Skvěle hrající dvojice Milan Horák - Zdeněk Palčík se zaskvěla čtyřmi body. Třemi body přispěl Vlastimil Otáhal a dvě dvouhry vyhrál Jan Malec. Pozitivní záležitostí je také vítězství v obou čtyřhrách. Áčko další výhrou potvrdilo aktuální fazónu. Tovačovští si zároveň podmanili první místo v soutěži. Veřme, že forma našim hráčům v Krajské soutěži vydrží i nadále. Výborný výkon!

Tovačov A - Sokol Náklo 15:3
Body: Horák a Palčík oba 4,5, Otáhal 3,5, Malec 2,5.

 

Áčko si bez výraznějších potíží poradilo s Přerovem

29. 10. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 4. kolo:
Konfrontace s Přerovem patří mezi nejočekávanější zápasy sezony. Soupeř nastoupil se značně improvizovanou sestavou, což zákonitě nahrávalo do karet našeho týmu. Áčko nic neponechalo náhodě a příkladně bojovalo za vítězství. Přerov držel nad propastí Josef Zavřel ml., který dokázal porazit všechny tovačovské. Nejvíce se zapotil s Milanem Horákem, kterého pokořil až v pátém setu. Áčko finalizovalo svůj triumf po čtvrtnáctém duelu. Celkové skóre 13:5 hovoří zcela jasně.

Tovačov A - Přerov E 13:5
Body: Horák, Malec a Otáhal po 3,5, Palčík 2,5.

 

Áčko potvrdilo úspěšnou sobotu remízou s Novým Světem!

15. 10. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 3. kolo:
Síla odhodlání a vůle po vítězství vydržela našim hráčům i do druhého utkání dne. Čekal je soupeř, který patří k hlavním kandidátům na postup, takže o prestiž nebylo nouze. Áčko se favorizovaného týmu nezaleklo. Boj sice naši odstartovali dvěma prohranými čtyřhrami, ale posléze dokázali vybojovat několik dvouher, což otevřelo cestu za budoucím úspěchem. Tovačovští příkladně bojovali a to jim v závěru přineslo zasloužilý úspěch. Nejprve Zdeněk Palčík přehrál 3:0 Pavla Kadrnožku, posléze Vlastimil Otáhal udolal v pátém setu Miroslava Chytila a úspěch dokonal výhrou Martin Ginter nad Zdeňkem Procházkou a vybojoval pro naše barvy velmi cennou remízu!

Sokol Nový Svět A - Tovačov A 9:9
Body: Otáhal 3, Palčík, Horák a Ginter po 2.

 

Áčko si podmanilo Lutín, třemi body se zaskvěli Otáhal s Horákem

15. 10. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 2. kolo:
Sobotní den zastihl A-tým ve vynikající formě. K úvodnímu střetnutí zavítali naši hráči do Lutína. Tradičně náročný zápas se však pro tovačovské hráče vyvíjel nadmíru dobře a úspěchem také zákonitě skončil. Zdravotně nezpůsobilého Honzu Malce výborně zaskočil Martin Ginter, který vybojoval důležité dva body. Hlavními lídry byli skvěle hrající Vlastimil Otáhal s Milanem Horákem, kteří se blýskli třemi body. Oba jmenovaní nestačili pouze na domácího Radka Zbořila, který se stal neřešitelnou překážkou pro všechny. K plnému bodovému zisku neměl daleko ani Zdeněk Palčík, ale ten obě své pětisetové bitvy do úspěšného konce realizovat nedokázal.  V celkovém hodnocení však našim hráčům patří velká pochvala!

Sigma Lutín - Tovačov A 7:11
Body: Otáhal 3,5, Horák 3, Palčík 2,5, Ginter 2.

 

Áčko zahájilo sezonu výhrou nad Kojetínem

1. 10. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 1. kolo:
Konfrontace Tovačova s Kojetínem patří z našeho pohledu ke šlágrům sezony. Hosté dorazili z poloviny obměněnou sestavou, ale už od začátku našim hráčům zle zatápěli. Obě čtyřhry Tovačov poněkud smolně prohrál 2:3, ale prakticky vzápětí i s trochou potřebného štěstí vyhrál několik dvouher. Řada utkání byla vyrovnaná a nasvědčoval tomu i průběžný stav. Družina okolo kapitána Zdeňka Palčíka souboj zlomila v závěru, kdy rozhodla o svém triumfu.

Tovačov A -  Kojetín A 12:6
Body: Otáhal 4, Horák 3, Palčík 3, Malec 2.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčku v souboji s Lutínem zlomily vaz prohrané koncovky

12. 3. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 20. kolo: Drama se špatným koncem. Tak lze charakterizovat vystoupení našeho A - týmu v souboji s Lutínem. Samotná konfrontace ukázala vyrovnanost obou mužstev. Zápas byl otevřený ještě po desáté hře, kdy bylo skóre 5:5. Následně se však od domácích odvrátilo štěstí a Lutín tak šel do trháku. Sedm prohraných pětisetových utkání je až raritou. Bohužel právě tohle se stalo našemu týmu osudným. Zápis z utkání v příspěvku.

Tovačov A - Sigma Lutín A 7:11
Body: Palčík 2,5, Horák 2, Otáhal 1,5, Malec 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »