Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Áčko dřelo v Bruntále o úspěch, ale nakonec padlo

26. 10. 2013

KS I. třídy - 3. kolo: V rámci třetího kola zavítalo naše áčko do Bruntálu. Absentujícího Jarka staršího nahradil Martin. Samotný zápas byl vyrovnanou bitvou, ve které prakticky rozhodovaly koncovky. Z pěti hraných opanovali naši hráči pouze dvě, což pak chybělo. Dva pětiseťáky prohrál Martin, po jednom neuspěli Vlastík a Milan. Dvěma body se naopak zaskvěl Zdeněk, který si tak udržuje více než padesátiprocentní úspěšnost.

Slavoj Bruntál "A" - TJ Sokol Tovačov "A" 10:4 (34:24)
Body: Machů 3,5 (3,5), Plesník 2,5 (3,5), Lattner 2,5 (3,5), Hostěnský 1,5 (3,5) - Palčík 2 (3,5), Otáhal 1 (3,5), Horák 1 (3,5).

 

Áčko hořce prohrálo s Čechovicemi

16. 10. 2013

KS I. třídy - 2. kolo: Sice už s Jarkem starším v sestavě, ale znovu bez úspěchu. Áčko si v dohrávce proti Čechovicím, které dorazily v nejsilnější sestavě, vybralo kopec smůly. Po čtyřhrách to bylo 1:1, ale posléze naše hráče zdradila koncovka. Jarek starší prohrál dva zápasy v pěti setech (s Jančíkem a Maděrkou), byť dvakrát vedl. Neuspěl ani Vlastík, který prohrál koncovku s Lošťákem. Dvěma body se blýskl Zdeněk. Milan po skvělém výkonu proti Neředínu si vybral slabší den.

TJ Sokol Tovačov "A" - Sokol Čechovice "C" 4:10 (22:34)
Body: Palčík 2 (3,5), Pazdera st. 1,5 (3,5), Horák 0,5 (3,5) - Jančík 3,5 (3,5), Stužka ml. 2,5 (3,5), A. Maděrka 2 (3,5), Lošťák 2.

 

Áčko vstoupilo do sezony porážkou

12. 10. 2013

KS I. třídy - 1. kolo: Sezonu krajské soutěže odstartovalo áčko na svých stolech. V zápase s béčkem Neředína se muselo obejít bez své týmové jedničky, což byla také komplikace. Hosté sice dorazili bez elitního Gargela, ale i tak jejich sestava byla silná. Naši vzdorovali, ale v klíčových chvílích byli úspěšnější Olomoučané. V zápase se velmi dařilo Milanovi, který všechny své tři dvouhry vyhrál, Zdeněk uspěl jednou, ale k dalšímu úspěchu jako třeba s Chromcem neměl daleko. Vlastík prohrál smoně pětisetový duel s Vysloužilem. Naopak se nevedlo Martinovi, který neměl evidentně svůj den.

TJ Sokol Tovačov "A" - T.J. Sokol Neředín "B" 4:10 (18:35)
Body: M. Horák 3 (3,5), Palčík 1 (3,5) - Kovačík 2,5 (3,5), Dubský 2,5 (3,5), Vysloužil 2,5 (3,5), M. Chromec 2,5 (3,5).

 

Áčko prestižní derby v Buku nezvládlo, v Jezernici však remizovalo

9. 3. 2013

 

Krajská soutěž I. třídy - 17. a 18. kolo:

Prestižní derby A-týmů Tovačova a Bukem bylo tahákem kola, o tom žádná... Samotný zápas nabídl kvalitní podívanou, snad jen ten výsledek mohl být alespoň příznivější. Po čtyřhrách to bylo 1:1. Pochvalu si zasloužili Zdeněk s Vlastíkem, kteří navázali na svá predešlá vítězství. Ve dvouhrách už to bylo slabší. S domácí elitou držel krok jen Jarda starší, který nejprve poblokoval střelce Martina a posléze si poradil jak s Pavlem, tak i Vaškem. Zdeněk i Milan vyšli zcela bodově naprázdno, což bylo velice nemilé překvapení. Milan přitom sehrál vyrovnané bitvy jak s Leošem, tak i Martinem, bohužel páté sety nebyly v jeho režii. Na Leoše, který i přes svou počáteční nespokojenost byl znovu úspěšný, vyzrál až Vlastík . Jeho precizní čopy ho zcela vyřadily ze hry, Vlastík se tak po zásluze dočkal vítězství. V celkovém zúčtování to byl pátý bod Tovačova, další už nepřišly. Po zápase jsme navštívili vyhlášenou Osečanku, kam za námi dorazil také B-tým Buku a už dříve tu pojídaly divizní Němčice. Celkem rarita, tolik mančaftů v jedné restauraci.

Do Jezernice s námi odpoledne cestoval už Martin, který chtě nechtě musel zaskočit za Vlastíka, jehož odvolaly rodinné záležitosti. Utkání se vůbec nevyvíjelo pro naše barvy dobře, prohrávalo se už 5:1. Jakoby to navazovalo na neúspěšný závěr zápasu v Buku. Naštěstí ne nadlouho. Na svá povedená utkání si nejspíš vzpomněl Zdeněk, který ukázal, že i s ohraným Destem ještě něco může ve hře předvést. I ta zatáčka párkrát zafungovala. Herně se pozvedl i Milan, který mj. zvládl souboj se svým jmenovcem Jiřím. Dobře zahrál i proti Pavlovi Rytířovi a Davidu Zigmundovi, škoda jen, že nezvládl koncovky pátých setů. K úspěchu přispěl důležitým bodem i Martin, na jehož raketě zůstal pomyslný skalp talentovaného Michala Krále. Duel i díky stoprocentní úspěšnosti Jardy staršího dospěl do remízového stavu, což s ohledem na vyrovnanost zápasů byl spravedlivý výsledek.  

Buk A - Tovačov A 10:5
Body: Koutný 3 (4,5), M. Hrubý 2,5 (3,5), L. Hrubý 2,5 (3,5), Dorazil 2 (3,5) - Pazdera st. 3 (3,5), Otáhal 1,5 (3,5), Palčík 0,5 (3,5), Horák 0 (4,5).

Jezernice A - Tovačov A 9:9
Body: Pazdera st. 4, Palčík 2, Horák 2, Ginter 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko mělo favority na lopatě, nakonec bralo jen tři body

23. 2. 2013

Krajská soutěž I. třídy - 17. a 18. kolo:

Před kamerami kabelové televize Přerov odstartovalo naše Áčko konfrontaci s Bludovem. Vedlo si v úvodu výborně. Po šesti zápasech vedlo už 5:1, a to ještě Zdeněk prohrál vyhraný zápas s Srbem, jemuž podlehl v prodloužení pátého setu. Poté přišlo několik ztrát, ale ještě po jedenáctém duelu naši vedli 7:4. Bohužel sedm vyhraných zápasů bylo konečným výsledkem. Hosté posléze převzali otěže zápasu a vzhledem k prohraným pětisetovým bitvám Zdeňka i Vlastíka nakonec slavili triumf.

Druhý, odpolední, duel s Postřelmovem měl obdobný scénář. Áčkaři vedli 5:0, ale posléze na ně lehla deka a rázem to bylo 5:5. Jarda starší sice vrátil svému týmu po vyhraném pětisetovém duelu vedení, ale soupeř dalšími dvěma výhrami byl znovu na koni. Velice důležitý bod zaznamenal v závěru Vlastík, který po vynikajícím výkonu pokořil ve čtyřech setech Čecháčka. Následně však Milan i Zdeněk vyhasli v koncovkách a Postřelmov získal jistotu dvou bodů. V posledním utkání naštěstí zvítězil Jarda starší nad Strykem a devátým bodem tak realizoval remízový výsledek.

Škoda toho prvního zápasu, s výsledkem druhého klání může být spokojenost. 

Tovačov A - Sokol Bludov A 7:10
Body: Pazdera st. 2,5 (3,5), Horák 2,5 (4,5), Otáhal 1,5 (4,5), Palčík 0,5 (4,5).

Tovačov A - TJ Postřelmov 9:9
Body: Pazdera st. 3,5 (4,5), Palčík 2,5 (4,5), Otáhal 1,5 (4,5), Horák 1,5 (4,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko zvítězilo v Prostějově, v Neředíně uhrálo čtyři zápasy

9. 2. 2013

 

Krajská soutěž I. třídy - 15. a 16. kolo:

Áčkaři si připsali další vítězství. Stalo se tak v dopoledním střetnutí na půdě Prostějova. Naši sice neměli v daný den k dispozici svou jedničku Jardu staršího, ale i tak dokázali přivézt důležité body. Pochvalu zaslouží zejména Milan, kterého se opravdu zadařilo. V Prostějově vyhrál ze čtyř utkání tři a favorizovaných soupeřů se nezalekl ani v Neředíně. Tam si připsal dva body ze tří a stejně jako Martin získal cenný skapl Chromce. Škoda však těch dvou pětisetových zápasů Zdeňka a Vlastíka s Holíkem.

Sobotní mise splněna, dobrá práce!

Prostějov B - Tovačov A 5:10
Body: Horák 3 (4,5), Otáhal 2,5 (3,5), Palčík 2,5 (3,5), Ginter 2,5 (3,5).

Neředín B - Tovačov A 10:4
Body: Horák 2 (3,5), Ginter 1 (3,5), Otáhal 0,5 (3,5), Palčík 0,5 (3,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Skvělý víkend áčka, výhra nad Krnovem, remíza s Bruntálem

27. 1. 2013

Krajská soutěž I. třídy - 13. a 14. kolo:

Šesté místo průběžné tabulky po 14 kolech. Tak to je aktuální vizitka našeho A-týmu. Naši si během hrací soboty připsali po skvělém výkonu pět bodů do tabulky. Mohli mít však i šest. Úvodní duel s Krnovem našim vycházel. Po čtyřhrách to bylo 1:1, následné dvouhry se už odvíjely v domácí režii. Z celkových třinácti, které se hrály, skončilo devět z nich naším triumfem. Stoprocentní úspěšnost zaznamenal Jarda starší, výborně zahráli také tříbodoví Zdeněk a Milan, bod si připsal také Vlastík.

Duel s Bruntálem rozehráli naši dokonale, vyhráli obě čtyřhry. Posléze se jim však ve dvouhrách vedlo hůře, v klíčových momentech jim nepřálo štěstí, čehož bojovní hosté dokázali využít. Několik efektních prasátek Bruntál patřičně nebudil. Před zápasem by remíza byla brána, ale s ohledem na vývoj, je to tak nakonec trochu i ztráta. Hosté však mohli být spokojeni.

Tovačov A - Krnov A 10:5
Body: Pazdera st. 3 (3,5), Palčík 3 (4,5), Horák 3 (4,5), Otáhal 1 (3,5).

Tovačov A -Bruntál A 9:9
Body: Pazdera st. 2,5, Palčík 2,5, Horák 2,5, Otáhal 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Skvěle! Áčko zdolalo Kojetín na jeho půdě a drží krok se středem tabulky

13. 1. 2013

Krajská soutěž I. třídy - 12. kolo:

Áčko vstoupilo do nového rokou tou správnou nohou. V sobotu zavítalo na palubovku regionálního rivala z Kojetína. První měření sil v sezoně skončilo po boji remízou. Samotný zápas byl pro oba celky klíčový.

Úvod našim vůbec nevyšel, prohráli obě čtyřhry. Ve dvouhrách však naštěstí dokázali manko smazat. Milan si poradil s Tomáše Zítkou, Zdeněk udolal v pěti setech Jirku Zuzaňáka a svou odvetu se střelcem Lukášem Prokešem zvládl v koncovce i Jarda starší. V úvodní sérii dvouher neuspěl jen Vlastík, který podlehl 3:1 Jakubu Odehnalovi. Průběžné skóre znělo - 3:3.

Ve druhé sérii Milan nenašel recept na Zuzaňáka, ale Zdeněk vymazal Prokeše bez ztráty setu. Jarda starší si poradil s Odehnalem a uspěl i Vlastík, jenž udolal v koncovce rozhodujícího setu Zítku - 4:6. Posléze Milan v páté sadě zlomil odpor Prokeše. Zdeněk následně však nezvládl koncovku s Odehnalem, ztrátu však smazal Jarda starší. Ten nedovolil bojujícímu Zítkovi ani set. Vlastík nestačil na domácí jedničku Zuzaňáka, ale průběžný stav 6:8 hovořil pro náš tým. Výhru dokonali svými triumfy Milan, který v posledním čtvrtém setu doslova smetl Odehnala ze stolu a Zdeněk, jemuž se podařilo své napínavé drama se Zítkou dovézt k výhře a tým ke třem důležitým bodům. Jen tak dál!

Kojetín A - Tovačov A 6:10
Body: Pazdera st. 3 (3,5), Palčík 3 (4,5), Horák 3 (4,5), Otáhal 1 (3,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Famózní představení! Áčko rozstřílelo Jezernici!

1. 12. 2012

 

Krajská soutěž I. třídy - 9. kolo:

Po povedené bitvě s Bukem nám vyhládlo, tak jsme se přesunuli na "Paňák". Bylo úsměvné sledovat Zdeňka, který si dal vydatnou porci a pak řekl, že se nepohne. . Jezernice už byla tehdy v Tovačově na Klárce, kde probírali tu drtivou výhru v Kojetíně. Zavítali pak za námi na "Paňák" a sdělovali nám své dojmy. Asi hráli dost dobře...

Pak zákonitě začlo to správné hecování... že prý to bude rychlé...  Rychlé to opravdu bylo, ale ne z pohledu Jezernice, ale Tovačova. Hosté si prakticky ani neškrtli.

Podařilo se téměř nemožné - vyhrát obě čtyřhry. Následně v laufu hrající Milan zlomil v pátém setu odpor Jirky Rašky. Zdeněk, možná trošku nečekaně, smetl v důležitých koncovkách Pavla Rytíře 3:0. Jarda starší učopoval defenzivu Jiřího Horáka a Vlastík přehrál Davida Zigmunda stejným poměrem 3:1.

Zdeněk pak podlehl Jiřímu Raškovi v rozhodujícím setu, ale Jarda st. porazil po delší době Pavla a vedli jsme 7:1! I šéf-manažer Vojtěch Zona mohl být nadmíru spokojený. Takový úvod nečekal asi nikdo.

Vlastík sice prohrál s Jiřím Horákem, ale skvěle hrající Milan smetl Davida Zigmunda. Jarda st. si poradil s Jiřím R a bylo to 9:2. Desátý bod měl na raketě Vlastík, ale ten nakonec po boji s Pavlem prohrál 1:3. Rozhodující bod tak musel obstarat Milan, který v derby Horáků porazil Jiřího 3:0 a finalizoval tak vynikající víkendové představení áčka! Jen tak dál!

Tovačov A - Jezernice A 10:3
Body: Pazdera st. 3,5 (3,5), Horák 3,5 (3,5), Palčík 1,5 (2,5), Otáhal 1,5 (3,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko po boji remizovalo s Bukem, ale mohlo i vyhrát!

1. 12. 2012

 

Krajská soutěž I. třídy - 8. kolo:

Konfrontace s Bukem byla jako tradičně vyhecovaná. Hosty přijeli povzbudit další hráči Buku (Josef Hrubý a Milan Suchý). Dorazil také Martin Hrubý, kterého do zápasu nepustil svalový problém.

Našim bohužel vůbec nevyšly čtyřhry. Vlastík se Zdeňkem neměli na Pavla s Vaškem žádnou protizbraň. V koncovce pátého setu neuspěl ani Jarda starší s Milanem. Naštěstí se manko podařilo našim snížit. Milan po velké bitvě zlomil Pavla Koutného v rozhodující sadě a Zdeněk udolal Vaška stejným poměrem 3:2. Následně Jarda st. pokořil vyhecovaného Leoše 3:1. Škoda, že Vlastíkovi nevyšlo proti Mirovi Sedlákovi několik slibných topspinů. Po čtyřhrách a první sérii dvouher to bylo 3:3.

Jarda st. se s Vaškem dlouho tahal o první set. Ten si nakonec vybojoval a vyhrál i dva následující. Na druhém stole pozvolna se rozehrávající Pavel zlomil odpor dobře hrajícího Zdeňka a stav srovnal na 4:4. Vlastík následně i s trochou potřebného štěstí nahlodal sebevědomí Leoše a naši tak šli do vedení. To navýšil výborně hrající Milan, který si poradil s Mirovou taktikou "servis a bác". Následně došlo na nejsledovanější dvouhru dne. Jarda st. vs Pavel. Souboj dvou ještě nedávných spoluhráčů rozhodně nemohl nudit. Z konfrontace blok versus útok vyšel k naší radosti lépe prvně jmenovaný, kterému se podařilo ukořistit klíčové balony v závěrečných pasážích setů a zvítězit 3:1.

Následně se našim barvám vůbec nevedlo. Vlastík prohrál s Vaškem. Milan bohužel ztratil slibně rozehraný duel s Leošem (vedl 2:0 na sety!) a Zdeněk hladce selhal proti Mirovi Sedlákovi. Stav 7:8!

Milan posléze své zaváhání napravil, když porazil Vaška 3:1. Bylo jasné, že poslední dva duely rozhodnout o vítězi a poraženém. Ještě teď Zdeněk lituje své tak trochu zbytečné prohry s Leošem 2:3 na sety. Je však nutné ocenit i herní kvalitu hostujícího hráče. I když je fakt, že při vzpomínce na poslední jejich duel, kdy Leoš zakončil loňský vzájemný souboj unikátním dvojitým ušmudlancem , tak tohle mrzí dvojnásob. Co už.... Jarda starší se s výborně hrajícím, ač méně pohyblivým, Mirou trápil. Hostujícím snajprovi vyšlo několik přesně cílených útoků po lajně a hned byl v laufu. Naštěstí pro naše barvy pátý set se už odvíjel podle představ a byl tak realizován devátý bod. V celkovém sumáři je remíza úspěchem, ale je tam to ale...

Kdo byl na zápase přítomný, tak se mohl cítit skoro jako na fotbale. Ještě chyběly ty mexické vlny, jak někdo vtipně poznamenal. Dunělo to tam víc, jak při úvodním derby s Kojetínem.  Následně se oddíl přesunul na "Paňák", ale už bez Bučáků, kteří spěchali na další zápas...

Tovačov A - Buk A 9:9
Body: Pazdera st. 4, Horák 3, Otáhal 1, Palčík 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »